[ad_1]
روش آماده کردن سوپ قارچ وگان
روش پخت سوپ قارچ و خامه وگان
خامه و قارچ از مواد اصلی است که در بسیاری از غذاهای خانگی استفاده می گردد. اگر عاشق سوپ قارچ و خامه هستید و در پی غذاهای وگان هستید قادر هستید این غذا را با استفاده از آب سبزیجات، شیر سویا یا از هر شیر وگانی که ترجیح می دهید استفاده نمایید. قادر هستید از خامه ترش بدون لبنیات (خامه وگان) استفاده نمایید و یا برای آن جایگزینی انتخاب نمایید.
این سوپ محبوب قارچ بدون لبنیات و وگان، آسان و فوق العاده خوش طعم است.
اگر می خواهید یا این دستور العمل ساده سوپ قارچ خانگی بدون گلوتن و همچنین گیاهخوار و وگان استفاده نمایید، یا از نشاسته ذرت به جای آرد استفاده نمایید، به این صورت که از مقدار مساوی نشاسته ذرت محلول در حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب استفاده نمایید.
از این مخلوط برای غلیظ شدن استفاده نمایید و این کرم سوپ قارچ را کاملاً بدون گندم و بدون گلوتن آماده کردن نمایید. همچنین، بررسی نمایید که آب سبزیجات شما فاقد گلوتن باشد، آماده کردن آب سبزیجات خانگی خیلی آسان است. با آماده کردن ی آن در منزل خواهید فهمید که در آن چه چیزی وجود دارد.
سوپ قارچ و خامه وگان :
درست کردن سوپ وگان
مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه وگان :
قارچ تازه | ۳۰۰ گرم |
پیاز کوچک سفید یا زرد | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کره وگان | ۱ قاشق غذاخوری |
آب سبزیجات | ۳ فنجان |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه ترش غیر لبنی وگان | ۱ فنجان |
* شیر سویا | ۱ فنجان |
* شیر سویا (یا جایگزین دیگر شیر غیر لبنی گیاهخوار)
روش درست کردن سوپ قارچ و خامه وگان :
ابتدا قارچ ها را ورقه ای خرد نمایید، پیازها را نگینی ریز خرد نمایید و سیرها را یا خیلی ریز خرد نمایید یا رنده نمایید.
در یک قابلمه بزرگ، ابتدا کره ی گیاهی را بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید زمانی که کره آب شد. پیاز را بیافزایید و هم بزنید زمانی که سبک شدند سیرها را بیافزایید و هم بزنید زمانی که آن ها سبک شدند، قارچ های ورقه شده را بیافزایید و هم بزنید. به زمان ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
آب سبزیجات را بیافزایید. زمانی که جوش آمد، حرارت را کم رو به متوسط نمایید و و درقابلمه را بگذارید و اجازه دهید حداقل ۴۵ دقیقه به آرامی بپزند.
آرد را بیافزایید (یا از نشاسته ذرت مخلوط شده در آب برای نگه داشتن آن بدون گلوتن استفاده نمایید)، خامه ترش غیر لبنی و شیر سویا را بیافزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزد یا تا زمانی که سوپ غلیظ شود.
قبل از سرو به مقدار لازم نمک و فلفل بیافزایید.
روش ی درست کردن سوپ وگان
نکاتی برای آماده کردن سوپ قارچ و خامه وگان :
• در این سوپ قادر هستید از آب هر نوع سبزیجاتی استفاده نمایید.
• در این سوپ قادر هستید از هرنوع قارچی که دوست دارید استفاده نمایید.
• اگر می خواهید از این سوپ برای پذیرایی از مهمانان استفاده نمایید آن را زودتر آماده کردن نمایید تا مزه قارچ در سوپ زیادتر شود.
• این سوپ را قادر هستید در فریزر بسته بندی نمایید. و به موقع سرو به اندازه ی دلخواه گرم نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها