سیب زمینی تنوری

[ad_1]

 غذا با سیب زمینی,غذای ساده با سیب زمینی

غذای ساده با سیب زمینی

 

سیب زمینی یکی از غذاهای سالم و مقوی و پروتئینی است که به آسانی و در هر زمانی قادر هستید آن را به روش های متفاوتی بپزید در ادامه با چند روش آماده کردن ی سیب زمینی تنوری آشنا می شوید.

روش آماده کردن سیب زمینی تنوری در فر

مواد لازم :

سیب زمینی۶ عدد
کره۳ قاشق غذاخوری 
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم 

 

سیب زمینی تنوری در فر :

ابتدا فر را در درجه ۴۵۰ درجه فارنهایت ( ۲۲۵ درجه سانتیگراد ) روشن نمایید و تا زمانی گرم شود سیب زمینی های خود را فراهم کنید.

 

سیب زمینی ها را به خوبی و بادقت بشویید و پوست آن را هم با برس پاکیزه نمایید. به وسیله روغن زیتون پوست سیب زمینی ها را چرب نمایید. روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید.

 

چند سوراخ به وسیله چنگال روی سطح سیب زمینی ها برای خروج بخار از آن ها بزنید.

 

سینی فر را به وسیله فویل بپوشانید. سیب زمینی ها را روی فویل چیده و به زمان یک ساعت داخل فر قرار دهید تا تنوری شوند.

 

پس از آن که سیب زمینی ها پختند آن ها را از فر خارج نمایید و تا زمانی که داغ هستند برشی در وسط آن ها بزنید.

 

روش آماده کردن سیب زمینی تنوری روی گاز :

سیب زمینی تنوری,طرز تهیه سیب زمینی تنوری

روش آماده کردن سیب زمینی تنوری در قابلمه

 

مواد لازم سیب زمینی تنوری :

 سیب زمینی ۶۰۰ گرم
 سیر تازه۳ حبه 
 سس مایونز ۱/۴ پیمانه
 آویشن تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری
 سس خردل ۱/۴ پیمانه
 جعفری تازه خردشده۱ قاشق غذاخوری 
 نمک ۱ قاشق غذاخوری پر
 گشنیز تازه خرد شده ۱/۲ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه ساییده۱/۴ قاشق چایخوری

 

نکته :

۱- در صورت عدم دسترسی به آویشن تازه میتوان رزماری یا ترکیبی از جعفری و ترخون و مرزه استفاده نمایید.

 

۲- برای سیب زمینی ها پیشنهاد ما سیب زمینی کوچک و ریز و یک اندازه است و فقط نیاز است از وسط آنها را ببریم و اینکه از دید ظاهری هم زیباتر است.

 

روش آماده کردن سیب زمینی تنوری بدون فر با سبزیجات و سس مخصوص :

ابتدا سیب زمینی ها را خیلی خوب پاکیزه نمایید پس از پاکیزه کردن آن ها، قابلمه مناسبی انتخاب نمایید و آب و نمک را در آن بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار بدهید تا گرم شود و سیب زمینی ها را اضافه نموده و صبر نمایید تا آب پز شوند.

 

پس از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند آنها را در آب سرد بریزید تا خنک شوند. سپس آنها را به دو قسمت تقسیم نمایید.

 

حالا به آماده کردن سس بپردازید برای این کار سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی بریزید بعد سبزی را که خرد کردید بیافزایید. سپس با همزن به خوبی مواد سس را ترکیب نمایید تا یکدست شوند.

 

سپس سیب زمینی های پخته را داخل سس ها قرار دهید دقت نمایید یک لایه سس روی سیب زمینی قرار بگیرد و به خوبی به همه قسمت ها برسد. اجازه بدهید سیب زمینی چند دقیقه در سس باقی بماند.

 

حالا زمان گریل کردن سیب زمینی ها فرا رسیده است برای این کار از باربیکیو یا تابه گریل استفاده نمایید در صورت در دسترس نبودن هیچ کدام از این موارد از تابه چدن معمولی استفاده نمایید. فقط اینکه زمان آماده شدن روی تابه معمولی طولانی تر و ظاهر آن فرق می نماید. به هر حال در هر کدام موارد سیب زمینی ها را با فاصله بچینید و هر طرف سیب زمینی را به زمان ۳ دقیقه گریل نمایید.

 

اگر دوست دارید سیب زمینی ها را با پوست میل کنید هنگامی که سس می مالید بر روی پوست آن سس بیافزایید در غیر این صورت سیب زمینی را از ابتدا پوست کنده و سس را به آن بزنید پیشنهاد ما این است که با پوست میل نمایید خوش طعم تر است.

 

در آخر سیب زمینی های گریل شده را در ظرف مناسب بریزید و یک قاشق کره به آن بمالید سپس جعفری و گشنیز را روی آن بریزید و مخلوط نمایید.

سیب زمینی تنوری با سبزیجات و سس مخصوص آماده است. انواع غذا با سیب زمینی هست که هم پخت آنها راحت است و هم زمان خیلی کمی برای پخت از شما گرفته می گردد.

 

سیب زمینی در ماهیتابه رژیمی:

سیب زمینی در ماهیتابه رژیمی,طرز تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر

روش پخت سیب زمینی تنوری روی گاز

 

مواد لازم برای “سیب زمینی تنوری” :

 سیب زمینی
 روغن زیتون
 نمک و فلفل سیاه و قرمز
 آویشن یا پیازچه
 سیر چند حبه

 

روش آماده کردن سیب زمینی تنوری در ماهیتابه رژیمی :

آیا تا به حال سیب زمینی تنوری در ماهیتابه رژیمی درست کردید. بد نیست این روش را آزمون نمایید و به عنوان یک شام سبک با خانواده نوش جان نمایید.

 

سیب زمینی را خوب بشویید و با دستمال خشک نمایید. به روشی که در عکس می بینید برش هایی در آن ایجاد نمایید طوری که سیب زمینی یکپارچگی خود را از دست ندهد. بعد با برس به سطح و لابه لای سیب زمینی روغن زیتون بزنید و سیر خرد شده و آویشن و سایر موادی را روی سیب زمینی بریزید.

 

اگر سیرها را در بین لایه ها فرو نمایید با فاصله ای که در بین لایه ها ایجاد می نماید از چسبیدن لایه های سیب زمینی به یکدیگر پیشگیری نموده و به سریعتر پختن سیب زمینی هم کمک می نماید. سیب زمینی ها را در ماهیتابه رژیمی بچینید و درب آن را ببندید و روی شعله کم بگذارید. ظرف ۳۰ الی ۴۰ دقیقه سیب زمینی پخته و سیر کاملاً نرم شده و آماده است. این سیب زمینی را با سس کچاپ مزه دار نمایید و سرو نمایید.

 

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها