لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کوکو و کتلت ذرت: طعمی جدید و دلچسب


مواد لازم برای کتلت ذرت

روش آماده کردن کوکو و کتلت ذرت: طعمی جدید و دلچسب

 

روش آماده کردن کتلت و کوکو ذرت

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن کتلت ذرت آشنا می شوید. کتلت و کوکو ذرت، یک غذای ساده، خوش طعم و کم هزینه است که می‌تواند یک وعده غذایی کامل یا پیش‌غذا سرو شود. این غذا به علت مزه و بوی دلچسب و خواص سودمند ذرت، از موارد مورد علاقه اشخاص، به ویژه کودکان است.

روش آماده کردن کتلت ذرت :

مواد لازم برای آماده کردن کتلت ذرت :

ذرت شیرین1 فنجان
هویج رنده شده2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده نصف یک پیاز
 گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه¼ قاشق چایخوری
پودر فلفل½ قاشق چایخوری
پودر گشنیز ½ قاشق چایخوری
پودر زیره½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
سیب زمینی آب پز رنده شده2 عدد
آرد نان¼ فنجان
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن کتلت ذرت :

ابتدا 1 فنجان ذرت شیرین را در یک مخلوط کن بریزید، و آن را روشن نمایید و آن را به صورت درشت آسیاب نمایید تا بافت درشتی حاصل شود.

ذرت شیرین درشت را به یک کاسه بزرگ منتقل نمایید. 2 قاشق غذاخوری هویج، 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای، ½ پیاز، 2 قاشق غذاخوری گشنیز را بیافزایید.

 

همچنین زردچوبه، پودر فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره و نمک را بیافزایید.

حالا سیب زمینی های پخته و رنده شده را بیافزایید و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که همه ادویه ها خوب با هم ترکیب شوند.

در ادامه، آرد نان و آرد ذرت را بیافزایید.

 

خوب مخلوط نمایید تا خمیر نرمی به دست آید. آرد ذرت به ترد شدن کتلت کمک می نماید و آرد نان رطوبت اضافی را جذب می نماید و از شکستن کتلت در روغن در موقع سرخ کردن پیشگیری می نماید.

دست ها را با روغن چرب نمایید و کتلت را شکل دهید.

 

در روغن داغ سرخ نمایید و شعله را متوسط ​​نگه دارید.

دو طرف کتلت را خوب سرخ نمایید تا طلایی و ترد شوند.

کتلت را روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

در آخر، کتلت ذرت ترد را با سس گوجه فرنگی میل نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

• در صورت که فلفل دلمه ای را دوست نداشتید قادر هستید آن را حذف نمایید.

 

روش آماده کردن کوکو ذرت :

نکته هایی برای تهیه کتلت ذرت

روش آماده کردن کوکو ذرت

 

مواد لازم برای 4 نفر :

ذرت2 پیمانه
آرد سفید1 و ½ پیمانه
پنیر پیتزا½ پیمانه
پیازچهیک سوم پیمانه
شیر ½ پیمانه
تخم مرغ2 عدد 
 نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم 
روغن و پاپریکابه مقدار لازم 

 

دستور پخت کوکو ذرت :

ابتدا آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید، سپس پیازچه را خرد نمایید و به همراه شیر به کاسه بیافزایید. در ادامه پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به کاسه بیافزایید.

 

در این مرحله ذرت را بیافزایید، برای آماده کردن این کوکو قادر هستید از کنسرو ذرت استفاده نمایید یا اینکه خودتان ذرت را به صورت آبپز به همراه کمی نمک بپزید و سپس آبکشی نمایید و به دیگر مواد بیافزایید. حالا تمام مواد را مخلوط نمایید.

 

بعد از اینکه مواد کوکو به خوبی ترکیب شدند یک تابه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید. سپس صبر نمایید تا روغن به خوبی داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو بر دارید و داخل روغن بریزید و سرخ نمایید.

 

مایه این کوکو کمی شل است و نمی شود آنرا با دست حالت داد، به همین علت می بایست از قاشق برای ریختن مایه کوکو در تابه استفاده نمایید. بعد از اینکه مایه کوکو را داخل تابه بریزید صبر نمایید تا اطراف ان طلایی شود.

 

سپس آنرا برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. بعد از اینکه کوکوها سرخ شدند انها را روی دستمال قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرتان بچینید و به همراه نان خانگی تازه سرو نمایید.

 

روش های پخت کتلت و کوکو ذرت

نکاتی برای پخت پخت کوکو و کتلت ذرت

 

تنوع در پخت :

• به جای سیب زمینی می‌توان از نان آزمون شده یا پودر سوخاری در مواد کتلت ذرت استفاده نمود.

• می‌توانید کتلت ذرت را به صورت قالبی نیز آماده کردن نمایید. برای این کار، مواد کتلت را در قالب مورد نظرتان بریزید و در فر یا روی تابه بپزید.

 

• می‌توانید از کتلت ذرت به عنوان ساندویچ نیز استفاده نمایید. برای این کار، کتلت ها را در نان ساندویچ قرار دهید و با سس و سبزیجات دلخواهتان میل نمایید.

 

در آخر :

کتلت ذرت یک غذای خوش طعم و مقوی است که می‌توانید در منزل آماده کردن نمایید. با کمی خلاقیت و تنوع در مواد و روش پخت، می‌توانید از مزه و مزه این غذای دلچسب لذت ببرید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها