لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن ترشی عناب خوش طعم و متفاوت


طرز تهیه ترشی عناب با تمر هندی, طرز تهیه ترشی عناب خانگی

رسپی ترشی عناب

 

روش آماده کردن ترشی عناب با مزه دلپذیر و خوش طعم

ترشی عناب خوش طعم و متفاوت و مقوی است و میتواند طعمی دلچسب به سفره های ایران اضافه نماید. 

 اگر دنبال یک ترشی متفاوت و خوش طعم هستید توصیه می کنم ترشی عناب را آزمون نمایید. استفاده از ترشی عناب در کنار انواع غذاهای ایرانی طعمی دلچسب دارد ، ضمن این که به هضم خوبتر غذاها کمک می نماید. 

عناب ویژه آهسته بخش و دض استرس دارد و برای تقویت دستگاه گوارش فوق العاده است. خاصیت ملین دارد و به تصفیه خون و دفع سموم بدن کمک می نماید. 

 

با درست کردن یک ترشی عناب خوش طعم خانگی علاوه بر این که یک چاشنی خوش طعم در سفره تان خواهید داشت به حفظ سلامت جسم و شادابی پوستتان کمک بسیاری می نمایید. 

ترشی عناب را قادر هستید با عناب تازه و عناب خشک آماده کردن نمایید ، البته در صورتی که از عناب تازه استفاده می نمایید دیگر نیازی به خیساندن عناب داخل آب ندارید و میتوانید عناب ها را با چاقو از چند جا زخمی نموده و به زمان 10 دقیقه در 1 لیوان آب بجوشانید و سپس سرکه و ادویه ها را به آن اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشاندن ، شعله را خاموش نمایید. 

در ادامه نوشته بیتوته روش آماده کردن ترشی عناب را با شما در میان می گذاریم. 

 

ترشی عناب با سرکه, ترشی عناب, طرز تهیه ترشی عناب

دستور آماده کردن ترشی عناب

 

ترشی عناب

مواد لازم ترشی عناب  

عناب  سیصد گرم
 آب لیموی تازهنصف پیمانه
 آببه میزان لازم
شکر قهوه ای سه قاشق غذا خوری
نعنای خشکدو قاشق غذا خوری
 رب گوجه فرنگی  سه قاشق غذا خوری
  سرکه قرمز یا سفید  سرکه قرمز یا سفید
نمک   یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه پودر شده 

 

دستور تهیه ترشی عناب, دستور تهیه عناب خشک, ترشی عناب تازه

روش آماده کردن ترشی عناب

 

روش آماده کردن ترشی عناب

عناب ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه ای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به زمان 3 – 4 ساعت کاملا خیس بخورد. 

عناب ها را آبکش نمایید و با آب سرد بشویید. 

سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط نموده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و 10 ثانیه قل بزند. 

 

عناب ها را اضافه نموده و چند دقیقه ای بپزید و سپس شعله را خاموش نمایید.

هنگامی ترشی ولرم شد ، نعنا ، نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

پس از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه ای در دار منتقل نموده در یخچال نگهداشتن کنید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها