لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن دسر کرم کارامل گیاهی با طعمی دلپذیر و موادی سالم و طبیعی


کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک ,  کرم کارامل مخصوص گیاه خواران

کرم کارامل مخصوص گیاه خواران

 

دستور آماده کردن کرم کارامل وگان، ایده آل برای کل خانواده

ما به شما نشان می دهیم که چطور یک کرم کارامل خوش طعم بدون تخم مرغ یا شیر حیوانی اما با طعمی عالی و بافت عالی آماده کردن نمایید. آماده کردن کرم کارامل وگان خیلی ساده است. برای لذت بردن از یکی از خوش طعم ترین دسرهای اطراف فقط به چند ماده نیاز دارید. علاوه بر این، شکر را میتوان با شیرین کننده جایگزین نمود تا کالری و تأثیر دسر بر متابولیسم کم شدن یابد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این دسر گیاهی خوش طعم آشنا می نماییم.

کرم کارامل (کاستارد کاراملی) یک دسر کاستارد فرانسوی با کارامل است که به طور سنتی با تخم مرغ و لبنیات درست می گردد. اما شاید شما وگان باشید و دوست داشته باشید این دسر خوش طعم را به صورت گیاهی استفاده نمایید بر این اساس ما دستور آماده کردن نسخه گیاهی این دسر خوش طعم را برای شما آماده نموده ایم امیدواریم آن را فراهم کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک , کرم کارامل بدون تخم مرغ

کرم کارامل بدون تخم مرغ

 

کرم کارامل گیاهی

مواد لازم کرم کارامل گیاهی 

مواد لازم برای سس دسر
آب  75 گرم
شکر کاستر 200 گرم (1 فنجان)  
مواد لازم کاستارد  
 شیر بادام(شیرین نشده)/شیر سویا/شیر نارگیل (به دلخواه)500 میلی لیتر 
شکر کاستر  80 گرم 
آرد ذرت 65 گرم ( 0.5 فنجان )  
 پودر آگار آگار(ژلاتین گیاهی)  ¼ قاشق چای خوری 
چوب وانیل 1 عدد 
 عصاره وانیل2 قاشق چایخوری
 نمک دریا¼ قاشق چای خوری 
شیر نارگیل کنسرو شده کامل چرب300 گرم 

 

دستور آماده کردن کرم کارامل گیاهی 

مرحله 1: سس کارامل را درست نمایید

ابتدا شکر و آب خود را وزن نموده و در یک قابلمه قرار دهید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از حل شدن شکر ، حرارت را تا متوسط ​​رو به بالا افزایش دهید و دیگر به آن دست نزنید (خیلی مهم)!

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک , طرز تهیه سس کارامل

روش آماده کردن سس کارامل 

 

هنگامی که کارامل آغاز به تبدیل شدن به رنگ کهربایی روشن می‌نماید، تابه را به آرامی تکان دهید تا کارامل به طور یکنواخت در تابه پخش شود. هنگامی که رنگ کارامل به رنگ کهربایی تیره تبدیل شد، تابه را از روی حرارت بردارید. اگر رنگ کارامل خیلی تیره شود، شاید مزه تلخ‌تری به آن بدهد.

 

حالا می بایست سریع کار نمایید چون کارامل با برداشتن از روی حرارت خیلی سریع آغاز به سفت شدن می نماید. کارامل را در قالب های خود بریزید (به 4 عدد قالب بزرگ 240 میلی لیتری یا 6 عدد قالب متوسط ​​180 میلی لیتری نیاز دارید) و سپس آنها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا سفت شوند.

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک ,  ریختن سس کارامل در قالب

ریختن سس کارامل در قالب

 

مرحله 2: کاسترد را درست نمایید

برای آماده کردن کاسترد این دستور غذا را با ترکیب شیر بادام، شکر، آرد ذرت و پودر آگار آگار در یک قابلمه آغاز نمایید. با حرارت ملایم هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند و شکر حل شود.

سپس بقیه مواد خامه کارامل (شیر نارگیل، غلاف وانیل، عصاره وانیل و نمک دریایی) را به آن بیافزایید و مخلوط را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید تا بجوشد. 

حالا همین طور که هم می زنید به زمان 5 دقیقه اجازه دهید به جوشیدن ادامه دهد تا آرد ذرت بپزد و پودر ژلاتین (آگار) فعال شود. کاسترد در حین پخت خیلی غلیظ می گردد.

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک ,دستور تهیه کاستارد

دستور آماده کردن کاستارد

 

بعد از آماده شدن، کاستارد را از روی حرارت بردارید و آن را از یک الک توری ریز رد نمایید. با این کار غلاف وانیل و ذرات بزرگتری که از آن باقی مانده است جدا می گردد. 

 

قبل از انتقال به قالبها، اجازه دهید کاستارد حدود 20 دقیقه خنک شود. اگر خیلی داغ اضافه شود، لایه کارامل خیلی سریع ذوب می گردد و شما آن سطح پاکیزه و زیبا را روی آن نخواهید داشت. سپس پس از اینکه خنک شد داخل قالبها بریزید ، از یک قاشق استفاده نمایید تا رویه قالبها را صاف نمایید، و با آنها در یخچال بگذارید تا حداقل 8 تا 12 ساعت در یخچال بماند. 

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک ,  ریختن کاستارد روی سس کارامل در قالب

ریختن کاستارد روی سس کارامل در قالب

 

این شاید طولانی به نظر برسد، اما ارزش آن را دارد که از لایه کاراملی روی آن حداکثر استفاده را ببرید.  

 

مرحله 3: خارج کردن کاستارد از قالب

درست قبل از سرو، یک چاقوی تیز را با دقت به عمق حدود 1 اینچ دور لبه داخلی قالب بکشید تا کاستارد شل شود. مراقب باشید عمیق تر نروید زیرا این کار قادر هست ظاهر صاف دسر را خراب نماید.

 

یک بشقاب سرو را روی یکی از قالب ها قرار دهید و سریع آنها را برگردانید. خیلی آرام آغاز به بلند کردن قالب نمایید، در حالی که کرم کارامل خودش را از قالب خارج می نماید، می بایست صدای “شلپ” را بشنوید. هنگامی کارامل از طرفین آغاز به ریختن نمود، دسر می بایست از قالب خارج شود.

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک ,  خارج کردن کرم کاستارد از قالب

خارج کردن کرم کاستارد از قالب

 

نکته های آماده کردن کرم کارامل گیاهی

– شیر بادام: اگر می خواهید این دسر را بدون آجیل آماده کردن نمایید، قادر هستید به جای آن از شیر سویا یا شیر نارگیل استفاده نمایید.

– این کرم کارامل های گیاهی خوبتر است در 1-2 روز اول بعد از سفت شدن سرو شوند. آنها را تا قبل از سرو از قالب ها خارج نکنید. توصیه می نماییم آنها را روز یا شب قبل از سرو فراهم کنید.

– شیر نارگیل خود را خنک نمایید. سرد کردن قوطی های شیر نارگیل به جدا کردن کرم نارگیل (قسمتی که می خواهید) از قسمت آبکی قوطی کمک می نماید. کرم نارگیل هنگامی سرد می گردد غلیظ می گردد که به تثبیت این دستور العمل کرم کارامل بدون تخم مرغ کمک می نماید.

– کار با کارامل یعنی کار سریع. مواد تشکیل دهنده خود را آماده و اندازه گیری نمایید و تجهیزات خود را از قبل فراهم کنید. من همچنین توصیه می کنم قبل از آغاز دستور آماده کردن را چند بار مطالعه نمایید.

 

کرم کارامل گیاهی , کارامل گیاهی با مواد ارگانیک ,  دستور تهیه کرم کارامل گیاهی

دستور آماده کردن کرم کارامل گیاهی 

 

– کارامل را به هم نزنید. می دانم که وسوسه انگیز است، اما هم زدن سس کارامل بعد از حل شدن شکر قادر هست سبب کریستال شدن آن شود. 

– آرد ذرت و پودر آگار را به مایعات سرد بیافزایید . بعد از گرم شدن، آرد ذرت آغاز به غلیظ شدن می نماید و آگار فعال می گردد. این بدان معنی است که افزودن آن به مایعات داغ قادر هست سبب ایجاد توده شود. بر این اساس آنها را به مایعات سرد بیافزایید و در طول فرآیند گرم شدن با همزن بزنید تا کاستارد ابریشمی و صافی حاصل شود. 

– کاسترد پخته شده را از یک الک توری ریز رد نمایید. این تضمین می نماید که یک پوشش زیبا و صاف بدون هیچ گونه ذره یا باقی مانده از غلاف وانیل به دست آورید.

– دمای کاسترد را کم نمایید. قبل از اضافه کردن آن به قالبها، اجازه دهید کاسترد خنک شود.

– کنسرو شیر نارگیل: در اینجا به شیر نارگیل کنسرو شده پرچرب نیاز دارید و فقط از قسمت ضخیم بالای قوطی استفاده نمایید. به این ترتیب هنوز هم بسیاری از خواص گیرایی خود را خواهد داشت و یک قوام خامه ای به کرم کارامل وگان شما می دهد.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها