لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن مربای آلوزرد خوش طعم و خوشرنگ


مربا آلوزرد زعفرانی, دستور پخت مربا آلوزرد, مراحل تهیه مربا آلوزرد

رسپی مربا آلوزرد

 

روش آماده کردن مربا آلو زرد خوش رنگ و خوش طعم  

مربا آلوزرد یک مربای خوش طعم و خوشرنگ است که میتوانید علاوه بر صبحانه برای آذین و در کنار انواع کیک و دسر از آن استفاده نمایید. 

اگر در پی مربایی با مزه ملس هستید، مربای آلوزرد انتخاب خیلی مناسبی برای شما است، در صورتی که میخواهید مربای شما مزه ملس تری داشته باشد میتوانید مقدار شکر کمتری نسبت به وزن آلوها استفاده نمایید ولی اگر میخواهید مزه شیرینی زیادتری در مربا حس نمایید وزن شکر و وزن آلوها می بایست با هم برابر باشد. 

 

این مربا خیلی خوشرنگ و خوش طعم است و میتوانید علاوه بر استفاده آن همراه با کره برای صبحانه، از آن برای فیلینگ شیرینی و کیک ها یا برای آذین دسر ها استفاده نمایید.

 

مربا آلوزرد

مواد لازم مربا آلوزرد  

آلو زرد۲ کیلو
شکر۱.۵ تا ۲ کیلو

 

روش آماده کردن مربا آلوزرد

قابلمه ای آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. 

آلوها را داخل آب جوش بیندازید تا پوستشان ترک بخورد و سپس آبکش نمایید و پس از خنک شدن پوستشان را جدا نمایید. 

آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لابه لایشان شکر بپاشید و در ظرف را گذاشته یک شب در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد. 

 

آلوها را از شکر جدا نمایید.

دو لیوان آب به شکر ها اضفه نمایید و روی حرارت بجوشانید تا قوام بیاید سپس آلوها را درون قابلمه بریزید 5 دقیقه بجوشانید. 

اگر آلوها پخته بود ولی شربت هنوز رقیق بود ، آلوها را با کف  گیر از شربت بیرون بیاورید و به جوشاندن شربت ادامه دهید تا قوام بیاید. 

 

دوباره آلو ها را داخل شربت بریزید و پس از 2 – 3 جوش شعله را خاموش نمایید. 

پس از سرد شدن مربا را داخل ظرف دردار در یخچال نگه دارید میتوانید پس از 5 ساعت دوباره مربا را آزمون نمایید اگر شربت شل بود آلوها را از شربت خارج نموده دوباره بجوشانید تا قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت آلوها را به آن بیافزایید. 

 

مربا آلو طلایی

مواد لازم مربا آلو طلایی 

 آلو خرد شده    6 لیوان 
شکر 5 لیوان 
 آبلیمو  1/3 لیوان
چوب دارچین 2 عدد 
هل سبز 6 عدد 
  میخک 2 عدد 

 

مربا آلوزرد, دستور تهبه مربا آلوزرد, طرز تهیه مربا آلوزرد

دستور آماده کردن مربا آلوطلایی

 

روش آماده کردن مربا آلو طلایی

هسته آلوها را خارج نمایید و آلوطلایی ها را به 4 قسمت خرد نمایید و لا به لا به همراه شکر در قابلمه لعابی بریزید و رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید تا آب بیندازد. 

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 لیوان آب به همراه چوب دارچین ، هل سبز و میخک به آن بیافزایید. 

 

پس از این که به جوش آمد ، حرارت را کم نمایید تا مربا  قوام بیاید. 

کف روی مربا را دور بریزید. 

چند قطره مربا را در لیوان اب سرد بریزید اگر شربت به ته لیوان رسید و پخش نشد غلظت مربا مناسب است. 

صبر نمایید مربا کاملا سرد شود سپس در شیشه های پاکیزه دربسته در یخچال نگهداشتن کنید. 

 

مربا آلوزرد زعفرانی

مواد لازم مربا آلوزرد زعفرانی 

آلو زرد20 عدد ( حدودا 1 کیلو )
آب  2 لیوان
شکر700 گرم
جوهر لیمو 1/2 ق چ
 زعفران دم نموده1/2 ق غ
عرق هل 1 ق غ

 

مربای آلو زرد درسته, مربای آلوزرد تازه, مربا آلوزرد

مربا آلوزرد زعفرانی

 

روش آماده کردن مربا آلوزرد زعفرانی

خوبتر است از آلوزردهای یک اندازه استفاده نمایید. 

قابلمه ای آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آلوزردهای شسته شده را درونش بیندازید تا چند قل بزند و به محض این که دیدید پوست آلوزردها ترک خورده ، آبکش نمایید. 

صبر نمایید آلوزردها از حرارت بیوفتند و سپس پوستشان را بگیرید. 

 

برای آماده کردن شربت ف 2 لیوان آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم نمایید 20 دقیقه بجوشانید تا قوام بیاید. 5 دقیقه آخر جوهر لیمو را هم بیافزایید تا مانع از شکرک زدن مربا شوید. 

 

آلوزردها را بیافزایید و 10 دقیقه بجوشانید. 

زعفران دم نموده رقیق و عرق هل  را به مربا بیافزایید و پس از 1 دقیقه حرارت را خاموش نمایید .

در حین پخت اگر مربا کف نمود ، کف مربا را جدا نمایید. 

 

نکته های لازم برای آماده کردن مربا آلوزرد خوش طعم

موقع پخت مربا ، در قابلمه را باز بگذارید. 

برای آزمون قوام آمدن شربت مقداری از آن را بین دو انگشت بگذارید و انگشتان را از هم باز نمایید ، اگر شربت کش آمد یعنی قوام آمده است. 

از آلوهای سالم و سفت برای آماده کردن مربا استفاده نمایید. 

اگر مربا پس از مدتی شکرک زد کمی آبلیمو و آب جوش به آن بیافزایید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و شکرک هایش حل شود.

میتوانید از مقداری وانیل برای خوش مزه تر شدن مربا استفاد نمایید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها