لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن شیرینی مینیاتوری خوش طعم و زیبا


دستور تهیه شیرینی مینیاتوری, رسپی شیرینی مینیاتوری, طرز تهیه شیرینی مینیاتوری در خانه

رسپی شیرینی مینیاتوری

 

روش آماده کردن “شیرینی مینیاتوری” خوش مزه خانگی دو رنگ

یکی از شیرینی های ساده و خوش طعم خانگی که میتوانید برای عید نوروز آماده کردن نمایید، شیرینی مینیاتوری است. در این نوشته از بیتوته شما را با روش آماده کردن شیرینی مینیاتوری آشنا می نماییم.

شیرینی مینیاتوری بافتی ترد و بیسکویتی دارد و از آنجا که با کاترهای کوچک مینیاتوری قالب زده می گردد به این نام معروف شده است. شما میتوانید خمیر شیرینی مینیاتوری را با مزه های مختلف فراهم کنید و با کاترهای دلخواه قالب بزنید و با مربا ، شکلات یا مغزهای مختلف تزئینشان نمایید. 

در واقع بزرگترین مزیت شیرینی مینیاتوری در این است که با یک خمیر میتوانید شیرینی هایی متنوع در شکل ها و مزه های مختلف داشته باشید. 

 

شیرینی مینیاتوری

مواد لازم شیرینی مینیاتوری  

آرد برنج حدود  ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل حدود ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۲۵۰ گرم
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
 نشاسته ی ذرت ۱۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر بادام ۳۰ گرم
 پودر پسته۳۰ گرم
پودر گردو ۳۰ گرم
پودر هل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
پودر زنجبیل  به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

 

روش آماده کردن شیرینی مینیاتوری

پودرنارگیل را به همراه آرد برنج و نیمی از آرد گندم آسیاب نمایید تا کاملا نرم شود. موقع آسیاب کردن چند بار آسیاب را خاموش نمایید و محتویات را با  قاشق جا به جا نمایید تا مواد به صورت یکدست پودر شود.

روغن و پودر قند را در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید و تا کرم رنگ و یک دست شود. 

 

نشاسته ذرت و مابقی آرد گندم را به روغن اضافه نموده با قاشق هم بزنید یکدست شود سپس مخلوط آرد را بیافزایید و مخلوط کنید ولی خمیر را بیش از اندازه ورز ندهید.

میتوانید خمیر را به چند قسمت تقسیم نموده و با اسانس دلخواهتان مزه دار نمایید.

یک تکه خمیر را با زعفران ، وانیل و هل ترکیب نمایید. 

 

یک تکه را با پودر گردو یا پسته مخلوط نمایید. 

به این ترتیب شیرینی های مینیاتوری شما مزه های مختلف و خوش طعم  متفاوتی خواهد داشت . 

روی خمیر پلاستیک بکشید و بگذارید یک شب در دمای محیط استراحت نمایید. 

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. 

 

خمیر ها را با دست گرد نمایید و رویشان تکه ای مغز گردو یا خلال پسته با کمی فشار بچسبانید یا این که روی سینی با دست مسطح نمایید و با کاتر های کوچک و مینیاتوری قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. 

شیرینی ها را به زمان 20 – 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 120 درجه سانتیگراد روشن شده است قرار دهید تا بپزند. 

 

همین که کف شیرینی ها کمی طلایی شود کافیست . سینی فر را کناری بگذارید تا خنک شود و سپس شیرینی ها را جدا نمایید و در ظرف دلخواهتان بچینید. 

میتوانید روی شیرینی ها را با شکلات ، مربا ، پودر نارگیل یا گردو و غیره آذین نمایید. 

 

روش دوم آماده کردن شیرینی مینیاتوری

مواد لازم شیرینی مینیاتوری  

روغن جامد ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰‌ گرم
پودر قند ۳۰۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد ۵۰۰ گرم ( با احتیاط اضافه شود )
 پودر کاکائویک قاشق غذا خوری
 پودر پسته و پودر گردو به میزان لازم
 پودر هل و پودر دارچین از هر کدام یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری, شیرینی مینیاتوری, شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

دستور آماده کردن شیرینی مینیاتوری

 

روش آماده کردن شیرینی مینیاتوری

ابتا روغن جامد را یک دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و وانیل را اضافه نموده 5 دقیقه دیگر هم بزنید ، روغن مایع را بیافزایید و هم بزنید یکدست شود. 

آرد را کم کم اضافه نموده و با دست مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی بدست آید.

آرد می بایست به تدریج اضافه شود تا جایی که خمیر به دست نچسبد. 

 

خمیر را به چهار قسمت تقسیم نمایید و به هر قسمت پودر کاکائو ، پودر گردو ، دارچین و به قسمت آخر پودر پسته و هل بزنید. 

خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی یا پلاستیک ضخیم به قطر نیم سانت باز نمایید و با کاترهای مینیاتوری دلخواه قالب بزنید و داخل سینی فر بگذارید. 

شیرینی های مینیاتوری را به زمان 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده است بپزید. 

 

میتوانید خمیر گردویی را به اندازه فندق بردارید و کف دست گرد نمایید و رویشان کمی سفیده تخم مرغ بزنید و یک تکه گردو روی هر شیرینی بچسبانید. 

روی خمیر ساده میتوانید مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران دم کشیده بزنید. 

 

شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

مواد لازم شیرینی مینیاتوری تخم مرغی  

آرد قنادی320 گرم ( 2 و 2/3لیوان )
 پودر قند 100 گرم ( 2/3 لیوان )
 کره100 گرم
 روغن مایع75 گرم  ( از نصف لیوان دو قاشق کمتر )
 بیکینگ پودر1 ق چ 
 وانیل1/2 ق چ
  تخم مرغ1 عدد

 

روش آماده کردن شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

کره به دمای محیز رسیده را با پودر قند هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. 

روغن مایع ، وانیل و تخم مرغ را بیافزایید و هم بزنید. 

آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه نموده با قاشق مخلوط نمایید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. 

خمیر را به چهار قسمت تقسیم نمایید. 

 

یک قسمت را بگذارید ساده بماند ، به یک قسمت پودر کاکائو  به یک قسمت پودر پسته و 2 قطره رنگ سبز خوراکی و به یک قسمت شکلات چیپسی بیافزایید و هر کدام را در کیسه فریزید به زمان 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. 

فر را با دمای 160 درجه روشن نمایید تا گرم شود. 

 

کف سینی فر کاغذروغنی بیندازید. 

خمیر را بین دو لایه پلاستیک یا کاغذ روغنی به قطر 3 میل باز نمایید و با کاترهای مینیاتوری قالب بزنید و داخل سینی بچینید و به زمان 10 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. 

 

شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

مواد لازم شیرینی مینیاتوری با مارمالاد  

کره ۶۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
پوست لیموی رنده نموده یک چهارم قاشق چای خوری
وانیلین یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد  ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری
مارمالاد دلخواه به میزان لازم

 

شیرینی مینیاتوری با مارمالاد, شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی, شیرینی ناپلئونی مینیاتوری

شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

 

روش آماده کردن شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

کره با را همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر شکر را بیافزایید و هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. 

پوست لیمو ، وانیل و تخم مرغ را بیافزایید و مخلوط نمایید. 

هم زن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را با قاشق و سپس با دست به خورد مواد بدهید تا خمیر جمع شود.

خمیر را در کیسه نایلونی به زمان 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

 

خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی یا پلاستک به قطر 3 میلیمتر باز نمایید و با کاتر های 3 سانتی متری به شکل گل 6 پر قالب بزنید و در سینی فر بچینید. 

با خلال دندان وسط هر گلبرک فرورفتگی های کوچکی ایجاد نمایید. 

شیرینی ها را به زمان 12 دقیقه در فر 180 درجه بپزید و پس از خنک شدن روی حفره های ایجاد شده مارمالاد بزنید.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها