ارزش غذایی و کالری موجود در آجیل مخلوط بو داده بدون نمک
خواص آجیل مخلوط بو داده بدون نمک
هر کدام از انواع آجیل ها دارای خواص بیشماری می باشند. دارای چربی های اشباع شده گیاهی بوده که کلسترول خون را پایین آورده و از بروز حملات قلبی پیشگیری میکنند. زیادتر آنها دارای پروتئین می باشند. نوع پروتئینی که در آجیل ها یافت می گردد ”آرجینی” نام دارد. این ماده یکی از پیش نیازهای تولید اکسید نیتریک است که به سلامت رگ های خونی و کم شدن فشار خون کمک می نماید.
ادامه خواص آجیل مخلوط بو داده بدون نمک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 53.95 گرم |
کربوهیدرات | 21.05 گرم |
پروتئین | 20.04 گرم |
قندها | 4.15 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 117.00 میلی گرم |
مس | 0.91 میلی گرم |
آهن | 2.61 میلی گرم |
منیزیم | 229.00 میلی گرم |
فسفر | 456.00 میلی گرم |
پتاسیم | 632.00 میلی گرم |
سلنیوم | 33.90 میکروگرم |
سدیم | 5.00 میلی گرم |
روی | 3.36 میلی گرم |
آب | 2.08 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.19 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.20 میلی گرم |
ویتامین B3 | 7.71 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.35 میلی گرم |
ویتامین B9 | 83.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.50 میلی گرم |
ویتامین E | 7.82 میلی گرم |
ویتامین K | 5.70 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها