[ad_1]
رسپی مربای لبو
روش آماده کردن مربای لبو قرمز خانگی خوش طعم و مجلسی
لبو یکی از مقوی ترین خوراکی های فصل پاییز است که مملو از اسید فولیک ، پتاسیم و منیزیم است و به بهبود گردش خون کمک می نماید.
یکی از روش های استفاده طولانی زمان از لبو ، آماده کردن مربای لبو است. برای آماده کردن مربای لبو خوبتر است از لبوهای تازه ، سالم و محکم و بدون لک استفاده نمایید.
اگر از لبو رنده شده برای آماده کردن استفاده می نمایید می بایست مقدار آب را کمتر نمایید و برای خوشرنگ ماندن مربا در تمام مراحل می بایست در قابلمه را باز بگذارید.
مربای لبو
مواد لازم مربای لبو
لبو | ۲ کیلو گرم |
شکر | ۱.۵ کیلوگرم |
وانیل | ۱ ق چای خوری |
پودر پکتین | ۱ ق چای خوری |
آب | به میزان لازم |
دستور آماده کردن مربای لبو
روش آماده کردن مربای لبو
لبوا را پوست بگیرید ، قالب بزنید یا رنده نمایید.
به ازای هر ۱ پیمانه شکر ، ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه نموده روی حرارت بگذارید و نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
لبو را بیافزایید و شعله را زیاد نمایید و کف روی مربا را بگیرید.
سپس شعله را کم نمایید و به زمان ۳۵ – ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
اضافه کردن پودر پکتین سبب ایجاد غلظت و قوام در مربا می گردد.
پودر را در یک لیوان آب سرد ریخته روی حرارت بخار آب حل نمایید و به همراه وانیل به مربای لبو اضافه نموده و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
نکته های لازم برای آماده کردن مربای لبو
میتوانید به جای پودر پکتین از دانه به استفاده نمایید. دانه به را بکوبید و ۱ قاشق غذاخوری از آن را به مربا بیافزایید.
به جای پودر پکتین میتوانید ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در آب حل نموده به مربا بیافزایید.
مربا لبو پس از پخت کامل خوشرنگ تر و قرمز تر می گردد.
برای خوشرنگ تر شدن مربا میتوانید از قابلمه روحی یا مسی استفاده کنید.
روش آماده کردن مربای لبو
روش دوم آماده کردن مربا لبو
مواد لازم مربا لبو
لبو | ۱ کیلو گرم |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | ۵ پیمانه |
شکر | ۴.۵ پیمانه |
وانیل | ۱/۲ قاشق چای خوری |
آبلیمو | ۱/۲ قاشق چای خوری |
روش آماده کردن مربا لبو
لبوها را خرد یا رنده نمایید و به همراه آب در قابلمه بریزید و نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزید.
شکر را اضافه نموده و ۱۵ دقیقه دیگر بجوشانید تا قوام بیاید.
وانیل را اضافه نموده و مخلوط نمایید و گلاب و آبلیمو را اضافه نموده و پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش نمایید.
"@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "طرز تهیه مربای لبو؛ مربایی خوشمزه و خوشرنگ مخصوص پاییز", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/labo-jam-01.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/labo-jam-02.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/labo-jam-03.jpg" ], "description": "مربای لبو ، طرز تهیه مربای لبو ، دستور تهیه مربای لبو ، دستور پخت مربای لبو ، آموزش مربای لبو ، مربای لبو و هویج ، مربای لبو به شکل گل ، رسپی مربای لبو ، مربای لبو رنده شده ، مربای لبو مجلسی ،", "keywords": "آموزش مربای لبو, مربای لبو و هویج, مربای لبو به شکل گل, رسپی مربای لبو, مربای لبو رنده شده, مربای لبو مجلسی, مربای لبو, طرز تهیه مربای لبو, دستور تهیه مربای لبو, دستور پخت مربای لبو", "author": "@type": "Person", "name": "etgm110" , "datePublished": "2022-08-28", "prepTime": "PT30M", "cookTime": "PT65M", "totalTime": "PT95M", "recipeCategory": "dessert", "nutrition": "@type": "NutritionInformation", "servingSize": "100", "calories": "500 cal"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها