لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی لبو و انار به روش های متفاوت


ترشی انار و لبو طرز تهیه,طرز تهیه ترشی لبو با انار

درست کردن ترشی لبو و انار

 

روش آماده کردن ترشی لبو و انار خوشرنگ و خوش طعم

ترشی لبو و انار یکی از انواع ترشی های خوش طعم در فصل زمستان است. که در بین ایرانی ها خیلی پرطرفدار است.

روش آماده کردن ترشی انار :

مواد لازم ترشی لبو انار :

 آب انار1 لیتر 
 چغندر قرمز500 گرم 
 گلپر1 قاشق غذاخوری 
سرکه انار  1 لیوان بزرگ
 انار دان شده1 کیلوگرم 
 گشنیز2 قاشق غذاخوری 
 نمکنصف قاشق غذاخوری
 سیاه دانه2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک شده2 قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن ترشی انار :

برای آماده کردن ترشی انار خانگی ابتدا انارهای دان شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و نمک را روی آن بپاشید و آهسته انارها را زیر و رو نمایید و روی کاسه را سلفون بکشید و کنار بگذارید تا به زمان 6 ساعت با دمای محیط نرم شوند.

 

سپس چغندرها را با اسکاج پاکیزه بشویید و در قابلمه ای قرار بدهید و 5 الی 6 لیوان آب روی آن ها بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا لبوها به زمان 1 ساعت کاملا بپزند. سپس با چنگال داخل یکی از چغندرها بزنید. تا از پخته شدن آن مطمئن شوید.

 

به احتمال زیاد لبوها پخته شده اند، اگر نپخته بودند اجازه بدهید تا کامل بپزند. پس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا لبوها خنک شوند. بعد از خنک شدن لبوها را در آبکشی قرار بدهید (از آب لبو قادر هستید در آذین پلو یا کشک یا سس و … استفاده نمایید. آن را داخل قالب در فریزر نگهداشتن نمایید.)

 

و پوست آن ها را بگیرید و رنده ریز نمایید و کنار بگذارید. سپس سرکه انار را در قابلمه ای بریزید (لطفا قابلمه مسی یا آلومینیومی نباشد) و روی حرارت ملایم قرار بدهید و آب انار را هم به آن بیافزایید و صبر نمایید تا بجوش بیایند.

 

بعد از گذشت 5 دقیقه از جوشیدن ترکیب سرکه انار و آب انار، لبوهای رنده شده را نیز به آن ها بیافزایید و انارهای دان شده که با نمک به زمان 6 ساعت مزه دار و نرم شده بودند را هم بیافزایید و پس از 3 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر دارید و اجازه بدهید تا مواد ترشی خنک شوند.

 

آن وقت فلفل قرمز خشک شده، سیاه دانه، تخم گشنیز و گلپر را در آسیاب پودر نمایید و به مواد ترشی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید و در شیشه یا هر ظرفی پاکیزه و خشکی که مورد نظرتان است بریزید و درب آن را ببندید و به زمان 10 روز در یخچال نگهداشتن نمایید و بعد از آن نوش جان نمایید.

 

روش آماده کردن ترشی انار و لبو : 

 

طرز تهیه ترشی لبو و انار,ترشی لبو و انار

روش آماده کردن ترشی لبو و انار

 

مواد لازم برای ترشی انار و لبو :

 لبو 4 عدد
 دانه انار 2 پیمانه
 شکر 1 پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری 
 سرکهبه مقدار لازم 

 

روش آماده کردن ترشی لبو با انار :

ابتدا لبو را پوست بگیرید و رنده نمایید. همچنین قادر هستید آن را به صورت مکعبی برش بزنید.

 

لبوی رنده شده، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود. سرکه را تا اندازه ای بیافزایید که روی لبوی رنده شده را بگیرد.

 

بعد از پخت اجازه بدهید لبوها خنک شوند. سپس دانه های انار و نمک را بیافزایید. مواد را داخل شیشه ای پاکیزه و خشک بریزید و روی آن مقداری سرکه بریزید.

 

شیشه ترشی را 3 – 5 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی ها آماده استفاده شوند.

 

ترشی لبو و انار و سیب :

 

طرز تهیه ترشی انار,ترشی لبو انار

روش ی درست کردن ترشی لبو و انار و سیب

 

مواد لازم برای آماده کردن ترشی لبو با انار و سیب :

لبوی قرمز 500 گرم 
 سرکه 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
شکر 1 پیمانه 
 سیب سفت و ترش1 کیلوگرم 
 انار1 کیلوگرم 
 سرکه سفید 1 لیتر (4 پیمانه)
 نمک 1 قاشق مرباخوری

 

روش آماده کردن ترشی لبو و انار و سیب :

لبو را پوست بگیرید، با یک پیمانه سرکه و شکر بپزید و سپس با رنده ی درشت، رنده نمایید.

سیب را هم پوست بگیرید و داخل آب لبو، درشت رنده نمایید. دانه های انار را جدا نمایید و با سیب و لبو مخلوط نمایید.

 

سرکه را به مواد بیافزایید. ترشی را در ظرف درب دار پاکیزه و خشکی بریزید و 1 قاشق سوپخوری نمک به آن بیافزایید.

بعد از 2 روز، اگر مقدار سرکه کم شد، مقداری سرکه بیافزایید و بگذارید به زمان یک هفته در جای خنک بماند تا ترشی آماده شود.

 

توجه داشته باشید که زمان نگهداشتن ترشی لبو 2 ماه است.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها