[ad_1]
روش آماده کردن نودل سبزیجات
نودل یک غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر عملآوری نشده آماده کردن شده است. انواع غذا با نودل میتوان آماده کردن نمود که در این نوشته از بیتوته روش آماده کردن نودل سبزیجات آورده شده است.
مواد لازم برای آماده کردن نودل سبزیجات:
نودل | ۲ بسته |
هویج خلالی نازک | ۱ عدد بزرگ |
نخود فرنگی و ذرت و لوبیا قرمز پخته شده | ۱ پیمانه |
سبزی معطر خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر کاری و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش آماده کردن نودل سبزیجات :
ابتدا داخل قابلمه ۲ لیوان آب بریزید و اجازه بدهید آب بجوشد سپس درون آب جوش هویج ها و پودر گوجه و پودرکاری و نمک و زردچوبه را بریزید و بگذارید بپزند سپس نخود فرنگی پخته شده و ذرت پخته شده و لوبیا را بیافزایید و مخلوط نمایید. پس از گذشت زمان کوتاهی نودل ها را بیافزایید و هم بزنید و اجازه بدهید با هم مخلوط شوند و پس از نرم شدن نودل ها سبزی های خشک (جعفری و گشنیز) یا فریز شده را بیافزایید و هم بزنید و بگذارید همه مواد به خورد هم بروند سفتی و میزان آب نودل به سلیقه ی شما بستگی دارد.
مراحل پخت نودل سبزیجات
نکاتی برای آماده کردن نودل سبزیجات :
• سبزی ها را در مرحله آخر اضافه کردم که عطر و مزه آن حفظ شود.
• گوجه تازه اضافه نکردم که نودل خیلی نرم وله نشود.
• انتخاب سبزیجات و حبوبات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
• من نه روغن نه ادویه نودل نه عصاره ای استفاده نکردم.
• نودل را هیچ وقت آبکش نمی کنم و همیشه مقدار آب را کم در نظر می گیرم که نیاز به آبکش نداشته باشد.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها