روش آماده کردن املت فرانسوی: طعمی کلاسیک و دلچسب
املت فرانسوی: طعمی کلاسیک و دلچسب
املت فرانسوی، یک صبحانه محبوب و خوش طعم است که بافتی نرم و لطیف دارد و با مواد اولیه ساده و در کمترین زمان قابل آماده کردن است. این املت، به علت مزه دلچسب و ظاهر اشتهابرانگیز، در منوی بسیاری از کافهها و رستورانها نیز جایگاه ویژهای دارد. در این نوشته، چند روش آماده کردن املت فرانسوی را به همراه نکته های مهم و فوت و فنهای پخت آن آورده ایم.
روش آماده کردن املت فرانسوی :
مواد لازم برای آماده کردن املت فرانسوی :
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر خامهای | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۱۲ عدد |
پنیر گودا | ۲ ورق |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا و آویشن | به مقدار لازم |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن املت فرانسوی :
برای آماده کردن املت فرانسوی، ابتدا قارچها را خوب بشویید؛ سپس به صورت ورقهای خرد نمایید. قارچها را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. زمانی که آب قارچ ها کاملا کشیده شد، کمی نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و کنار بگذارید.
سپس تخم مرغها را داخل یک کاسه ای مناسب بشکنید و پنیر خامهای، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به آن بیافزایید و با چنگال خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی به دست بیاورید.
روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید. زمانی که روغن داغ شد، مایه تخم مرغ را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید تخم مرغ کمی ببندد. حالا قارچهای آماده شده را روی یک قسمت از تخم مرغ بریزید و کمی پودر آویشن روی آن بپاشید؛ سپس پنیر گودا را روی قارچ بچینید. زمانی که پنیر گودا کمی آب شد، قسمت دیگر تخم مرغ را خیلی آهسته بلند نمایید و روی قسمت قارچ و پنیر گودا بگذارید، طوری که کاملا به پنیر بچسبد. یک دقیقه دیگر املت را به آرامی بلند نمایید و داخل بشقاب سرو بگذارید و دور املت را با زیتون و گوجه گیلاس تزیین نمایید. حالا املت فرانسوی خوش طعم ی شما آماده سرو است، نوش جان نمایید.
روش آماده کردن املت فرانسوی رستورانی :
روش آماده کردن املت فرانسوی به روش رستورانی
مواد لازم برای 2 نفر :
تخم مرغ | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
ژامبون | ۲ ورق |
پنیر پیتزا | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار لازم |
روش آماده کردن املت فرانسوی رستورانی :
برای آماده کردن املت فرانسوی خوش طعم ابتدا فلفل دلمه ای را بشویید و دانه های آن را خارج نمایید، سپس به صورت نگینی ریز خرد نمایید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و با همزن دستی خوب مخلوط نمایید تا از لختگی خارج شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا ادویه ها درون تخم مرغ حل شوند.
حالا ژامبون را به صورت ورقه ای نازک خرد نمایید و کنار بگذارید. در ادامه فلفل دلمه ای های خرد شده را درون تخم مرغ بیافزایید، سپس مخلوط نمایید تا فلفل دلمه ای و تخم مرغ با هم به صورت یکدست ترکیب شوند.
در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب نمایید، سپس کف آن را با مقداری روغن چرب نمایید و روی حرارت ملایم قرار بدهید. سپس مخلوط تخم مرغ را درون تابه به صورت پخش بریزید و اجازه بدهید تخم مرغ خودش را بگیرد.
بعد از اینکه تخم مرغ به طور کامل پخته شد، ورقه های ژامبون را به همراه پنیر پیتزا در ابتدای املت بریزید، سپس یک طرف املت را روی ورقه های ژامبون قرار بدهید و درب تابه را ببندید.
در آخر اجازه بدهید پنیر پیتزای درون املت به طور کامل آب شود. بعد از اینکه پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شد، املت را به آرامی درون ظرف مورد نظرتان بریزید و به همراه خیارشور و سس دلخواه سرو نمایید.
دستور پخت املت فرانسوی مخصوص با ژامبون و پنیر :
روش آماده کردن املت فرانسوی مخصوص
مواد لازم برای ۴ نفر :
سوسیس | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۸ عدد |
ژامبون | ۴ ورق |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پنیر گودا ورقه ای | ۴ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن و آویشن | به مقدار لازم |
روش آماده کردن املت فرانسوی مخصوص با ژامبون و پنیر :
برای آماده کردن املت فرانسوی مخصوص ابتدا فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد نمایید و به همراه کمی روغن در یک تابه ای مناسب تفت بدهید تا کاملا نرم شوتد، سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد نمایید و به تابه بیافزایید و خوب تفت بدهید.
تفت دادن را تا زمانی که آب اضافی قارچ ها تبخیر شود ادامه بدهید، سپس سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد نمایید و به همراه قارچ و فلفل دلمه ای کمی تفت بدهید تا اندازه ای که تمایل دارید سرخ شوند.
حالا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا تخم مرغ با ادویه ها کاملا یکدست شوند.
سپس در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید، زمانی که روغن داغ شد. تخم مرغ را داخل تابه بریزید و تابه را به صورت دورانی کمی بچرخانید تا تخم مرغ به صورت یکدست در تمام نقاط تابه پخش شود.
بعد از اینکه تخم مرغ حالت گرفت و کمی سرخ شد، ژامبون ها را روی نصف تخم مرغ بچینید، سپس مخلوط سوسیس، فلفل دلمه ای و قارچ را روی ژامبون ها بریزید و در ادامه پنیرهای ورقه ای را روی مواد بچینید و کمی آویشن روی مواد بپاشید.
حالا نیم دیگر تخم مرغ را روی مواد برگردانید و درب تابه را چند دقیقه بگذارید تا پنیر املت به خوبی ذوب شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو نمایید. اگر تابه بزرگ ندارید قادر هستید تخم مرغ را در دو مرحله یا حتی زیادتر درست نمایید.
درست کردن املت فرانسوی به روش های مختلف
نکته های مهم و فوت و فنهای پخت املت فرانسوی :
• برای پخت املت فرانسوی، از تابه نچسب استفاده نمایید تا املت به آسانی از تابه جدا شود.
حرارت تابه را ملایم نگه دارید تا املت نسوزد و به طور کامل پخته شود.
• اگر تمایل دارید، میتوانید از مواد دیگری مثل قارچ، اسفناج، ژامبون و یا پیازچه در املت خود استفاده نمایید.
• برای مزه و مزه خوبتر، میتوانید از پنیرهای مختلف مثل پنیر چدار، موزارلا و یا پارمسان استفاده نمایید.
• املت فرانسوی را میتوانید به عنوان صبحانه، میان وعده و یا شام سرو نمایید.
ایدههایی برای تنوع در املت فرانسوی :
املت فرانسوی با سبزیجات: میتوانید از اسفناج، قارچ، پیازچه، فلفل دلمه و یا هر نوع سبزیجات دلخواه دیگری در املت خود استفاده نمایید.
املت فرانسوی با گوشت: میتوانید از ژامبون، بیکن و یا سوسیس خرد شده در املت خود استفاده نمایید.
املت فرانسوی با پنیر: میتوانید از پنیرهای مختلف مثل پنیر چدار، موزارلا و یا پارمسان در املت خود استفاده نمایید.
املت فرانسوی با سس: میتوانید املت خود را با سسهای مختلف مثل سس گوجه فرنگی، سس مایونز و یا سس فرانسوی سرو نمایید.
با کمی خلاقیت و تنوع در مواد اولیه، میتوانید املتهای فرانسوی خوش طعم و متفاوتی را برای خود و خانوادهتان آماده کردن نمایید.
سخن پایانی :
املت فرانسوی یک غذای ساده، خوش طعم و مقوی است که میتوانید برای صبحانه، میان وعده یا حتی شام آن را آماده کردن نمایید. با کمی خلاقیت میتوانید تنوع بسیاری در مزه و مزه املت ایجاد نمایید و از آن لذت ببرید.
آخرین دیدگاهها