لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن موچی شکلاتی: طعمی دلنشین از ژاپن


مواد لازم برای تهیه موچی شکلاتی

روش آماده کردن موچی شکلاتی: طعمی دلنشین از ژاپن

 

روش آماده کردن موچی شکلاتی: سفری به دنیای مزه‌های ژاپنی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن موچی شکلاتی آشنا می شوید. موچی، شیرینی لطیف و دوست‌داشتنی ژاپنی، با طعمی منحصر به فرد و بافتی نرم و جویدنی، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا پیدا نموده است. موچی شکلاتی، نوعی از این شیرینی محبوب است که با ترکیب مزه شکلات و لطافت موچی، تجربه‌ای دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

موچی، شیرینی لطیف و دوست‌داشتنی ژاپنی، با مزه‌های متنوع و جذابش، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا پیدا نموده است. اگر شما هم به مزه‌های شکلاتی علاقه دارید، موچی شکلاتی می‌تواند تجربه‌ای منحصر به فرد برایتان باشد. در این نوشته، روش آماده کردن موچی شکلاتی را به صورت کامل و جامع به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این شیرینی خوش طعم را در منزل آماده کردن نمایید و از مزه دلنشین آن لذت ببرید.

 

موچی چیست ؟

موچی یک غذای سنتی ژاپنی است که از برنج چسبناک آماده کردن می گردد که به صورت خمیر چسبناک و کشدار کوبیده شده و به اشکال مختلف با مواد پرکننده شیرین یا خوش مزه در می آید.

 

غذاهای مشابه ساخته شده از برنج چسبناک یا چسبنده در فرهنگ های دیگر نیز یافت می گردد، مثل tteok در کره، tangyuan در چین، banh tet در ویتنام، و ketan در اندونزی. این غذاها دارای بافت مشابهی هستند و در فرهنگ های مربوطه خود در غذاهای شیرین و شور استفاده می شوند.

 

روش آماده کردن موچی شکلاتی :

این موچی با نوع سنتی موچی کمی متفاوت است. به جای خمیر لوبیا شیرین شده به عنوان فیلینگ، این یکی از فیلینگ گاناش شکلاتی استفاده می نماید . قادر هستید آن را به عنوان نوعی ترافل شکلاتی موچی تصور نمایید!

 

مواد لازم برای آماده کردن موچی :

آرد برنج چسبناک 150 گرم (1 فنجان)
 شکر دانه ریز48 گرم (¼ فنجان) 
 نشاسته ذرت15 گرم (2 قاشق غذاخوری) 
پودر کاکائو 15 گرم (2 قاشق غذاخوری) 
 شیر کامل240 میلی لیتر (1 فنجان) 
 1 قاشق غذاخوری روغن نباتییا 30 گرم کره 

 

گاناش شکلاتی :

 شکلات نیمه شیرین، تقریبا خرد شده225 گرم (7.9 اونس) 
 خامه سنگین120 میلی لیتر (½ فنجان) 
کره بدون نمک 30 گرم (2 قاشق غذاخوری) 

 

مونتاژ :

 پودر کاکائو60 گرم (½ فنجان)

 

روش آماده کردن گاناش شکلاتی :

شکلات، خامه و کره را در یک کاسه ضد حرارت با هم مخلوط نمایید و در مایکروویو یا روی یک دیگ دوبل حرارت دهید تا ذوب شود.

هم بزنید تا کاملا یکدست شود، روی آن را با نایلون بپوشانید و به زمان 1-2 ساعت یا تا زمانی که کاملا سفت شود در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

گاناش را به 8 قسمت تقسیم نموده و به شکل توپ درآورید.

گلوله ها را در سینی فر قرار داده و به زمان 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت شوند در یخچال قرار دهید.

 

نکته هایی برای تهیه موچی شکلاتی

روش های آماده کردن گاناش موچی شکلاتی

 

روش آماده کردن موچی :

آرد برنج چسبناک، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را در یک کاسه متوسط ​​قابل استفاده در مایکروویو ترکیب نمایید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

شیر را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط موچی را با نایلون بپوشانید و به زمان 2 دقیقه با حرارت بالا در مایکروویو قرار دهید.

درپوش را باز نموده و هم بزنید.

سپس دوباره روی آن را بپوشانید و 2 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید، خمیر موچی می بایست نیمه شفاف شود.

 

اگر موچی هنوز کمی مایع یا شیری است، دوباره روی آن را بپوشانید و با فاصله 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا پخته شود.

اجازه دهید موچی به اندازه کافی خنک شود تا بتوانید با دست کار نمایید.

روغن نباتی را بیافزایید و با دستکش های نچسب ورز دهید تا یکدست شود.

سینی فر را که با کاغذ پخت پوشانده اید فراهم کنید.

موچی را به 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و روی سینی فر قرار دهید.

 

درست کردن موچی شکلاتی در منزل

خمیر موچی می بایست پس از پخت به خوبی کش بیاید

 

مونتاژ :

پودر کاکائو را در یک کاسه کم عمق بریزید.

یک توپ موچی را در کف دست خود صاف نمایید.

یک توپ گاناش شکلاتی را در مرکز بیافزایید و کناره‌های موچی را روی آن بکشید تا گاناش بسته شود.

 

طرز تهیه موچی شکلاتی در خانه

گاناش شکلاتی را بین خمیر موچی قرار بدهید و خمیر را در اطراف آن جمع نمایید

 

موچی مونتاژ شده را در پودر کاکائو بغلتانید.

این کار را تا زمانی که تمام موچی و گاناش استفاده شود، تکرار نمایید.

 

طرز تهیه موچی شکلاتی در منزل

موچی شکلاتی آماده را داخل پودر کاکائو بغلتانید

 

روش آماده کردن خمیر موچی بدون مایکروویو :

شیر، شکر، نشاسته ذرت، آرد برنج چسبناک و پودر کاکائو را به یک کاسه ضد حرارت بیافزایید. هم بزنید تا مخلوط یکدست و خوب ترکیب شود.

روی کاسه را با یک پوشش پلاستیکی ضد حرارت بپوشانید. از یک خلال دندان برای ایجاد حدود 16 سوراخ روی بسته بندی استفاده نمایید.

 

مخلوط را به زمان 30 دقیقه روی حرارت زیاد بخارپز نمایید. (یا قادر هستید آن را به زمان 3 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. آن را بیرون بیاورید تا بافت آن را بررسی نمایید. یک خلال دندان را داخل موچی فرو نمایید، اگر نوک خلال دندان خشک شد، موچی کاملاً پخته شده است. اگر نوک خلال دندان خیس است، پوشش غذا را دوباره بپوشانید. و 30 ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید.)

کاسه را از بخارپز/مایکروویو خارج نمایید، 30 گرم کره را روی خمیر موچی بخارپز شده قرار دهید. خمیر موچی خیلی داغ است، کره زود آب می گردد.

 

کره و خمیر موچی را با قاشق مخلوط نمایید. هنگامی که خمیر موچی خیلی داغ نیست که بتوان آن را لمس نمود، با دستان خود خمیر را ورز دهید تا تمام کره جذب شود. برای پیشگیری از چسبندگی قادر هستید دستکش های مخصوص نگهداشتن مواد غذایی را بپوشید. اگر هنوز خمیر برای ورز دادن چسبناک است، خمیر را با پلاستیک بسته بندی نمایید، خمیر را به زمان 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شود. پس از سرد شدن خیلی کمتر می چسبد.

خمیر موچی را با کشیدن و تا کردن حدود 5 دقیقه ورز دهید تا بتوانید آن را به اندازه ساعد خود بکشید (حدود 10 اینچ). 

 

خمیر موچی را روی یک صفحه سیلیکونی نچسب یا یک سطح کار پوشیده شده با پوشش پلاستیکی منتقل نمایید. مقداری آرد برنج چسبناک پخته شده را روی سطح خمیر موچی بمالید تا از چسبندگی آن پیشگیری نمایید.

خمیر موچی را به 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید. هر خمیر کوچک را به صورت دایره هایی به قطر 5 اینچ مسطح نمایید. سپس با پوشش پلاستیکی بپوشانید و کنار بگذارید. و دیگر مراحل را به روش بالا انجام بدهید.

 

نکته برای آماده کردن موچی :

• آرد برنج چسبنده، که به عنوان آرد برنج چسبنده نیز شناخته می گردد، به پوست موچی بافت کشسانی شبیه تافی می بخشد. اگر آرد برنج چسبناک را با آرد گندم یا آرد برنج معمولی جایگزین کنیم، خمیر آرد غلیظی به دست می آید.

 

• برای آماده کردن موچی قادر هستید از برش های میوه داخل آن استفاده نمایید.

 

نگهداشتن موچی :

موچی ها را قادر هستید در ظروف دربسته در یخچال به زمان 3 روز نگهداشتن نمایید و تا 7 روز در فریزر نگهداشتن نمایید. قبل از سرو به زمان 20 دقیقه در دمای اتاق ذوب نمایید.

 

با آماده کردن موچی شکلاتی در منزل، می‌توانید از مزه بی‌نظیر و دلچسب این شیرینی ژاپنی لذت ببرید و عزیزانتان را نیز با این خوراکی خوش طعم سورپرایز نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها