روش آماده کردن خیارشور در عرض ۳ روز

[ad_1]

نحوه درست کردن خیار شور فوری,درست کردن خیارشور

در عرض ۳ روز یک خیار شور خوش مزه و عالی درست نمایید

خیارشور یکی از چاشنی های خوش طعم در سفره غذایی ما ایرانی هاست. شاید درست کردن خیارشور شاید زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض ۳ روز قادر هستید یک خیارشور خوش مزه و عالی درست نمایید.

چند سال قبل من در پی این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب نمود. در آن دستور خیار‎ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به زمان ۳ روز قرار داده می‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.

واقعا ترشی‎های خوش طعم‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎ها هر زمان خورده می‎شدند خیلی لذیذ و ترد بودند.

مواد لازم برای آماده کردن خیارشور فوری :

 سیر۲ بته
 شوید خرد شدهبه مقدار لازم
* ادویه‎های ترشی  نصف قاشق چای خوری
 فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
خیار کوچک که برش داده شده باشند۵-۶ عدد
سرکه سفیدنصف فنجان
نمک دریایی یا مخصوص ترشییک قاشق غذاخوری


* ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )

روش‎ درست کردن خیارشور فوری :
سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها می بایست در کنار هم می بایست بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب نمایید و در یک ظرف مخصوص به زمان یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب بیافزایید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

منبع : seemorgh.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها