ارزش غذایی و کالری موجود در پنیر خامه ای
خواص پنیر خامه ای
پنیر خامه ای به طور معمول از خامه آماده کردن می گردد. پنیر خامه ای های متفاوتی موجود است که با توجه به نوع و مارک آن، ارزش غذایی آن متغییر است. این پنیر به علت داشتن خامه، پرچرب است. به علت بافت نرم آن برای استفاده با انواع نان ها و کراکرها و استفاده در دسرها و شیرینی ها مناسب است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 34.24 گرم |
کربوهیدرات | 4.07 گرم |
پروتئین | 5.93 گرم |
قندها | 3.21 گرم |
کربوهیدرات خالص | — |
کلسیم | 98.00 میلی گرم |
مس | 0.02 میلی گرم |
آهن | 0.38 میلی گرم |
منیزیم | 9.00 میلی گرم |
فسفر | 106.00 میلی گرم |
پتاسیم | 138.00 میلی گرم |
سلنیوم | 2.40 میکروگرم |
سدیم | 321.00 میلی گرم |
روی | 0.51 میلی گرم |
آب | 54.44 گرم |
کلسترول | 110.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.02 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.13 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.15 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.04 میلی گرم |
ویتامین B9 | 11.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.25 میکروگرم |
ویتامین C | 0 میلی گرم |
ویتامین E | 0.29 میلی گرم |
ویتامین K | 2.90 میکروگرم |
ویتامین A | 366.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.60 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها