[ad_1]
لازانیا کدو، لازانیای رژیمی
روش پخت لازانیای کدو (کتو)
کتو یا کتوژنیک چیست؟
شاید به گوش خیلی از شماها کتو و یا کتوژنیک رسیده باشد. می بایست بدانید کتوژنیک یک نوع رژیم با کربوهیدرات پایین و چربی بالا است. در این رژیم استفاده کربوهیدرات را کم شدن داده و چربی را جایگزین آن می نمایید.
زمانی که بدن وارد فاز کتوژنیک می گردد برای دریافت انرژی مورد نیاز، چربی را می سوزاند. در این زمان چربی ها در کبد به کتون تبدیل می شوند و انرژی لازم را برای مغز فراهم می کنند.
از فواید رژیم کتوژنیک میتوان به کم شدن قند خون و سطح انسولین اشاره نمود و با افزایش سطح کتون ها برای تندرستی خیلی سودمند است.
روش آماده کردن لازانیای کتو :
روش پخت لازانیای رژیمی با کدو
مواد لازم برای آماده کردن ی لازانیای کتو :
کدو سبز بزرگ | ۳ عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پیاز زرد خرد شده | ۱ عدد |
سیر خرد شده | ۳ حبه |
ادویه ایتالیایی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوشت گوساله چرخ شده | ۴۵۰ گرم |
سس مارینارا | ۷۰۰ گرم |
پنیر دلمه | ۹۰۰ گرم |
پنیر موزارلا رنده شده | ۳ و نیم فنجان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن لازانیای کتو :
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نمایید و یک ظرف پخت به وسیله ی قلم مو چرب نمایید.
کدو سبزها را بشویید و به صورت ورقه هایی به قطر حدود ۱ سانتی متر برش دهید. قادر هستید با پوست و یا بدون پوست استفاده نمایید. ورقه ها را بشویید و در آبکش قرار بدهید و ۱ قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید. اجازه بدهید آب کدوها از بین برود. سپس نوارهای کدو سبز را بین ورقه های حوله ی کاغذی قرار بدهید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند.
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه با حرارت متوسط گرم نمایید. پیاز خرد شده را بیافزایید و تفت بدهید، سپس سیر و ادویه ایتالیایی را بیافزایید و حدود ۷-۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا طلایی شوند.
گوشت چرخ شده را بیافزایید و آن را بپزید تا قهوه ای شود، با یک قاشق چوبی گوشت ها را از هم باز نمایید تا به هم چسبیده نباشند. نمک و فلفل را بیافزایید نمایید. ۲ فنجان سس مارینارا را هم بزنید و به آن بیافزایید، ۱ فنجان آب به آن بیافزایید تا سس و گوشت کاملا بپزد و آب آن به صورت کامل کشیده شود.
پنیر دلمه، ۲ فنجان موزارلا، تخم مرغ، پودر سیر، ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل را به یک کاسه اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
حدود ۳/۴ فنجان سس گوشت را در کف ظرف مسطح نمایید. یک لایه نوار کدو سبز روی آن قرار بدهید تا کل ظرف را بپوشاند، دقت نمایید سطح آن صاف باشد. روی آن را با ۳/۴ مخلوط پنیر بپوشانید. چهار بار دیگر این کار را تکرار نمایید و با لایه پنیر آن را به پایان برسانید.
تمام مواد را به صورت لایه ای در ظرف بچینید
باقیمانده سس مارینا را روی آن مسطح نمایید و موزارلای رنده شده باقیمانده را بپاشید. روی ظرف را محکم با فویل آلومینیوم بپوشانید. ظرف را روی طبقه ی وسط فر قرار دهید و به زمان ۳۰ دقیقه آن را بپزید. سپس فویل را بردارید و ۲۵-۳۰ دقیقه دیگر آن را باز نمایید و بپزید، یا تا زمانی که پنیر حباب دار و طلایی شود. اگر روی آن طلایی نشد در پایان گریل روی آن را روشن نمایید. بعد از اینکه پخت و طلایی شد. بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود. قبل از سرو با جعفری خرد شده آذین نمایید.
تمام مواد را به صورت لایه ای در ظرف بچینید
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها