[ad_1]
طرزتهیه مرغ سوخاری رژیمی
روش پخت مرغ سوخاری رژیمی
روش آماده کردن مرغ سوخاری رژیمی:
مواد لازم برای آماده کردن ی مرغ سوخاری رژیمی :
باترمیلک | نصف فنجان |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
سینه مرغ بدون پوست | ۶ تکه |
آرد همه منظوره | نصف فنجان |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۲ قاشق چایخوری |
برگ های خشک پونه کوهی | ۲ قاشق چایخوری |
پودر چیلی | ۲ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱-۲ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن مرغ سوخاری رژیمی:
برای آماده کردن ی مرغ سوخاری رژیمی ابتدا، فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم نمایید.
روی سینی فر، ورقه ی فویل بپیچانید و روی آن یک توری سیمی قرار دهید.
در یک کاسه بزرگ، باترمیلک را با سفیده تخم مرغ بزنید، مرغ را داخل آن قرار بدهید به صورتی که باترمیلک روی آن را کامل بگیرد تا کاملا یکدست شود.
آرد، نمک، پودر سیر، پونه کوهی، پودر چیلی و بکینگ پودر را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و بالای آن را ببندید و به آرامی تکان بدهید تا به طور مساوی مخلوط شوند.
مرغ ها را یکی یکی از باترمیلک خارج نمایید و آن را تکان دهید تا مایع اضافی آن خارج شود، سپس در کیسه قرار دهید. بالای آن را ببندید و به آرامی تکان دهید تا کاملاً یکدست شود.
از کیسه خارج نمایید، پوشش اضافی آن را بگیرید، روی قفسه ی سیمی روغن بریزید و مرغ را روی قفسه بگذارید، تمام مرغ ها را به همین صورت فراهم کنید.
باقیمانده ی باترمیلک و آرد را دور بریزید.
با استفاده از برس، روغن را تا جایی که شاید به آرامی روی پوشش مرغ، آغشته نمایید.
آن را در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده قرار بدهید تا کاملا بپزد و پوشش آن ترد و طلایی شود.
پخت مرغ سوخاری در فر
نکته :
• اگر وقت دارید اجازه بدهید مرغ حدود۴ ساعت تا یک شب داخل باترمیلک بماند تا نرم شود.
• برای این کار قادر هستید باترمیلک را داخل کیسه ای زیپ دار بزرگی بریزید و مرغ ها را داخل آن قرار بدهید و هوای آن را بگیرید و در آن را ببندید و به زمان ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار بدهید.
روش آماده کردن باترمیلک:
روش آماده کردن باتر میلک
مواد لازم باتر میلک:
شیر سرد | ۱ پیمانه |
کرم تارتار | یک و سه چهارم قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن باتر میلک :
برای آماده کردن ی باترمیلک ابتدا، کرم تارتار را به شیر بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید. سپس حدود ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. در این موقع شیر آغاز به بریدن می نماید. برای استفاده آنها را خوب مخلوط نمایید.
در صورتی که کرم تارتار در دسترس نداشتید قادر هستید ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید و یا ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه به شیر بیافزایید. خوبتر است از سرکه سفید استفاده نمایید تا آبلیمو. اگر از آب لیموترش استفاده می نمایید؛ از لیموترش های ریز و ترش استفاده نمایید.
روش پخت انواع باترمیلک
نکته برای آماده کردن ی باترمیلک:
• برای آماده کردن ی باترمیلک قادر هستید یک چهارم پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه ماست را با هم مخلوط نمایید. و بعد مواد دیگر را بیافزایید.
• باترمیلک برای ترد و نرم شدن گوشت مرغ خیلی عالی است.
• دوغ شیرین و غلیظ را قادر هستید جایگزین باترمیلک نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها