ارزش غذایی و کالری موجود در زردآلو خشک شده
خواص زردآلو خشک شده
زردآلو نه تنها خوش طعم بلکه سالم نیز هست. چه آن را تازه و چه خشک استفاده نمایید، یک زردآلو همان ارزش غذایی را برای شما تولید می نماید. زردآلو خشک مزیت های شگفت انگیزی برای تندرستی دارد که می بایست از آن بهره ببرید.
روش آماده کردن زردآلو خشک شده
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.00 گرم |
کربوهیدرات | 3.39 گرم |
پروتئین | 0.51 گرم |
قندها | 55.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 2.66 میلی گرم |
مس | 0.24 میلی گرم |
آهن | 32.00 میلی گرم |
منیزیم | 71.00 میلی گرم |
فسفر | 1162.00 میلی گرم |
پتاسیم | 10.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.02 میکروگرم |
سدیم | 0.39 میلی گرم |
روی | 0.34 میلی گرم |
آب | 241.00 گرم |
کلسترول | 7.30 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B2 | 2.59 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.52 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.14 میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.00 میکروگرم |
ویتامین C | 180.00 میلی گرم |
ویتامین E | 3.10 میلی گرم |
ویتامین K | 13.90 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 4.33 میکروگرم |
زردآلو
آخرین دیدگاهها