لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی


نکته هایی برای تهیه پنتونه

روش آماده کردن پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی

 

روش درست کردن پنتونه پنه تون نان و کیک ایتالیایی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن پنتونه نان ایتالیایی آشنا می شوید. پنه تون یا پنتونه، نان شیرینی محبوب ایتالیایی است که بافتی نرم و طعمی دلنشین دارد. این کیک خوش طعم، مخصوصاً در کریسمس طرفداران بسیاری دارد و به عنوان یک دسر یا میان وعده ی عالی سرو می گردد.

پنتونه یا پنه تون یک کیک نان سنتی ایتالیایی است که بافتی نرم و طعمی شیرین و خوش طعم دارد. این کیک به طور سنتی در کریسمس و تعطیلات میلادی آماده کردن می گردد، اما به علت محبوبیت زیاد، در تمام طول سال نیز میتوان آن را میل نمود. پخت پنتونه در خانه شاید کمی چالش برانگیز باشد، اما با کمی صبر و حوصله و دنبال کردن دستور پخت دقیق، شما هم قادر هستید این کیک خوش طعم را در منزل خود آماده کردن نمایید.

 

روش آماده کردن پنتونه :

مواد لازم برای خمیر مایه :

 آب 21 درجه سانتیگراد نصف پیمانه
 مخمر فوری 15 گرم
 آرد نان 10 قاشق غذاخوری 

 

مواد لازم برای آماده کردن خمیر پنتونه :

کره (دمای اتاق) نرم شده220 گرم
 عسل 110 گرم
 نمک 1 پنس
 تخم مرغ (به دمای اتاق رسیده) 2 عدد
 زرده تخم مرغ (به دمای اتاق رسیده) 2 عدد
 وانیل 1 قاشق چایخوری
 آرد نان 340 گرم
 کشمش85 گرم
پوست پرتقال قندی50 گرم
زغال اخته خشک85 گرم
مویز خشک50 گرم
رنده پوست لیمو1 قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن پنتونه :

برای آماده کردن خمیر مایه، ابتدا مخمر را با آرد مخلوط نموده و به آب بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شود.

روی آن را بپوشانید و آن را به زمان یک شب، در یخچال قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.

 

برای آماده کردن ی خمیر،  پس از اینکه خمیر مایه ی شما آماده شد. در یک کاسه، آرد را با نمک ترکیب نمایید و کنار بگذارید.

در همزن (همزن) خود کره نرم شده و عسل را هم بزنید تا خامه ای شود.

 

تخم مرغ، زرده و وانیل را کم کم به آن بیافزایید. مخلوط نمایید تا تقریباً با هم ترکیب شوند، تخم مرغ و کره در این مرحله کاملاً مخلوط نشوند.

خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ/کره بیافزایید. خمیر شکسته به نظر می رسد، مخلوط نمایید تا یکنواخت شود، سپس آرد را بیافزایید، حدود 3 دقیقه مخلوط نمایید تا همه چیز یکدست شود. قلاب خمیر را به همزن یا همزن خود وصل نمایید.

 

میوه ها و پوست پرتقال را به خمیر بیافزایید و با قلاب خمیر به زمان 8 دقیقه مخلوط نمایید تا گلوتن ایجاد شود.

روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به زمان 30 دقیقه در دمای اتاق ور بیاید. اگر به زمان زیادتری نیاز دارید خمیر را در یخچال بگذارید تا دیرتر تخمیر شود.

اگر از کاغذهای مینی پانتون استفاده می نمایید، خمیر خود را به صورت توپ های 85 گرمی تقسیم نمایید و داخل کاغذ قرار دهید. این می بایست تقریباً 25 مینی پانتون بسازد. همچنین قادر هستید از کاغذهای بزرگتر یا تابه نان استفاده نمایید.

 

پخت نان پنتونه

مراحل درست کردن نان پنه تون

 

روی کاغذها را به آرامی بپوشانید و بگذارید حدود 30 دقیقه کاغذها در محیط اتاق بماند، اگر خمیر شما به علت تخمیر در یخچال سرد است، شاید زمان زیادتری زمان نیاز داشته باشد.

 

روی خمیرها را با برس مخلوط تخم مرغ (مخلوط زرده تخم مرغ و کمی نمک) بمالید. سپس آن ها را روی یک تابه با فاصله یکسان، در فر از قبل گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد به زمان تقریبی 25 دقیقه قرار دهید، (آن ها را با خلال دندان آزمون نمایید که به خوبی پخته شده باشند.) این زمان بسته به اندازه نانی که می پزید متفاوت است. در پایان پخت روی نان ها طلایی می شوند. اما در صورتی که طلایی نشدند، گریل روی آن ها را روشن نمایید و اجازه بدهید کمی طلایی شود.

 

بعد از تمام کردن پخت قادر هستید آن ها را میل نمایید.

 

درست کردن کیک پنتونه

آموزش پخت پنتونه، شیرینی ایتالیایی

 

نکاتی برای آماده کردن پنتونه :

• قادر هستید از قالب های کاغذی مخصوص پنتونه برای پخت این کیک استفاده نمایید.

• در صورت نداشتن قالب های کاغذی مخصوص پنتونه قادر هستید از قالب کیک و یا لیوان های کاغذی استفاده نمایید.

• برای مزه و عطر قوی تر، قادر هستید از پوست پرتقال و اسانس وانیل نیز در خمیر استفاده نمایید.

• به جای کشمش و بادام قادر هستید از میوه های خشک دیگر مثل توت خشک یا زردآلو خشک نیز استفاده نمایید.

• قادر هستید از شکلات چیپسی برای داخل کیک استفاده نمایید.

• برای نگهداشتن کیک پنتونه، آن را در ظرفی درب دار در یخچال قرار دهید.

• برای رنگی شدن قادر هستید از رنگ های خوراکی و یا پودر کاکائو برای آماده کردن ی این کیک خوش طعم استفاده نمایید.

 

جمع بندی :

پنتون یک نان شیرین، نرم و کره ای است در این کیک از پرتقال قندی، کشمش و … استفاده می گردد. از آن به عنوان نان کریسمس ایتالیایی نیز یاد می گردد زیرا به طور سنتی برای تعطیلات پخته می گردد و با دوستان و خانواده به اشتراک گذاشته می گردد. امیدواریم با این دستور بالا به آسانی در منزل آماده کردن نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها