[ad_1]
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت آماده کردن مارمالاد هلو :
هلو | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
ژله هلو | ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
جوهر لیمو | به میزان لازم |
روش آماده کردن :
امروز با دو روش متفاوت مارمالاد هلو آشنا می شویم . تفاوتشان خیلی کم است . به ترتیب دو تاشو هم توضیح می دهم .
مارمالاد هلو شماره یک:
مارمالاد هلو شماره دو:
خب همانگونه که در عکس هم می بینید مارمالاد هلو شماره یک کاملا یک دست هست . این مدل مارمالاد هلو را قادر هستید مثل سس روی دسرها و بستنی هایتان بریزید . ضمن اینکه برای صبحانه هم می گردد استفاده نمود.
مارمالاد هلو شماره دو هلو با پوست است ! یکدست نیست و سفت تر است و تکه های خیلی کوچک هلو دارد . خب بعضی ها اینطوری زیادتر می پسندند . مصارف این مدل مارمالاد ، علاوه بر صبحانه ، قادر هست وسط شیرینی مشهدی ، یا لابه لای بعضی کیک ها و شیرینی ها استفاده شود .
_______________________________________________________________________
مارمالاد هلو شماره یک (یکدست ):
مواد لازم مارمالاد هلو ۱:
شکر | ۵۰۰ گرم |
هلو | ۵۰۰ گرم |
ژله هلو | یک قاشق غذا خوری سر پر |
جوهر لیمو | به میزان لازم |
روش آماده کردن :
مقدار شکر را زیادتر نکنید. چون پوست و هسته ی هلو ها را که بگیریم وزنشان کمی پایین می آید !
ابتدا هلو ها را پوست می گیریم و قاچ می نماییم . بعد در همزن آن قدر می بایست بزنیم تا کاملا روان شود و تکه ای داخلش نداشته باشد .
حالا شکر را اضافه میکنیم و می گذاریم روی شعله یکنواخت و متوسط . و مدام کف روی آن را می گیریم و دور می ریزیم.
حدود یک ربع می بایست از جوشیدن آن بگذرد . بعد ژله هلو را اضافه می نماییم و بعد از ۵ دقیقه زیر آن را خاموش نموده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه می نماییم. می بایست در ظرف خودش به دمای محیط برسد و بعد داخل شیشه ای پاکیزه بریزیم.
اصولا مارمالاد ها یک شب تا صبح می بایست داخل یخچال بماند تا خوب جا بیافتد . چون داخلشان ژله دارد .
__________________________________________________________________
مارمالاد هلو شماره دو:
این مدل هم دقیقا مثل بالایی درست می گردد .
تفاوتش:
اولا هلو ها با پوست هستند . بعد هنگامی داخل همزن می ریزیم در حدی می زنیم که پوره نشوند . حالت تکه ای خودشان را حفظ کنند.
دوما به جای ژله هلو داخلش ژله پرتقال ریختم . چون ژله پرتقال کمی ترش تر است ، کمی به شکرش اضافه کردم .
در مورد میزان ژله بگم درسته که من گفتم یک قاشق ، ولی شما کاملا قادر هستید کمتر و بیشترش نمایید . هر چی زیادتر نمایید مارمالاد سفت تر خواهد شد و زیادتر مناسب شیرینی مشهدی و … می گردد . اگر هم اصلا ژله نریزید مارمالاد انسجام لازم را لای شیرینی ها نخواهد داشت .
فقط داخل عکس هم مشخص است … چون هلوها پوره ای نیستند ، شکر را که می ریزید می بایست هم بزنید تا حل شود . بر عکس مدل قبلی که پوره بود و شکر در جا حل می شد .
منبع : paprica.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها