دستور پخت پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز؛ غذای رژیمی خوش طعم و کامل

[ad_1]

دستور پخت پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز, دستور تهیه پوره تخم مرغ و لوبیا سبز رژیمی

رسپی پوره تخم مرغ و لوبیا سبز

 

روش آماده کردن پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز خوش طعم و مقوی

پوره تخم مرغ و لوبیا سبز یک پوره رژیمی کامل و مقوی و خوش طعم است که تا زمان ها شما را سیر نگه می دارد و مانع از پرخوری می گردد. 

تخم مرغ یکی از مواد غذایی ثابت رژیم های کم شدن وزن است ، تخم مرغ دارای ویتامین A ، ویتامین E، ویتامین B12 ، ویتامین B2 ، کلسیم ، سلنیوم ، منگنز ، روی است. کالری یک عدد تخم مرغ ۷۷ و پورتئین آن ۶ گرم است . پروتئین  تخم مرغ در سفیده آن قرار دارد و سایر مواد مقوی در زرده تخم مرغ جمع شده اند.

 

از آنجا که میزان کربوهیدرات تخم مرغ خیلی کم است ولی چربی و پروتئین زیادتری دارد بر این اساس مقدار متعادل آن در بدن استفاده شده و تبدیل به ذخیره چربی نمی شود بعلاه خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد که مانع از پرخوری خواهد شد و برای افزایش عضله سازی و کم شدن چربی دور شکم خیلی تاثیرگذار است. 

 

لوبیا سبز هم جزو مواد غذایی کم کالری محسوب می گردد هر ۱۰۰ گرم آن فقط ۳۰ کالری انرژی دارد، فیبر بالای آن حجم معده را پر می نماید و مانع از پرخوری در یک وعده غذایی می گردد ضمن این که چربی نداشته و سبب چاقی نخواهد شد. از آنجا که لوبیا سبز شامل پروتئین گیاهی است چنانچه در کنار وعده های غذایی استفاده شود میتواند ترکیب پروتئین مورد نیاز بدن را به خوبی تامین نماید. 

 

لوبیا سبز مملو از فیبر ، کلروفیل ، فولات ، ویتامین C ، ویتامین E  ویتامین A  و آهن و منگنز است و در صورتی که به صورت خام یا نیم پز استفاده شود ویتامین ث آن محفوظ مانده و خواص زیادتری به بدن می رساند.

 

پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

مواد لازم پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

برای ۲ نفر

  

 نمک و فلفلبه مقدار لازم 
آب مرغ۱/۴ لیوان
 روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز ۱ عدد
 گردو خرد شده۱/۲ لیوان
 لوبیا سبز خرد شده۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد

 

رسپی پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز, غذا با لوبیا سبز, پوره لوبیا سبز

پوره لوبیا سبز و تخم مرغ

 

روش آماده کردن پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

لوبیا سبز را بشوییدو خرد نمایید و با کمی آب و نمک نیم پز نمایید. 

تخم مرغ ها را آب پز نموده خرد نمایید. 

پیاز را خرد نموده با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.

تمام مواد را داخل همزن بریزید و پوره نمایید و به همراه نان سبوس دار میل کنید. 

این پوره را میتوانید تا چند روز در یخچال نگهداشتن کنید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها