ارزش غذایی و کالری موجود در انجیر تازه
خواص انجیر تازه
انجیر منبع خوب پتاسیم است و همانگونه که می دانیم، پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشار خون به کار می رود. کمبود پتاسیم، مخصوصا هنگامی که غذاها دارای مقدار بسیاری سدیم(نمک) باشند، قادر هست باعث بالا رفتن فشار خون شود. انجیر برای داشتن فیبر بالا، از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری می نماید. انجیر برای افرادی که رشد غیر طبیعی دارند، خیلی سودمند است. انجیر به عنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار می رود.
ادامه خواص انجیر تازه
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.300 گرم |
کربوهیدرات | 19.18 گرم |
پروتئین | 0.75 گرم |
قندها | 16.26 گرم |
کربوهیدرات خالص | 16.28 گرم |
کلسیم | 35.00 میلی گرم |
مس | 0.07 میلی گرم |
آهن | 0.37 میلی گرم |
منیزیم | 17.00 میلی گرم |
فسفر | 14.00 میلی گرم |
پتاسیم | 232.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.20 میکروگرم |
سدیم | 1.00 میلی گرم |
روی | 0.15 میلی گرم |
آب | 79.11 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.060 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.050 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.400 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.113 میلی گرم |
ویتامین B9 | 6.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 2.0 میلی گرم |
ویتامین E | 0.11 میلی گرم |
ویتامین K | 4.7 میکروگرم |
ویتامین A | 7.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
انجیر خشک
آخرین دیدگاهها