[ad_1]

مواد لازم جهت آماده کردن لواشک انار و به:
| دانه انار یا آب انار | ۲ لیوان |
| به بزرگ | ۱ عدد |
| آبلیمو | ۳ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن لواشک انار و به:
دانه های انار را داخل همزن بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده نمایید ).
به را به قطعات کوچک خرد نمایید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از اینکه به جوش امد اجازه دهید به زمان ۳۰ دقیقه آهسته بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد بیافزایید ).
بعد از این زمان مواد را با همزن بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش نمایید.
سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به زمان ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج نمایید و کناری قرار دهید تا سرد شود و استفاده نمایید. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن لواشک آلبالو)
( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).
منبع : irancook.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته

























آخرین دیدگاهها