[ad_1]
روش درست كردن سركه سیب در منزل
سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، میتواند بهعنوان یک آنتیهیستامین علائم آلرژی را کمرنگ نماید. به گزارش هلث، یکی از خواص سرکه سیب کم شدن علائم الرژی است، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، میتوانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، خوبتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.
این معجون ضدآلرژی را قادر هستید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند خوبترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان می خواهد با سیب های زرد زمستان سرکه سیب درست نمایید، از این دستور آماده کردن پیروی نمایید.
روش آماده کردن سرکه سیب:
مواد لازم برای روش آماده کردن سرکه سیب :
سیب | ۳ کیلو |
سرکه سفید | ۳ فنجان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۳ قاشق چایخوری |
نخود | ۲۰ عدد |
آب | به میزان لازم |
درست كردن سركه سیب در منزل :
ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن ها را به چهار قسمت تقسیم نمایید و هسته های آن ها را جدا نمایید.
سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود ۱/۴ دبه خالی باشد، دبه را نباید پر نمود. زیرا می بایست فضای خالی داشته باشد.
سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط نموده و با آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه شاید خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.
پس از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز نمایید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو نمایید. سیب ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. پس از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. پس از ۲۰ روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. بعد از این زمان سرکه آماده است. آن را درون پارچه ی تنظیفی صاف نمایید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداشتن نمایید. برای پیشگیری از خراب شدن سرکه سیب پیشنهاد می کنم نوشته شیوه نگهداشتن سرکه سیب را مطالعه نمایید.
در روش آماده کردن سرکه سیب دقت نمایید که در روش بالا حتماً حدود دو ماه زمان بدهید تا سرکه خوب جا بیفتد.
روش آماده کردن سرکه سیب به روش ساده :
روش درست كردن سركه سیب خانگی
مواد لازم برای سرکه سیب :
سیب | ۴ کیلو |
سرکه | ۱ فنجان |
روش آماده کردن سرکه سیب خانگی:
ابتدا سیب را بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. بعد از جدا کردن دم و هسته ی سیب ها، آن ها را به قطعات کوچکتری خرد نمایید. درون دبه ای پاکیزه و خشک بریزید و سرکه را به آن بیافزایید. دقت نمایید حدود ۱/۴ دبه خالی باشد. در دبه را ببندید لازم نیست خیلی محکم ببندید حتی قادر هستید در آن را با پارچه و کش ببندید و بعد آن را در جای نسبتا گرم مثل گوشه ی آشپزخانه قرار بدهید.
پس از گذشت ۲-۳ ماه در دبه را باز نمایید و بچشید اگر ترش شده بود آماده است. سپس آن را داخل پارچه ای تنظیف بریزید و آب آن را کامل جدا نمایید و بعد داخل ظرف شیشه ای بریزید و پس از ۱۵ تا ۲۰ روز سرکه سیب شما قابل استفاده است.
طرزتهیه سرکه سیب
نکته برای آماده کردن سرکه سیب:
• برای آماده کردن ی سرکه سیب، سیب ها حتما سالم و بدون گندیدگی و خرابی باشند. هرچه سیب ها سالم و شیرین باشند سرکه ی با کیفیت تری خواهید داشت.
• برای آماده کردن ی سرکه سیب قادر هستید سرکه اضافه نکنید. در این صورت زمان زیادتری طول می کشد که سرکه عمل بیاید امکان دارد ۷-۸ ماه یا حتی ۱ سال طول بکشد.
• هر چقدر سیب ها زیادتر له شده باشند و آب آن ها گرفته شود و سرکه به آن اضافه نموده باشید و در دمای مناسب قرار بدهید سرکه سیب شما زودتر عمل می آید.
• قادر هستید برای اینکه فرآیند تخمیر سریع تر شود اندازه ی کف دست نان سنگک روی سیب های درون دبه بگذارید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها