لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن توپ های انرژی زا زردآلو میان وعده ای مقوی


خواص توپک های زردآلو

روش آماده کردن توپ های انرژی زا زردآلو میان وعده ای مقوی

 

روش های متفاوت برای آماده کردن توپک های زردآلو انرژی زا

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن توپک های انرژی زردآلو آشنا می شوید. توپک های انرژی زردآلو یک میان وعده سالم و خوش طعم هستند که درست کردنشان خیلی آسان است. آنها منبع خوبی از فیبر، پروتئین و چربی های سالم هستند و میتوان از آنها برای صبحانه، میان وعده یا حتی دسر استفاده نمود.

توپک های انرژی زردآلو، یک میان وعده ی سالم و خوش طعم هستند که قادر هستید به آسانی در خانه آماده کردن نمایید. این توپک ها مملو از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند و قادر هستند به شما انرژی بدهند و تا وعده ی بعدی سیر نگه دارند.

 

روش آماده کردن توپک های انرژی زا زردآلو :

 

مواد لازم برای آماده کردن توپک های انرژی زا زردآلو :

بادام خلال شده بلانچ شده1/2 پیمانه
زردآلو خشک1 پیمانه
نارگیل خرد شده2 قاشق غذاخوری
دانه های سفید چیا1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل خالص1/2 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده  1/8 قاشق چایخوری
نمک کوشر 1/8 قاشق چایخوری 
نارگیل رنده شده برای سروبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن توپک های زردآلو :

ابتدا در غذاساز، بادام بلانچ شده را خرد نمایید تا کاملا خرد شود. سپس زردآلو خشک، نارگیل رنده شده، دانه های چیا، عسل، عصاره وانیل، هل آسیاب شده و نمک کوشر را بیافزایید، و خوب مخلوط نمایید تا کاملا ریز و له شوند.

 

از مخلوط به اندازه ی (حدود 1 قاشق غذاخوری پر) بر دارید و به شکل توپ هایی در آورید. در صورت تمایل در پودر نارگیل بغلتانید. قادر هستید آن را تا 1 هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

روشی دیگر برای آماده کردن توپک های زردآلو :

فواید توپک های زردآلو

روش آماده کردن میان وعده های انرژی زا

 

این توپک‌های زردآلو جویدنی و بدون پخت، همراه با مزه‌های دلپذیر نارگیل و پرتقال، چنین خوراکی یا میان‌وعده‌ای خوش طعم و در عین حال مقوی را ایجاد می‌کنند و برای همه اشخاص به خصوص گیاهخواران خیلی مقوی است، بدون گلوتن هستند و به شتاب در یک غذاساز آماده می شوند.

 

مواد لازم :

رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری 
آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری 
 زردآلو خشک1 فنجان 
 آرد بادام 1 و 1/4 پیمانه
 پودر نارگیل خشک شده 1/4 فنجان
 شربت افرا 1 قاشق غذاخوری
 زنجبیل آسیاب شده1/2 قاشق چایخوری 
 عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک دریایک پنس

 

روش درست کردن توپک های زردآلو :

یک سینی کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.

برا آماده کردن آب پرتقال و رنده پوست پرتقال، یک پرتقال به اندازه ی معمولی بشویید و خشک نمایید. با استفاده از رنده، پوست کل پرتقال را رنده نمایید، فقط قسمت نارنجی را رنده نمایید، قسمت سفیدی سبب تلخ شدن می گردد. این مقدار می بایست حدود 1 قاشق غذاخوری باشد.

 

سپس پرتقال را از وسط نصف نموده و آب آن را در ظرفی بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب میوه را اندازه نمایید و کنار بگذارید.

 

در این مرحله، زردآلوهای خشک را در غذاساز بریزید آن را روشن نمایید تا به قطعات کوچک تبدیل شوند. آنها می بایست بتوانند بافتی خمیر مثل ایجاد کنند و به هم بچسبند.

سپس در این مرحله، بقیه مواد و آب پرتقال و پوست پرتقال را به غذاساز بیافزایید. دوباره همه را با هم مخلوط نمایید و در صورت نیاز کناره های غذاساز را بتراشید.

 

نکته: زمانی که متوجه شدید که مخلوط به یک توپ بزرگ تبدیل می گردد و مواد به خوبی با هم ترکیب و منسجم شدند کافی است.

 

بعد از ترکیب شدن، مقدار کمی از مخلوط را با قاشق در دستان خود بریزید و به شکل یک توپ در آورید. در صورت تمایل قادر هستید آن را داخل پودر نارگیل بغلتانید. با این میزان مواد حدود 12-14 توپک قادر هستید آماده کردن نمایید. توپک ها را داخل سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار بدهید و آن ها را با سینی به زمان یک ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شوند.

 

در پایان آن ها را داخل ظرف در بسته قرار بدهید و در یخچال به زمان یک هفته نگهداشتن نمایید. اگر قصد دارید آن ها را برای زمان طولانی نگهداشتن نمایید قادر هستید آن ها را با ظروف دربسته در فریزر قرار بدهید. فقط چند دقیقه قبل از غذا آنها را بیرون بیاورید تا زمان نرم شدن داشته باشند.

 

تهیه انواع توپک های زردآلو

مراحل درست کردن توپک های زردآلو

 

فواید تغذیه ای این توپک های پر انرژی :

زردآلو خشک منبع خوبی از فیبر غذایی به همراه ریزمغذی هایی مثل آهن، ویتامین B6، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است.

 

پرتقال مملو از ریزمغذی ها مثل ویتامین C، فولات، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.

آرد بادام  از بادام آسیاب شده آماده کردن می گردد و بر این اساس منبعی از چربی های غیراشباع سالم برای قلب، پروتئین گیاهی، فیبر غذایی و ریزمغذی هایی مثل ویتامین E، منیزیم، مس و فسفر است. در مقایسه با آرد معمولی، آرد بادام دارای کربوهیدرات های تصفیه شده کمتری است.

 

نارگیل  همچنین منبع فیبر، چربی های سیرکننده و مواد معدنی مثل منیزیم، سلنیوم، پتاسیم، آهن و روی است.

 

سخن پایانی :

توپک های انرژی زردآلو یک میان وعده سالم و خوش طعم هستند که قادر هستند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده شوند. آنها منبع خوبی از مواد مقوی ضروری هستند و قادر هستند به شما در احساس سیری و شادابی کمک کنند.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها