[ad_1]
روش آماده کردن نان کتوژنیک
روش آماده کردن نان های کتوژنیک خانگی خیلی خوش طعم و سودمند
یکی از روش های کم شدن وزن که مبتنی بر حذف کربوهیدرات و جایگزین نمودن چربی و پروتئین و در نتیجه کم شدن پرخوری و کم شدن استفاده کالری و افزایش چربی سوزی می گردد ، رژیم کتوژنیک است.
یکی از مهم ترین سوالات ما ایرانی ها که بخش مهمی از رژیم غذایی مان را نان تشکیل می دهد ، این است که در رژیم کتوژنیک به جای نان ، چه بخوریم به همین علت در ادامه نوشته روش آماده کردن ۳ نوع نان کتوژنیک خوش طعم رژیمی را به شما آموزش می دهیم که بتوانید در رژیم لاغری خود استفاده نمایید.
در این نوشته دستور پخت انواع نان کتوژنیک یا نان بدون کربوهیدرات یا کربوهیدرات کم را به شما آموزش می دهیم.
نان کتوژنیک ساده
مواد لازم نان کتوژنیک ساده
برای ۱۶ برش
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۴۰ دقیقه
کره ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
روغن نارگیل | ۳۰ گرم |
تخم مرغ بزرگ | ۷ عدد |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد بادام | ۲۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه یا نصف پیمانه آرد نارگیل |
صمغ زانتان | ۱/۲ قاشق چایخوری یا ۱ ق چ پودر ژلاتین |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن نان کتوژنیک ساده
روش آماده کردن نان کتوژنیک ساده
تمام مواد را از ۲ ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
تخم مرغ ها را به زمان ۱ – ۲ دقیقه با شتاب بالا همزن برقی هم بزنید.
روغن نارگیل و کره ذوب شده را به تخم مرغ اضافه نموده به هم زدن ادامه دهید.
آرد بادام ، صمغ زانتان ، بکینگ پودر و نمک را به تدریج و حین هم زدن به تخم مرغ بیافزایید تا خمیرتان غلیظ شود.
در یک قالب نان ( قالب لوف ) ۸ – ۴ اینچی کاغذ روغنی مسطح نمایید ، خوبتر است دیواره های قالب را هم با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را رویش بریزید و سطح آن را با لیسک صاف نمایید.
قالب را در فر بگذارید و اجازه دهید ۴۵ دقیقه بپزد.
برای این که از پخت نان مطمئن شوید یک خلال دندان وسط نان بزنید اگر خمیری به آن نچسبید به معنی پخت کاملا نان است.
نان را از قالب خارج نموده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود سپس به ۱۶ قسمت مساوی برش بزنید و برای هر وعده از یک برش آن استفاده نمایید.
نان کتوژنیک را میتوانید در ظرف دربسته به زمان ۱ هفته در یخچال و ۱ ماه در فریزر نگهداشتن نمایید.
در صورتی که صمغ زانتان در دسترس ندارید میتوانید از ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین یا دانه چیا یا پودر اسفرزه استفاده نمایید.
نان کتوژنیک گل کلم
مواد لازم نان کتوژنیک گل کلم
گل کلم | ۳۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
روش آماده کردن نان کتوژنیک گل کلم
روش آماده کردن نان کتوژنیک گل کلم
گل کلم را خرد نموده در غذاساز مثل خرده نان ، ریز نمایید.
تخم مرغ ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه نموده هم بزنید تا کاملا نرم شده و کف نماید.
تابه ای نچسب را با اسپری چرب نموده روی حرارت ملایم بگذارید.
۲ قاشق غذاخوری از مخلوط گل کلم را در تابه بریزید و و با پشت قاشق صاف نمایید تا به اندازه دایره ای به قطر ۱۶ سانتی متر در آید و صبر نمایید تا یک طرفش کاملا سرخ شود.
با کف گیر نان را برگردانید و رویش را با کف گیر فشار دهید تا به کف تابه ، پرس شود و صبر نمایید طرف دیگرش هم سرخ شود.
برای پخت هر نان ، کمی روغن کف تابه اسپری نمایید. دو طرف نان که به رنگ طلایی مایل به قهوه ای در آمد یعنی پخت کامل شده است.
نان کتوژنیک سیر با پنیر
مواد لازم نان کتوژنیک سیر با پنیر
پنیر موزارلای رنده شده | ۱ پیمانه |
پنیر پارمسان رنده شده | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن نان کتوژنیک سیر
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید یکدست شود.
کف سینی فر کاغذ روغنی مسطح نمایید و مخلوط پنیر را به شکل خمیر پیتزا روی آن صاف نمایید.
سینی را به زمان ۱۵ دقیقه در طبقه بالای فر بگذارید تا کاملا طلایی شود.
روی نان را قادر هستید با برگ جعفری خرد شده و فلفل قرمز آذین نمایید.
نان کتوژنیک با آرد بادام
مواد لازم نان کتوژنیک با آرد بادام
پودر پوسته اسفرزه | ۵ قاشق غذاخوری |
آرد بادام | ۱¼ فنجان |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک دریایی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ فنجان |
سرکه سیب | ۲ قاشق |
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد |
دانه کنجد (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن نان کتوژنیک با آرد بادام
روش آماده کردن نان کتوژنیک با آرد بادام
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
مواد خشک را با هم مخلوط نمایید.
آب را روی حرارت به جوش بیاورید.
سرکه و سفیده تخم مرغ را به مواد خشک اضافه نموده هم بزنید یکدست شود.
حین هم زدن ، آب جوش را کم کم به مواد بیافزایید.
دست ها را با کمی روغن زیتون چرب نموده و خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم نموده و رول نمایید.
کف سینی فر ، کاغذ روغنی مسطح نموده و خمیر ها را روی آن بچینید و رویشان کنجد بپاشید و بهمدت ۵۰ – ۶۰ دقیقه در فرد قرار دهید تا نان ها کاملا پف نموده و بپزند.
هر کدام از نان ها فقط شامل ۲ گرم کربوهیدرات است.
نان ابری کتوژنیک با پنیر خامه ای
مواد لازم نان ابری کتوژنیک با پنیر خامه ای
۳ عدد | تخممرغ |
۴ اونس | پنیر خامهای |
نمک | مقداری |
پودر پوسته اسفرزه | ½ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
فلفل (اختیاری) | ۶ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن نان کتوژنیک ابری
روش آماده کردن نان ابری کتوژنیک با پنیر خامه ای
فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا نمایید.
سفیده تخم مرغ را همراه با نمک هم بزنید تا کاملا حالت ابری و کف دار به خورش بپیرد.
زرده تخم مرغ را هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
پنیر خامه ای ، پودر اسفرزه و بکینگ پودر را به زرده اضافه نموده هم بزنید یکدست شود.
سفید تخم مرغ را به مواد اضافه نموده و به آرامی و به صورت دورانی با کمک لیسک به خورد مواد بدهید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و از مواد به اندازه دایره های ۱ سانتی متری روی سینی بریزید و به زمان ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.
نان سیر کتوژنیک
مواد لازم نان سیر کتوژنیک
آرد بادام | ۱ ¼ فنجان |
پودر پوسته اسفرزه | پنج قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک دریایی | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سیب یا سرکه سفید | ۲ قاشق چایخوری |
آب جوش | یک فنجان |
سفیده تخممرغ | ۳ عدد |
مواد لازم برای آماده کردن کره سیر | |
کره در دمای اتاق | ۴ اونس |
سیر خرد شده | ۱ حبه |
جعفری تازه ، ریز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن نان سیر کتوژنیک
روش آماده کردن نان سیر کتوژنیک
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نمایید .
مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سرکه و سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه نموده هم بزنید یکدست شود.
حین هم زدن آب جوش را بیافزایید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
دستتان را مرطوب نمایید و خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم نموده و با فاصله زیاد کف سینی فر بچینید که موقع پخت به هم نچسبند.
به زمان ۴۰ – ۵۰ دقیقه نان ها را در فر قرار دهید تا بپزند.
برای آماده کردن رومال سیر تمام مواد را با هم مخلوط نمایید و در یخچال بگذارید.
پس از این که نان را از فر خارج کردید و کاملا خنک شد ، با کمک یک چاقوی دندانه دار نان ها را از وسط برش بزنید و کره و سیر را رویشان بکشید و به زمان ۱۰ دقیقه دیگر نان ها را در فر با دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد بگذرید تا برشته شوند.
خمیرها موقع پخت تقریبا دو برابر پف می کنند.
هر تکه از این نان شامل ۱ گرم کربوهیدرات است.
کرپ کتو یا کتودوزا
مواد لازم کرپ کتو یا کتودوزا
آرد بادام | نصف فنجان |
پنیر موزارلا، خرد شده | یک و نیم اونس |
نارگیل | نصف فنجان |
زیره سبز | نصف قاشق چایخوری |
دانه گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
روش آماده کردن کرپ کتو یا کتو دوزا
دوزا یک کرپ هندی تخمیر شده است که با برنج و عدس آماده کردن می گردد و یک صبحانه محبوب در این کشور است که در این جا روش آماده کردن کرپ کتوژنیک آن را به شما آموزش می دهیم.
برای آماده کردن نان کرپ کتوژنیک همه مواد را مخلوط نمایید.
تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و کف آن را چرب نمایید.
مقداری از خمیر را کف تابه ریخته و با حرکت تابه کاری نمایید که خمیر کف تابه را کاملا بپوشاند و با حرارت ملایم به پخت ادامه دید.
هنگامی پنیر کاملا ذوب شد و نان برشته شد قادر هستید آن را از تابه خارج نمایید .
هر کرپ نان کتوژنیک فقط ۴ گرم کربوهیدرات دارد.
ارزش غذایی برای هر برش نان کتوژنیک ساده
انرژی | ۱۶۵کالری |
چربی | ۱۵ گرم |
کربوهیدرات | ۳ گرم |
پروتئین | ۶ گرم |
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها