لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن فلافل با دال عدس خوش طعم و مقوی


روش های متفاوت برای تهیه فلافل با دال عدس

روش آماده کردن فلافل با دال عدس خوش طعم و مقوی

 

روش های متفاوت آماده کردن فلافل دال عدس

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن فلافل دال عدس به روش های متفاوت آشنا می شوید. فلافل دال عدس، یک جایگزین عالی و خوش طعم برای فلافل نخود است که برای مزه و بافت فوق‌العاده اش طرفداران بسیاری پیدا نموده است. این فلافل نه تنها به آسانی آماده کردن می گردد، بلکه منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آهن نیز هست.

اگر هوس فلافل کردید و زمان کافی برای خیساندن نخود ندارید، پیشنهاد می نماییم حتما این فلافل با دال عدس را آماده کردن نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. دقت نمایید دال عدس نفاخ است و می بایست حتما خیسانده شود.

 

فلافل دال عدس، یک غذای گیاهی و خوش طعم است که به عنوان جایگزینی عالی برای فلافل نخود سنتی شناخته می‌شود. این غذا به علت مزه لذیذ، بافت ترد و مواد مقوی زیاد، طرفداران بسیاری پیدا نموده است.

 

در این نوشته، روش آماده کردن کامل و جامعی از فلافل دال عدس را به شما ارائه می‌دهیم تا بتوانید به آسانی این غذای خوش طعم را در خانه خود آماده کردن نمایید.

 

روش آماده کردن فلافل با دال عدس :

مواد لازم برای درست کردن فلافل دال عدس :

دال عدس 250 گرم 
 پیاز متوسط یک عدد
 سیب زمینی متوسطیک عدد 
 جعفری و ترخان 50 گرم
 آرد سوخاری100 گرم 
 سیر 3 حبه 
ادویه مخصوص فلافلبه مقدار لازم
 نمک وفلفلبه مقدار لازم 
پودر انبه و زردچوبه به مقدار لازم 

 

روش آماده کردن فلافل دال عدس :

ابتدا دال عدس ها را پاکیزه نمایید و بشویید و سپس به زمان 6-7 ساعت در آب گرم خیس نمایید. پس از گذشت این زمان آن ها را داخل غذاساز بریزید. سپس پیاز، سیب زمینی، سیر، سبزی شامل جعفری و ترخان را کمی خرد نمایید و بعد به همره ادویه ها داخل غذاساز اضافه و میکس نمایید. بعد از اینکه کمی میکس شد ارد سوخاری را بیافزایید کمی استراحت بدهید.

 

سپس با قالب فلافل زن، قالب بزنید و آن ها را داخل روغن داغ و زیاد با حرارت ملایم رو به کم سرخ نمایید تا مغز پخت شوند. بعد از سرخ شدن آن ها را روی دستمال روغن گیر قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود و در پایان با خیارشور و گوجه و جعفری و پیاز میل نمایید.

 

روش درست کردن فلافل دال عدس لرستانی :

فلافل دال عدس

طرزتهیه فلافل با دال عدس لرستانی

 

مواد لازم برای فلافل دال عدس لرستانی :

 دال عدس 500 گرم
 سیب زمینی کوچک1 عدد 
 پیاز متوسط 1 عدد
 تخم مرغ 1 عدد
 سیر 3-4 حبه
 ادویه مخصوص فلافل 1 قاشق چایخوری
 بکینگ پودر1 قاشق چایخوری 
 نمک و زردچوبهبه مقدار لازم 
روغنبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن فلافل دال عدس لرستانی :

دال عدس را پاکیزه نموده و بشویید و به زمان 4 تا 5 ساعت خیس نمایید. پس از این تایم، دال عدس ها را آبکش نمایید تا آب آن ها کشیده شود. سپس آن ها را یا داخل غذاساز پوره نمایید و یا با چرخ گوشت چرخ نمایید، می بایست کاملا پوره شوند.

 

حالا سیر، پیاز و سیب زمینی را داخل غذاساز به خوبی میکس نمایید یا با رنده ی ریز، رنده نمایید. آب اضافی آن ها را بگیرید و دور بریزید و آن ها را به دال عدس ها بیافزایید. سپس تخم مرغ و مابقی مواد به دال عدس ها بیافزایید.

 

مواد را با هم کاملا مخلوط نمایید؛ به علت بکینگ پودری که داخل مواد هست 3-4 دقیقه به مواد زمان بدهید و بعد یک قاشق از مواد بردارید و با قالب فلافل و یا داخل کف دست قلقلی و کمی مسطح نمایید و داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ نمایید.

 

در پایان ساندویچ فلافل خوش طعم را به همراه گوجه و خیارشور و سس فلفل نوش جان نمایید.

 

طرز تهیه فلافل دال عدس

روش های درست کردن فلافل با دال عدس

 

نکته های کلی برای درست کردن فلافل دال عدس :

• برای مزه قوی‌تر، می‌توانید از فلفل سبز تند نیز در این دستور استفاده نمایید.

 

• قادر هستید پودرسیر و پودر پیاز را جایگزین سیر و پیاز نمایید.

 

• در صورت تمایل قادر هستید پس از سرخ شدن، فلافل ها را بلافاصله داخل کنجد بو داده بغلطانید و کنجدی نمایید.

 

• دقت نمایید خوبتر است روغن را داخل قابلمه ای کوچک و گود بریزید تا موقع سرخ شدن فلافل ها داخل روغن غوطه ور شوند.

 

• فلافل دال عدس را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

• اگر زمان کافی برای خیس کردن دال عدس ها ندارید قادر هستید 2-3 ساعت خیس نمایید و بعد به زمان 15-20 دقیقه با کمی آب بپزید تا نرم شوند.

 

• قادر هستید از پودر زیره و پودر تخم گشنیز در این دستور استفاده نمایید. کاملا سلیقه ای است.

 

سخن نهایی :

فلافل، یک غذای محبوب و پرطرفدار خاورمیانه‌ای هست که برای مزه و بافت منحصربه‌فردش شناخته شده است. اما اگر در پی یک جایگزین گیاهی و مقوی برای فلافل سنتی هستید، فلافل دال عدس گزینه مناسبی برای شماست. دال عدس مملو از پروتئین، فیبر و آهن هست و طعمی شبیه به نخود دارد، به همین خاطر می‌توانید آن را جایگزین نخود در فلافل نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها