لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

جدول ارزش غذایی و میزان کالری آرد ذرت


کالری آرد ذرت,ارزش غذایی آرد ذرت

ارزش غذایی و کالری موجود در آرد ذرت

 

خواص آرد ذرت

از خواص آرد ذرت علاوه بر آشپزی و آماده کردن کیک و شیرینی، در ساخت لوازم آرایشی و همچنین در نظافت منزل استفاده می‌شود. استفاده آرد ذرت از بیماری‌های قلبی، ناراحتی‌های دستگاه گوارش به ویژه یبوست و مشکلات ناشی از آن، دیابت و کم شدن حافظه پیشگیری می‌نماید. تیامین موجود در آرد ذرت، برای حفظ سلامت اعصاب و عملکرد شناختی حیاتی سودمند است و از بروز بیماری پلاگر پیشگیری می نماید.آرد ذرت محرک و مقوی است و برای پیشگیری و کمک به درمان کم شدن حافظه سودمند است.

ادامه خواص آرد ذرت
جدول ارزش غذایی آرد ذرت در 100 گرم
100 گرم آرد ذرت: 370 کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل1.75 گرم
کربوهیدرات79.45 گرم
پروتئین7.11 گرم
قندها1.61 گرم
کربوهیدرات خالص
کلسیم3.00 میلی گرم
مس0.08 میلی گرم
آهن1.10 میلی گرم
منیزیم32.00 میلی گرم
فسفر99.00 میلی گرم
پتاسیم142.00 میلی گرم
سلنیوم10.50 میکروگرم
سدیم7.00 میلی گرم
روی0.66 میلی گرم
آب11.18 گرم 
کلسترول0.00 میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B10.14 میلی گرم
ویتامین B20.05 میلی گرم
ویتامین B31.00 میلی گرم
ویتامین B60.18 میلی گرم
ویتامین B930.00 میکروگرم
ویتامین B120.00 میکروگرم
ویتامین C0.00 میلی گرم
ویتامین E0.12 میلی گرم
ویتامین K0.00 میکروگرم
ویتامین A11.00 میکروگرم
ویتامین D0.00 میکروگرم

 

کیک ذرت

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها