[ad_1]
روش آماده کردن پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :
خمیر پیتزا | ۲۲۵ گرم |
پنیر خامه ای | ۲۲۵ گرم |
ادویه تاکو | ۱ بسته |
کنسرو لوبیا | ۱ قوطی |
ذرت | ۱/۳ فنجان |
زیتون | ۱/۴ فنجان |
گوجه فرنگی خرد شده | ۲ عدد |
آووکادو رنده شده | ۱ عدد |
پنیر رنده شده | ۲ فنجان |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن پیتزا مکزیکی :
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم نمایید.
خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به زمان ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
هنگامی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به زمان ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش نمایید.
سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو نمایید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده نمایید و پیتزا را کات نمایید و سرو کنید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها