روش آماده کردن ترشی پیاز و هویج

[ad_1]

 

نحوه درست کردن ترشی پیاز و هویج,درست کردن ترشی پیاز و هویج

روش آماده کردن ترشی پیاز و هویج

 

ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها خیلی زیاد است، اما در این نوشته روش آماده کردن ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می گردد.

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :

 پیاز قرمز (نازک حلقه شده)۱ عدد بزرگ 
 هویج (پوست کنده و ریز خرد شده)۱ عدد بزرگ 
 سرکه سفید۱ فنجان 
شکر ۳ قاشق سوپخوری 
دانه فلفل قرمز (خرد شده)نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن ترشی پیاز و هویج :

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو نمایید و در بیاورید.

سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

 

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را بیافزایید. سپس آنقدر آب بیافزایید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.

 

چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

 

ترشی پیاز و هویج,تهیه ترشی پیاز و هویج

ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا

 

نکته برای ترشی پیاز و هویج :

این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال می ماند.

 

منبع : sooran.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها