روش های متفاوت برای آماده کردن ساندویچ مرغ بندری
روش آماده کردن ساندویچ مرغ بندری به روش های مختلف
طرزتهیه ساندویچ مرغ بندری :
ساندویچ مرغ بندری، یکی از غذاهای بندری است که به آسانی قادر هستید جایگزین سوسیس بندری نمایید. به افرادی که به غذاهای تند علاقه دارند، پیشنهاد می گردد که حتما این غذا را آزمون کنند. البته افرادی مه غذاهای تند با آن ها سازگار نیست قادر هستند این غذا را با فلفل کم آماده کردن و میل کنند.
مواد لازم برای آماده کردن ساندویچ مرغ بندری :
سینه یا فیله مرغ | 500 گرم |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد |
قارچ | 100 گرم |
رب گوجهفرنگی | 2-3 قاشق غذاخوری |
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک | به مقدار لازم |
روش آماده کردن ساندویچ مرغ بندری :
برای آماده کردن ساندویچ مرغ بندری، ابتدا سینه های مرغ را خرد نمایید و با نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر سیر مخلوط و مزه دار نمایید. روی آن سلفون بکشید و به زمان 1-2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
بعد از گذشت این زمان پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید و با مقداری روغن تفت بدهید، بعد از اینکه پیازها سبک شدند فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد نمایید و به مواد بیافزایید. در این مرحله ادویه های لازم را به آن بیافزایید و تفت بدهید. مرغ ها را بیافزایید و با هم کمی تفت بدهید. قارچ ها را نگینی خرد نمایید و به مواد بیافزایید و با هم کمی تفت بدهید.
حالا رب گوجه فرنگی را بیافزایید و با هم خوب مخلوط نمایید. یه لیوان آب به آن بیافزایید و درب تابه را ببندید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند و آب آن کاملا کشیده شود.
سپس آن را با نان باگت مواد مورد علاقه خود میل نمایید. بیشتر از خیارشور، گوجه، کاهو، جعفری و سس های مورد علاقه ی خود استفاده می کنند.
روش پخت ساندویچ مرغ بندری
نکاتی برای آماده کردن ساندویچ مرغ بندری :
• همانطور که می دانید غذاهای بندری به تندی معروف هستند. بر این اساس :
• برای پخت این ساندویچ قادر هستید از فلفل قرمز بسیاری استفاده نمایید.
• برای پخت این ساندویچ قادر هستید مقداری سس تند بیافزایید.
روش آماده کردن ساندویچ مرغ بندری متفاوت :
ساندویچ مرغ بندری ریش شده
مواد لازم برای آماده کردن ساندویچ مرغ بندری :
سینه یا فیله مرغ | 400 گرم |
پیاز | 3 عدد |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
قارچ | 200 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
رب گوجهفرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک | به مقدار لازم |
روش آماده کردن ساندویچ مرغ بندری ریش ریش :
برای پخت این روش ساندویچ مرغ بندری، ابتدا مرغ را خرد نمایید و با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز و آب بپزید. در این حین دو عدد پیاز را نگینی خرد نمایید و با کمی روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای نگینی را به آن بیافزایید و تفت بدهید. نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر و رب گوجه فرنگی و در صورت تمایل قادر هستید گوجه فرنگی رنده شده را به آن بیافزایید و تفت بدهید.
مرغ های پخته شده را ریش نمایید و به سس آماده شده بیافزایید و تفت بدهید. آب مرغ را از صافی عبور بدهید و به آن بیافزایید و اجازه بدهید تمام مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب مرغ کمی باقی مانده است. پنیر پیتزا را بیافزایید تا به خوبی آب شود و مزه ی آن به خورد مواد برود.
هنگامی که آب آن به صورت کامل کشیده شد، زیر شعله را خاموش نمایید.
سیب زمینی ها را پوس بگیرید و به صورت خلالی خرد نمایید و به آن کمی نمک و زردچوبه بیافزایید و مخلوط نمایید و سرخ نمایید. قارچ ها را ورقه ای خرد نمایید و با کمی روغن تفت بدهید. دقت نمایید در پایان نباید قارچ ها آب داشته باشند.
در پایان از مواد به صورت لابه ای به همراه خیارشور، گوجه و کاهو داخل نان باگت قرار بدهید و نوش جان نمایید.
نکته :
• در این دستور قادر هستید قارچ خرد شده را به مخلوط مرغ ها بیافزایید و با هم به صورت کامل بپزید و میل نمایید.
• در این دستور مثل روش بالا قادر هستید از فلفل قرمز زیاد و یا سس فلفل تند استفاده نمایید، زیرا غذاهای بندری تند هستند.
• اگر از رب گوجه به تنهایی و یا گوجه رنده شده به تنهایی استفاده می نمایید قادر هستید میزان آن را زیادتر نمایید.
سخن پایانی :
ساندویچ مرغ بندری یک وعده غذایی کامل و خوش طعم است که میتوانید برای ناهار، شام یا حتی صبحانه آن را آماده کردن نمایید. این ساندویچ به علت داشتن مرغ، قارچ و سیب زمینی مملو از پروتئین و کربوهیدرات است و میتواند انرژی لازم برای طول روز را برای شما فراهم نماید.
آخرین دیدگاهها