لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان به روش های مختلف


طرز تهیه انواع ساندویچ بادمجان

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان به روش های مختلف

 

روش های مختلف برای روش آماده کردن ساندویچ بادمجان :

در این نوشته از بیتوته، ساندویچ بادمجان را معرفی می نماییم. ساندویچ بادمجان یک غذای خوش طعم و محبوب است که به صورت لایه های نازک بادمجان سرخ شده و مواد خوش طعم دیگر آماده کردن می گردد و خیلی سریع آماده کردن می گردد. با مزه و مزه منحصر به فرد بادمجان و ترکیب انواع ادویه و سس، ساندویچ بادمجان یک گزینه عالی برای ناهار یا شام است.

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان :

بادمجان یک سبزی همه کاره است که میتوان آن را به طرق مختلف میل نمود. همچنین یک گزینه عالی برای گیاهخواران و گیاهخواران است، زیرا منبع خوبی از پروتئین و فیبر است. ساندویچ بادمجان یک راه خوش طعم و رضایت بخش برای لذت بردن از این سبزی است.

 

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان و قارچ خیلی خوش طعم و ساده با پنیر فتا :

مواد لازم برای پخت ساندویچ بادمجان :

 بادمجان 5 عدد
 پنیر فتا نصف پیمانه
 سیر 3 حبه
 قارچ 5 عدد
 سس مایونز 1/4پیمانه
 ریحان تازه 1/2 پیمانه
 گوجه فرنگی2 عدد
 نان همبرگربه میزان لازم

 

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان و قارچ با پنیر فتا :

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه برش بزنید سپس به زمان 30 دقیقه داخل محلول آب و نمک قرار بدهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. قارچ ها را نیز خوب بشورید، سپس آن ها را اسلایس نمایید و داخل آبکش گذاشته تا خشک شوند.

 

بادمجان ها را از داخل محلول آب و نمک خارج نمایید. زمانی که آب آن ها خوب کشیده شد. با قلمو مقداری ماست روی بادمجان ها بزنید تا روغن کمتری جذب نماید تا ساندویچ روغنی نداشته باشید و مطمئن باشید در مزه و مزه بادمجان هیچ تاثیری ندارد سپس بادمجان ها را داخل روغن داغ سرخ نمایید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

 

ریحان ها را بشویید و کنار بگذارید. گوجه ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. داخل یک کاسه سس مایونز را ریخته و سیر رنده شده را بیافزایید و هم بزنید. پنیر را نیز به ابعاد کوچک تر برش بزنید.

 

نان همبر را از وسط نصف نمایید و روی نان مقداری سس مایونز با سیر بزنید سپس چند ورقه بادمجان و ریحان و گوجه و پنیر و قارچ را به صورت لایه ای قرار دهید و نان دیگر را روی مواد بگذارید به همین راحتی ساندویچ بادمجان ما حاضر است قادر هستید به دلخواه ساندویچ آماده شده را روی دستگاه گریل بگذارید تا نان کمی برشته شود.

 

فوت و فن های پخت ساندویچ بادمجان با قارچ :

• قادر هستید به دلخواه سبزیجات دیگر به این ساندویچ بیافزایید.

• قادر هستید در بین لایه ها پنیر ورقه ای بگذارید.

• اگر مزه و مزه سیر را دوست ندارید از پودر سیر نیز قادر هستید استفاده نمایید.

• بادمجان ها را خوب آبکشی نمایید تا نمک اضافی آن خارج شود.

 

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان یک غذای خوش طعم و سریع :

فوت و فن پخت ساندویچ بادمجان

آشنایی با انواع ساندویچ بادمجان

 

ساندویچ بادمجان یکی از غذاهای خوش طعم و سریعی است که میتوان آن را در خانه آماده کردن نمود. این ساندویچ از ترکیب بادمجان سرخ شده، پنیر و سس مایونز آماده کردن می گردد و طعمی لذیذ و دلچسب دارد.

 

مواد لازم برای آماده کردن ساندویچ بادمجان :

 بادمجان 2 عدد
 تخم مرغ 2 عدد
 آرد سوخاریبه میزان لازم
 پنیر پیتزا 100 گرم
 سس مایونزبه میزان لازم 
 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

روش آماده کردن ساندویچ بادمجان :

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید. سپس حلقه های بادمجان را در یک کاسه آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

بعد از 30 دقیقه، بادمجان ها را از آب خارج نمایید و خشک نمایید. سپس در یک کاسه، تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

در یک ظرف دیگر، آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط نمایید.

بادمجان ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

 

در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم نمایید. سپس بادمجان ها را در تابه قرار دهید و هر دو طرف آن ها را سرخ نمایید تا طلایی شوند.

بعد از سرخ شدن بادمجان ها، آن ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. این روش سبب می گردد بادمجان ها رودن کمتری جذب کنند.

 

نان های باگت را از وسط برش دهید و مقداری سس مایونز روی آن ها بمالید.

سپس بادمجان های سرخ شده را روی نان ها قرار دهید و مقداری پنیر پیتزا روی آن ها بپاشید.

نان ها را روی هم قرار دهید و ساندویچ ها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به زمان 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

ساندویچ های بادمجان آماده هستند. آن ها را سرو نمایید و لذت ببرید.

 

نکاتی برای آماده کردن ساندویچ بادمجان :

• برای اینکه بادمجان ها موقع سرخ شدن روغن نگیرند، قادر هستید آن ها را قبل از سرخ کردن، در یک کاسه آب و نمک قرار دهید.

• قادر هستید از هر نوع سس مایونزی که دوست دارید استفاده نمایید.

• برای مزه خوبتر، قادر هستید مقداری سیر رنده شده یا پودر سیر به سس مایونز بیافزایید.

• قادر هستید از هر نوع پنیر پیتزایی که دوست دارید استفاده نمایید.

• قادر هستید به ساندویچ ها، مواد دیگری مثل قارچ، فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی نیز بیافزایید.

 

بهترین روش پخت ساندویچ بادمجان

انواع ساندویچ بادمجان

 

انواع مختلف ساندویچ بادمجان :

ساندویچ بادمجان و گوشت: در این نوع ساندویچ، به بادمجان سرخ شده، گوشت چرخ نموده یا تکه های گوشت مرغ یا ماهی اضافه می گردد.

 

ساندویچ بادمجان و پنیر: در این نوع ساندویچ، به بادمجان سرخ شده، انواع پنیر مثل پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، پنیر فتا یا پنیر خامه ای اضافه می گردد.

 

ساندویچ بادمجان و سبزیجات: در این نوع ساندویچ، به بادمجان سرخ شده، انواع سبزیجات مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، قارچ یا زیتون اضافه می گردد.

 

ساندویچ بادمجان و قارچ: در این نوع ساندویچ، به همراه بادمجان، مقداری قارچ نیز سرخ می گردد و به ساندویچ اضافه می گردد.

 

سرو کردن ساندویچ بادمجان :

ساندویچ بادمجان را قادر هستید گرم یا سرد سرو نمایید. همچنین قادر هستید آن را با سس مارینارا، سس کچاپ، سس خردل یا سس مایونز سرو نمایید.

 

سخن آخر

ساندویچ بادمجان یک غذای خوش طعم و سریع است که قادر هستید آن را در خانه آماده کردن نمایید و از آن لذت ببرید. این ساندویچ را قادر هستید به عنوان یک میان وعده یا یک وعده غذایی کامل سرو نمایید.

 

 

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها