لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش های پخت کیک هل و گلاب


طرز تهیه کیک زعفران و هل

نمونه ای از تزیین کیک هل و گلاب

 

روش پخت کیک هل و گلاب:

کیک هل و گلاب یکی از خوش طعم‌ترین دسرهای ایرانی است که در این نوشته از بیتوته به طور کامل با آن آشنا خواهید شد. این کیک با طعمی مطبوع از هل و گلاب در تمامی مراسم‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد.

روش آماده کردن کیک زعفران و هل و گلاب :

این کیک هم خیلی راحت است هم خیلی خوش طعم و بافت محشری دارد.

 

مواد لازم کیک زعفران و هل :

 تخم مرغ سه عدد درشت و یا چهار عدد ریز
 وانیلیک چهارم چایخوری
 پودر هل یک قاشق چایخوری
شکر دانه ریزیک لیوان
 شیر ولرمنصف لیوان
 ماستنصف لیوان
 زعفران دم نموده سه قاشق مرباخوری
 روغن مایعنصف لیوان
گلابدو قاشق غذاخوری
آرددو لیوان
بکینگ پودریک قاشق غذاخوری

 

روش پخت کیک زعفران و هل و گلاب :

ابتدا 3 عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا 4 عدد تخم مرغ ریز را با وانیل و پودر هل هم بزنید تا کف نماید و بعد یک لیوان شکر دانه ریز را به تدریج بیافزایید و 5 تا 6 دقیقه هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار و سفید رنگ شود.

 

بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست را بیافزایید سپس زعفران دمکرده را به مواد قبلی بریزید.

 

و بعد نصف لیوان روغن مایع را بیافزایید سپس گلاب هم بیافزایید.

در آخر آرد را با بکینگ پودر سه بار الک نموده و در سه مرحله به مواد اضافه نموده و داخل قالب را چرب و اردپاشی نموده و مواد را ریخته ‌داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده به زمان 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.

 

از قالب مستطیل اندازه 25 در 35 یا قالب گرد 25 سانتی قادر هستید برای این کیک استفاده نمایید. امیدوارم درست نمایید و‌ لذت ببرید.

 

روش آماده کردن کیک هل و گلاب :

پخت کیک زعفران و هل

روش های پخت کیک هل و گلاب

 

مواد لازم برای پخت کیک هل و گلاب :

تخم مرغ3 عدد
آرد2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
 هل1 قاشق چایخوری
 شیر نصف پیمانه
 گلاب یک سوم پیمانه
 روغن سه چهارم پیمانه
شکر1 پیمانه

 

روش آماده کردن کیک هل با گلاب :

آرد و بکینگ پودر و ترکیب و سه بار الک می نماییم. تمام مواد هم دمای محیط باشد. دمای فر گازی 180 و فر برقی 160 درجه، قالب را با کره چرب و آرد پاشی نمایید و در یخچال بگذارید.

 

تخم مرغ و شکر و وانیل را 7 دقیقه با دور تند بزنند بعد روغن را بیافزایید و یک دقیقه با دور نماید بزنید بعد شیر و گلاب را اضافه و 30 ثانیه با دور نماید هم بزنید.

 

در آخر آرد را طی سه مرحله اضافه و در حد ترکیب شدن با دور نماید بزنید. مایع کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر بگذارید! 40 دقیقه زمان می برد، در این زمان کیک را چک نمایید نسوزد

پس از خنک شدن کیک را از قالب جدا نمایید.

 

طرز درست کردن کیک زعفران و هل

روش درست کردن کیک هل و گلاب

 

نکته :

• در هر کدام از دستورهای بالا قادر هستید کیک ها را به سلیقه ی خود تزیین نمایید.

 

• در صورت تمایل قادر هستید از شکلات سفید و قهوه ای برای تزیین کیک استفاده نمایید.

 

• کیک هل و گلاب با کاکائو خوش طعم نمی شود، بر این اساس پیشنهاد می گردد از پودر کاکائو برای آماده کردن ی کیک خود استفاده نکنید.

 

• برای پخت این دو کیک، آب را جایگزین شیر نکنید. زیرا استفاده از شیر این است که عطر گلاب حفظ شود و کیکی لطیف و پوک داشته باشیم، اما در صورت در دسترس نبودن شیر میتوان از آب استفاده نمود ولی با این وجود خوبتر است جایگزین نداشته باشد و خود شیر استفاده شود.

 

• در پخت این دو دستور قادر هستید از 1 قاشق چایخوری پودر گل محمدی استفاده نمایید. در این صورت پودر گل محمدی را در مرحله ی آخر پس از ریختن آرد و مخلوط شدن آن استفاده نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها