لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

جدول ارزش غذایی و میزان کالری انجیر تازه


کالری انجیر تازه,ارزش غذایی انجیر تازه

ارزش غذایی و کالری موجود در انجیر تازه

 

خواص انجیر تازه

انجیر منبع خوب پتاسیم است و همانگونه که می دانیم، پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود. کمبود پتاسیم، مخصوصا هنگامی که غذاها دارای مقدار بسیاری سدیم(نمک) باشند، قادر هست باعث بالا رفتن فشار خون شود. انجیر برای داشتن فیبر بالا، از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری می نماید. انجیر برای افرادی که رشد غیر طبیعی دارند، خیلی سودمند است. انجیر به عنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار می رود.

ادامه خواص انجیر تازه
جدول ارزش غذایی انجیر تازه در 100 گرم
100 گرم انجیر تازه: 74 کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل0.300  گرم
کربوهیدرات19.18 گرم
پروتئین0.75  گرم
قندها16.26 گرم
کربوهیدرات خالص16.28  گرم
کلسیم35.00  میلی گرم
مس0.07  میلی گرم
آهن0.37  میلی گرم
منیزیم17.00  میلی گرم
فسفر14.00  میلی گرم
پتاسیم232.00  میلی گرم
سلنیوم0.20  میکروگرم
سدیم1.00  میلی گرم
روی0.15  میلی گرم
آب79.11  گرم 
کلسترول0.00  میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B10.060  میلی گرم
ویتامین B20.050  میلی گرم
ویتامین B30.400  میلی گرم
ویتامین B60.113 میلی گرم
ویتامین B96.00  میکروگرم
ویتامین B120.00  میکروگرم
ویتامین C2.0 میلی گرم
ویتامین E0.11  میلی گرم
ویتامین K4.7  میکروگرم
ویتامین A7.00  میکروگرم
ویتامین D0.00  میکروگرم

 

انجیر خشک

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها