لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کازان کباب ازبکی، از غذاهای سنتی ازبکستان


روش های پخت کازان کباب

روش آماده کردن کازان کباب ازبکی

 

روش های درست کردن کازان کباب

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن کازان کباب آشنا می شوید. کباب کازان، یک غذای دلچسب و خوش مزه از ازبکستان، جشنی از مواد اولیه ساده است که در یک کازان (دیگ) سنتی پخته می گردد. این دستور غذا ترکیبی از گوشت لطیف، سیب زمینی ترد و ادویه های معطر برای یک وعده غذایی رضایت بخش است که مطمئناً تحت تأثیر قرار می گیرد.

کباب کازان که با نام اوش نیز شناخته می گردد، یک غذای اصلی از غذاهای ازبکستانی است. این غذا شامل گوشت سرخ شده آبدار و سیب زمینی لطیف است که در آبگوشتی خوش مزه پخته شده و به طور سنتی در کازان (دیگ) چدنی پخته می گردد. سادگی و مزه قوی آن قلب و شکم نسل ها را تسخیر نموده است. بیایید به رازهای آماده کردن این غذای معتبر بپردازیم:

 

کازان کباب یک غذای کلاسیک از غذاهای ازبکستانی است. به سختی میتوان چیزی خوش طعم تر از گوشت آبدار با سیب زمینی سرخ شده با ادویه جات پیدا نمود. اگرچه این غذای پرکالری است اما نمی توانید از آن بگذرید.

 

روش آماده کردن کازان کباب ازبکی :

مواد لازم برای کازان کباب ازبکی :

 سینه گوشت گوسفند 500 گرم
 سیب زمینی متوسط 700 گرم
 پیاز (برای سرو) 1 عدد
 زیره½ قاشق چایخوری
 گشنیز ½ قاشق چایخوری
ریحان خشک شده ½ قاشق چایخوری
 نمک به مقدار لازم
 فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل تندبه مقدار لازم
روغن آفتابگردان یا چربی گوشت گوسفندبرای سرخ کردن

 

روش آماده کردن کازان کباب ازبکی :

سینه گوشت گوسفند را به صورت استیک برش دهید.

 

گوشت را به زمان حداقل 20 دقیقه در ادویه جات بدون نمک مرینیت نمایید. اگر تمایل داشتید زمان طولانی تری مرینیت نمایید، گوشت را در یخچال بگذارید.

 

بعد از گذشت زمان مرینت، گوشت را در روغنی که خوب گرم نموده اید سرخ نمایید تا قهوه ای طلایی شود.

 

مقداری نمک بیافزایید و درب قابلمه را ببندید. تا گوشت ها به آرامی بپزند.

در حالی که گوشت در حال پختن است، سیب زمینی ها را پوست بگیرید.

 

سپس آنها را در همان روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند و در حین آماده کردن مقداری نمک بزنید.

گوشت ها را زیر و رو نمایید و درب آن را بپوشانید و به زمان 20 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

 

در صورت لزوم 50 میلی لیتر آب بیافزایید.

کازان کباب را با سبزیجات تازه و با پیاز خرد شده سرو نمایید.

 

* قادر هستید یک عدد پیاز را خلالی خرد نمایید و در زمان اضافه کردن سیب زمینی ها به گوشت ها بیافزایید و تفت بدهید تا سبک و طلایی شوند.

 

روش پخت کازان کباب به سبک بخارا :

نکته هایی برای تهیه کازان کباب

روش آماده کردن کازان کباب بخارایی

 

در اینجا گزینه دیگری برای آماده کردن یک غذای خوش طعم شرقی وجود دارد. برای آماده کردن آن نیاز داریم:

 

مواد لازم برای آماده کردن کازان کباب :

گوشت گاو یا گوسفند 1 کیلوگرم
 سیب زمینی 5 عدد
 گوجه فرنگی 3 عدد
 پیاز 1 عدد
 فلفل بلغاری 3 عدد
 نمک به مقدار لازم
 فلفل سیاه به مقدار لازم
 زیره به مقدار لازم
شویدبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
روغن نباتیبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن کازان کباب بخارایی :

یک قابلمه را گرم نمایید و مقداری از روغن نباتی را داخل آن بریزید.

گوشت را به قطعات متوسط ​​برش دهید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشویید و برش دهید.

پیاز را به ربع حلقه خرد نمایید.

 

بعد از آن، گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت مکعبی برش دهید و فلفل دلمه‌ای را نیمه‌ریز نمایید.

سیب زمینی های آماده شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. بعد از آماده شدن، آن ها را از داخل روغن خارج نمایید و در بشقاب بریزید.

 

مقداری روغن به قابلمه بیافزایید و گوشت را داخل آن بریزید. درب قابلمه را بپوشانید تا کمی بپزد سپس زمانی که آب آن تمام شد، گوشت را سرخ نمایید تا قهوه ای طلایی شود.

پیاز را به تابه بیافزایید، نمک و فلفل آسیاب شده را بیافزایید و آن را مخلوط نمایید.

 

پس از مدتی گوجه ها را روی گوشت قرار دهید و همه چیز را مدتی دیگر با هم تفت بدهید.

زیره را در کف دست بمالید و به مواد بیافزایید.

داخل غذا آب بریزید و فلفل خرد شده را بریزید. در ظرف را ببندید تا مواد با هم بجوشند و گوشت ها به خوبی بپزند.

گوشت را با سیب زمینی در یک بشقاب قرار دهید، روی آن سبزیجات خرد شده بپاشید و سرو نمایید.

 

طرز تهیه کباب دیگی ازبکی

روش آماده کردن کازان کباب به سبک بخارایی

 

نکاتی برای پخت کازان کباب :

• اگر کازان ندارید از یک قابلمه ته سنگین مثل فر هلندی استفاده نمایید.

• برای آماده کردن ی کازان کباب قادر هستید از گوشت دنده با استخوان استفاده نمایید، در این صورت، قسمت دنده را طوری برش بزنید که دو طرف هر دنده به مقدار مساوی گوشت باقی بماند.

 

• قادر هستید از چربی آب شده برای آماده کردن ی این غذا استفاده نمایید و با ورقه های دنبه را کف تابه بچنید و گوشت ها را روی آن قرار بدهید تا هم بپزند و هم دنبه ها آب شوند و با آن گوشت ها را سرخ نمایید.

 

• در دستور بالا قادر هستید 2-3 گوجه فرنگی خرد شده را با پیاز بیافزایید تا مزه بهتری پیدا نماید.

 

• در صورت تمایل قادر هستید به هر دو دستور، 2 تا 3 حبه سیر خرد شده را به همراه ادویه ها بیافزایید تا یک مزه اضافی به آن اضافه شود.

• کازان کباب را قادر هستید با گشنیز تازه خرد شده آذین نمایید.

 

تغییرات :

کازان کباب با سبزیجات: سبزیجات دیگری مثل هویج، فلفل دلمه ای یا بادمجان را برای یک غذای شاداب تر بیافزایید.

 

کباب کازان ادویه‌ای: ادویه‌های مختلف مثل زردچوبه، فلفل هندی یا پاپریکا دودی را برای مزه و مزه شخصی‌سازی شده آزمایش نمایید.

 

در پایان :

کازان کباب یکی از غذاهایی است که اگر یک بار آن را آزمون نمایید، یکی از غذاهای اصلی در فهرست غذایی تان می گردد. به علت بافت لطیف و نرم سیب زمینی و گوشت خیلی لذت بخش است.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها