روش آماده کردن لازانیای کتو، لازانیای رژیمی

[ad_1]

 کتو چیست, رژیم کتو چیست

لازانیا کدو، لازانیای رژیمی

 

روش پخت لازانیای کدو (کتو)

کتو یا کتوژنیک رژیمی است که میتوان به کم شدن قند خون و سطح انسولین اشاره نمود و با افزایش سطح کتون ها برای تندرستی خیلی سودمند است.

کتو یا کتوژنیک چیست؟

شاید به گوش خیلی از شماها کتو و یا کتوژنیک رسیده باشد. می بایست بدانید کتوژنیک یک نوع رژیم با کربوهیدرات پایین و چربی بالا است. در این رژیم استفاده کربوهیدرات را کم شدن داده و چربی را جایگزین آن می نمایید.

 

زمانی که بدن وارد فاز کتوژنیک می گردد برای دریافت انرژی مورد نیاز، چربی را می سوزاند. در این زمان چربی ها در کبد به کتون تبدیل می شوند و انرژی لازم را برای مغز فراهم می کنند.

 

از فواید رژیم کتوژنیک میتوان به کم شدن قند خون و سطح انسولین اشاره نمود و با افزایش سطح کتون ها برای تندرستی خیلی سودمند است.

 

روش آماده کردن لازانیای کتو :

طرز تهیه لازانیای کتو,درست کردن لازانیای کتو

روش پخت لازانیای رژیمی با کدو

 

مواد لازم برای آماده کردن ی لازانیای کتو :

 کدو سبز بزرگ۳ عدد 
 روغن زیتونبه مقدار لازم 
 نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم 
 پیاز زرد خرد شده۱ عدد 
 سیر خرد شده۳ حبه 
 ادویه ایتالیایی۱ قاشق غذاخوری 
گوشت گوساله چرخ شده۴۵۰ گرم 
 سس مارینارا ۷۰۰ گرم
پنیر دلمه۹۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده۳ و نیم فنجان
تخم مرغ۲ عدد
پودر سیرنصف قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن لازانیای کتو :

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نمایید و یک ظرف پخت به وسیله ی قلم مو چرب نمایید.

 

کدو سبزها را بشویید و به صورت ورقه هایی به قطر حدود ۱ سانتی متر برش دهید. قادر هستید با پوست و یا بدون پوست استفاده نمایید. ورقه ها را بشویید و در آبکش قرار بدهید و ۱ قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید. اجازه بدهید آب کدوها از بین برود. سپس نوارهای کدو سبز را بین ورقه های حوله ی کاغذی قرار بدهید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند.

 

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​گرم نمایید. پیاز خرد شده را بیافزایید و تفت بدهید، سپس سیر و ادویه ایتالیایی را بیافزایید و حدود ۷-۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا طلایی شوند.

 

گوشت چرخ شده را بیافزایید و آن را بپزید تا قهوه ای شود، با یک قاشق چوبی گوشت ها را از هم باز نمایید تا به هم چسبیده نباشند. نمک و فلفل را بیافزایید نمایید. ۲ فنجان سس مارینارا را هم بزنید و به آن بیافزایید، ۱ فنجان آب به آن بیافزایید تا سس و گوشت کاملا بپزد و آب آن به صورت کامل کشیده شود.

 

پنیر دلمه، ۲ فنجان موزارلا، تخم مرغ، پودر سیر، ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل را به یک کاسه اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط شوند.

 

حدود ۳/۴ فنجان سس گوشت را در کف ظرف مسطح نمایید. یک لایه نوار کدو سبز روی آن قرار بدهید تا کل ظرف را بپوشاند، دقت نمایید سطح آن صاف باشد. روی آن را با ۳/۴ مخلوط پنیر بپوشانید. چهار بار دیگر این کار را تکرار نمایید و با لایه پنیر آن را به پایان برسانید.

 

مواد لازم برای تهیه ی لازنیای کتو, پخت لازانیای کتو

تمام مواد را به صورت لایه ای در ظرف بچینید

 

باقیمانده سس مارینا را روی آن مسطح نمایید و موزارلای رنده شده باقیمانده را بپاشید. روی ظرف را محکم با فویل آلومینیوم بپوشانید. ظرف را روی طبقه ی وسط فر قرار دهید و به زمان ۳۰ دقیقه آن را بپزید. سپس فویل را بردارید و ۲۵-۳۰ دقیقه دیگر آن را باز نمایید و بپزید، یا تا زمانی که پنیر حباب دار و طلایی شود. اگر روی آن طلایی نشد در پایان گریل روی آن را روشن نمایید. بعد از اینکه پخت و طلایی شد. بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود. قبل از سرو با جعفری خرد شده آذین نمایید.

 

روش های تهیه ی لازانیای کتو,آشنایی با رژیم کتو

تمام مواد را به صورت لایه ای در ظرف بچینید

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها