[ad_1]
رسپی ترشی فلفل کبابی
روش آماده کردن ترشی فلفل کبابی خوش طعم و مخصوص
ترشی فلفل کبابی خوبتر است با فلفل های تازه با پوست صاف و بدون لک آماده کردن شود . تندی فلفل ها پس از کباب کردن ، کم می گردد.
برای آماده کردن ترشی فلفل کبابی می بایست از قبل فلفل ها را به سیخ بکشید و روی شعله گاز یا زغال کباب نمایید یا این که میتوانید روی توری فلزی بچینید و همه طرفش را روی حرارت کباب کنید یا این که روی توری فر بچینید و با دمای ۲۰۰ درجه به زمان ۶ – ۸ دقیقه کبابشان کنید.
ترشی فلفل کبابی همدان و ترشی فلفل کبابی ترکیه خیلی معروف هستند و در هر کدام از سبزیجات معطر به اضافه سیر برای خوش طعم تر شدن ترشی استفاده می شود.
کباب کردن فلفل روی منقل زغالی مزه بهتری به ترشی شما می دهد.
ترشی فلفل کبابی ترکیه
مواد لازم ترشی فلفل کبابی ترکیه
فلفل تند یا دلمه ای | ۳ کیلو گرم |
سیر | ۱ بوته |
نمک | ۲ قاشق غذا خوری |
سرکه | ۱ لیوان |
روغن زیتون | ۱ فنجان |
جعفری | ۱۰۰ گرم |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
ترشی فلفل کبابی ترکیه
روش آماده کردن ترشی فلفل کبابی ترکیه
اگر میخواهید ترشی فلفل شما ، مزه تندی داشته باشد از فلفل تند و اگر میخواهید مزه ملایم داشته باشد از فلفل دلمه در کنار ۱ – ۲ عدد فلفل تند استفاده نمایید.
فلفل ها را به سیخ بکشید و روی حرارت شعله گاز یا زغال به طور کامل کباب نمایید تا پوستشان سیاه شود.
فلفل های کباب شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و رویشان را بپوشانید تا خنک شود سپس پوست فلفل ها را جدا نمایید.
در صورت نیاز فلفل ها را بپوشیید تا پوست سیاه رنگ کاملا از آن ها جدا شود و سپس از وسط برش بزنید و تخم فلفل ها را در اورید.
فلفل ها را به صورت نگینی درشت خرد نمایید.
حبه های سیر را خرد نمایید و به همراه جعفری خرد شده به فلفل بیافزایید.
سرکه را به همراه نعنا خشک ، نمک و روغن زیتون بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید و در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیوفتد.
ترشی فلفل کبابی همدان
ترشی فلفل کبابی همدان
مواد لازم ترشی فلفل کبابی همدان
فلفل سبز | یک کیلو |
نمک | یک قاشق غذا خوری سر پر |
سرکه | حدود یک و نیم لیوان |
آب جوشیده سرد ( در صورت تمایل ) | یک لیوان |
سبزیجات معطر ( ترخون ، مرزه ، نعنا )یا ( ترخون ، شوید ) | از هر کدام چند برگ |
سیر | چند حبه |
دستور ترشی فلفل کبابی
روش آماده کردن ترشی فلفل کبابی همدان
فلفل ها را به سیخ بکشید و کباب نمایید یا روی شعله پخش کن روی گاز کبابی کنید.
برای فلفل های درشت کبابی شده خوبتر است رویشان را با پارچه ای مرطوب بپوشانید تا خنک شوند و پوستشان راحت تر جدا شود.
فلفل ها را در ظرف شیشه ای بریزید و لابه لای آن ها سیر و سبزیجات معطر قرار دهید.
در آخر نمک اضافه نموده و مخلوط سرکه و آب سرد را تا جایی که روی مواد را بپوشاند ، داخل شیشه بریزید و درش را ببندید و در یخچال بگذارید.
ترشی فلفل کبابی بلافاصله قابل استفاده است ولی اگر میخواهید زیادتر جا بیوفتد میتوانید ۱۰ – ۱۴ روز صبر نمایید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
"@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "دستور تهیه ترشی فلفل کبابی؛ چاشنی خوشمزه در کنار انواع غذا", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/rosted-pepper-pickles-01.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/rosted-pepper-pickles-02.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/rosted-pepper-pickles-03.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/rosted-pepper-pickles-04.jpg" ], "description": "ترشی فلفل کبابی ، طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ، طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی ، طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه ، طرز تهیه ترشی فلفل تند کبابی ، ترشی فلفل کبابی ترکیه ، ترشی فلفل تند ، دستور تهیه ترشی فلفل کبابی ، رسپی ترشی فلفل کبابی ، ترشی فلفل سبز کبابی ،", "keywords": "طرز تهیه ترشی فلفل تند کبابی, ترشی فلفل کبابی ترکیه, ترشی فلفل تند, دستور تهیه ترشی فلفل کبابی, رسپی ترشی فلفل کبابی, ترشی فلفل سبز کبابی, ترشی فلفل کبابی, طرز تهیه ترشی فلفل کبابی, طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی, طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه", "author": "@type": "Person", "name": "etgm110" , "datePublished": "2022-08-14", "prepTime": "PT30M", "cookTime": "PT30M", "totalTime": "PT60M", "recipeCategory": "appetizer", "nutrition": "@type": "NutritionInformation", "servingSize": "100", "calories": "500 cal"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها