[ad_1]
روش آماده کردن حریره بادام زمینی و جودوسر
صد گرم بلغور جو دوسر به شما ۴۰۰ کالری و ۲۸ گرم بادام زمینی برشته شده و بدون نمک، حدود ۱۶۶ کالری همراه با ۱۲۶ کالری گرفته شده از چربی های سالم را به شما می دهد.
مواد لازم برای حریره بادام زمینی و جودوسر :
جو پوست کنده | ۱ فنجان |
آب | ۳ فنجان |
بادام زمینی برشته شده و بدون نمک | ۱۵ عدد |
کشمش | ¼ فنجان |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ فنجان |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
موز قطعه قطعه شده | ۱ عدد |
روش آماده کردن حریره بادام زمینی و جودوسر :
جوها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.
یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه نموده و بگذارید برای ۵ دقیقه بخیسند.
آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.
جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه بیافزایید.
بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم نمایید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به زمان ۳ دقیقه مواد پخته شوند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمشها را بیافزایید. شیر و عسل را به آن ها بیافزایید. (زیادتر یخوانید :خواص بادام زمینی )
قطعات موز را نیز اضافه نموده و خوب با هم مخلوط نمایید.حریره شما آماده است. نوش جان
منبع : setare.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها