بیسکویت پتی بور خانگی به روش های متفاوت
روش های پخت بیسکویت پتی بور خانگی
شاید برای بعضی اشخاص، آماده کردن بیسکویت شاید کار سختی به نظر برسد، اما در واقع، با کمی تجربه و استفاده از ابزارهای مناسب، ساخت بیسکویت خیلی آسان میشود. بیسکویت پتی بور خانگی که در اینجا به شما آموزش خواهیم داد، حتی خوبتر از نوع تجاری آن است. زیرا شکنندگی آن کمتر بوده و قدری نرمتر به نظر میرسد. اگر بین آن را کرمدار نمایید و یا از بیسکویت های شکلاتی استفاده نمایید. کودکان خود را زیادتر به آن جذب می نمایید.
روش آماده کردن بیسکویت پتی بور با آرد بادام :
مواد لازم :
آرد شیرینی (آرد خیلی سفید نباشد) | 300 گرم |
آرد بادام | 100 گرم |
پودر دارچین | 2 گرم |
کره (کره فرانسوی با چربی 82 درصد) | 200 گرم |
شکر سفید | 150 گرم |
نمک دریا | 3 گرم |
تخم مرغ کامل | 40 گرم (یک تخم مرغ متوسط) |
روش آماده کردن پتی بور خانگی :
برای آماده کردن بیسکویت پتی بور خانگی ابتدا آرد، آرد بادام و پودر دارچین را در یک کاسه الک نمایید و با هم ترکیب نمایید.
کره ی به دمای محیط رسیده، شکر و نمک دریا را در کاسه همزن به زمان 2 دقیقه با شتاب متوسط مخلوط نمایید. تخم مرغ را بیافزایید و برای دو دقیقه دیگر مخلوط نمایید.
مواد خشک را بیافزایید و فقط تا زمانی که مواد به هم بیایند مخلوط نمایید زیاد بهم نزنید.
مواد را از داخل کاسه همزن به یک پلاستیک انتقال دهید. درب پلاستیک را روی خمیر بپیچانید و به زمان 2 ساعت و ترجیحا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت نماید.
زمانی که خمیر برای کار آماده است، خمیر را از یخچال خارج نمایید و اجازه بدهید در دمای اتاق به زمان 15 دقیقه بماند. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم نمایید. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. مقداری آرد را روی سطح کارتان بپاشید.
سپس آن را به قطر 4 میلیمتر با وردنه مسطح نمایید. با قالب بیسکویت آن را برش بزنید و برش های بیسکویت را روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.
بیسکویتها را به زمان 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید، پایین بودن حرارت فر سبب میشود همه آب بیسکویتها بخار شود و در نتیجه بیسکویت تردی خواهید داشت. زمانی که بیسکویت ها کمی طلایی شدند وقت برداشتن آن ها است.
آسان ترین دستور آماده کردن بیسکویت پتی پور :
روش پخت بیسکویت پتی بور خانگی
بیسکویت پتی پور سالم و خوش طعم بدون شیرخشک و خیلی ساده، میان وعده ای مناسب برای کودکان است.
مواد لازم :
آرد نول (3 صفر) | 2 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 1/3 پیمانه |
کره | 50 گرم |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
مراحل آماده کردن بیسکویت پتی بور در خانه :
برای آماده کردن بیسکویت پتی بور، ابتدا کره نرم شده در دمای محیط را با پودر قند و وانیل و نمک به وسیله ی چنگال مخلوط نمایید تا یکدست شود.
بعد روغن مایع و سپس سفیده تخم مرغ را بیافزایید.
زمانی که تقریبا یکدست شد آرد را کم کم بیافزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. حواستان باشد زیاد آرد نزنید زیرا خشک می گردد و زیاد ورز ندهید که به روغن بیفتد.
خمیر لطیف بدست آمده را در سطحی که آرد پاشی کردید به کمک وردنه به قطر نیم سانت باز نمایید.
سپس قالب بزنید. اگر قالب در دسترس ندارید به شکل مربع های متوسط برش بزنید و با چنگال کنار آن را برگه بیسکویت بزنید.
در سینی فر کاغذ روغنی مسطح نمایید و بیسکویت ها را روی آن ها بچینید.
در پایان با کمک خلال دندان روی آن ها سوراخ ایجاد نمایید.
در فر از قبل گرم شده به زمان 15 تا 20 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدهید. در حین پخت آن ها را چک نمایید که خیلی طلایی نشوند. تا حدی که طلایی روشن شوند و پخته شوند کافی است. آن ها را پس از خنک شدن میل نمایید.
در این دستور قادر هستید پودر کاکائو بیافزایید و بیسکویت پتی بور شکلاتی آماده کردن نمایید.
روش آماده کردن بیسکویت پتی بور با خمیر مایه در خانه :
روش درست کردن بیسکویت پتی بور خانگی با خمیر مایه
مواد لازم :
آرد | 500 گرم |
آب | 125 میلی لیتر |
وانیل | 5 گرم |
خمیر مایه | 5 گرم |
شکر | 200 گرم |
کره | 200 گرم |
نمک | 1 پنس یا 2 گرم |
روش آماده کردن بیسکویت پتی بور با خمیر مایه در خانه :
برای آماده کردن بیسکویت پتی بور، ابتدا کره را آب نمایید و شکر و نمک و آب را به آن بیافزایید. به آرامی هم بزنید تا شکر به خوبی در آن حل شود. شعله را خاموش نمایید.
در یک کاسه، آرد خمیر مایه و وانیل را مخلوط نمایید. زمانی که کره آب شده کمی خنک شد به مواد بیافزایید و با دست خوب ورز بدهید تا خمیری یکدست به دست آورید. اگر شل بود کمی آرد به آن بیافزایید و اگر سفت شد مقدار کمی آب به آن بیافزایید. خمیر شما می بایست خمیری لطیف و نچسب باشد. سپس سلفون را به طور کامل دور خمیر بپیچید و به زمان 3 ساعت به آن استراحت بدهید.
بعد از 3 ساعت روی میز را آرد بپاشید و خمیر را از داخل سلفون خارج نمایید. خمیر را به چند قسمت برش بزنید و روی سطح آرد پاشی با وردنه خیلی نازک مسطح نمایید.
فر را حدود 20 دقیقه با دمای 180 درجه روشن نمایید. بعد از مسطح کردن خمیر آن را با قالب های مخصوص برش بزنید و با چنگال و یا ابزار سوراخ سوراخ نمایید. روی سینی فر کاغذ روغنی مسطح نمایید. و به زمان 12 دقیقه داخل فر قرار بدهید. دقت نمایید در حین پخت بیسکویت ها را چک نمایید، شاید تایم کمتر و یا زیادتری به پخت نیاز داشته باشید. این بستگی به شعله و میزان حرارت فر شما دارد.
بعد از پخت اجازه بدهید بیسکویت ها کاملا خنک شوند.
روش آماده کردن بیسکویت پتی بور کرم دار در خانه
نکته برای آماده کردن بیسکویت پتی بور :
• بیسکویت های پتی بور را قادر هستید به شکل شکلاتی نیز آماده کردن نمایید.
• بین بیسکویت های پتی بور قادر هستید از خامه، کرم، شکلات و باترکریم و … استفاده نمایید.
نگهداشتن از بیسکویت پتی بور :
خمیر را میتوان به زمان 3 تا 5 روز در یخچال نگه داشت یا حتی میتوان آن را فریز نمود. بیسکویتها میتوانید به زمان یک ماه در جعبه فلزی بیسکویت یا ظرف دردار نگهداشتن نمایید.
آخرین دیدگاهها