ترشی نازخاتون ، خیلی خوش طعم !

[ad_1]

 

 

طرز تهیه ترشی نازخاتون

 

 

یكى از غذا هاى خوش طعم سرزمین شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى آماده کردن شده با بادمجان علاقه مندید حتما این غذا را درست كنید:

 

 

مواد لازم:

 

بادمجان قلمی
۸ تا ۱۰ عدد
گوجه فرنگی درشت
۴ تا ۵ عدد
آب انار
۲ لیوان
آبغوره
نیم لیوان
گلپریک قاشق سوپخوری
نعنای خشکنیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده۲ قاشق سوپخوری

 

روش آماده کردن:

 

 

بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم و سینی را به زمان تقریبا” یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط نموده و میگذاریم آرام بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم شاید کمی گردوی چرخ نموده روی آن بپاشیم .

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها