روش آماده کردن ترشی پوست هندوانه به روش های متفاوت
روش درست کردن ترشی پوست هندوانه
پوست هندوانه چیست؟
پوست هندوانه قسمت سفید رنگ بین سبز و صورتی هندوانه است. گوشت سفت و سفید آن برای ترشی مناسب است!
روش آماده کردن ترشی پوست هندوانه :
درست کردن ترشی پوست هندوانه خیلی سخت نیست و اگر بتوانید ترشی پوست هندوانه نمایید، قادر هستید هر سبزی را ترشی نمایید! اول از همه شما می خواهید برای خوردن گوشت صورتی آن را جدا نمایید. بعد از آن با استفاده از یک چاقوی تیز یا پوست کن سبزیجات، پوست سبز بیرونی هندوانه را جدا نمایید. حالا پوست سفید هندوانه را به تکه های کوچک خرد نمایید.
مواد لازم :
پوست هندوانه بدون پوست سبز | 2 و نیم فنجان |
آب | 1 فنجان |
سرکه | 1 فنجان |
شکر | 3/4 فنجان |
نمک | 4 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زنجبیل تازه | 1 برش |
دانه های فلفل | 1 قاشق چایخوری |
روش آماده کردن ترشی پوست هندوانه :
2 و نیم فنجان تکه های پوست هندوانه را فراهم کنید. دقت نمایید سبزی پوست هندوانه را جدا نمایید و مقدار خیلی کم از صورتی هندوانه روی آن باقی بگذارید. تکه های هندوانه را بین دو شیشه تقسیم نمایید.
درست کردن پوست هندوانه برای آماده کردن ترشی پوست هندوانه
در یک قابلمه کوچک سرکه، آب، شکر، نمک را بیافزایید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید حرارت زیاد شود و هر از گاهی هم بزنید. بعد از حل شدن نمک و شکر، قابلمه را از روی حرارت بردارید. مایع ترشی داغ را روی پوست هندوانه در شیشه ها بریزید. فلفل قرمز، زنجبیل تازه و دانه های فلفل را بریزید.
مراحل درست کردن ترشی پوست هندوانه
درب شیشه را بگذارید و اجازه دهید پوست آن را 30 دقیقه به همان صورت باقی بماند تا خنک شود. پس از خنک شدن درب آن را ببندید تا عرق نکند. سپس آن را در یخچال نگهداشتن نمایید. آن را قادر هستید بعد از سرد شدن و یا پس از 3 روز میل نمایید. ترشی شما آماده است. این ترشی ماندگاری بسیاری ندارد و می بایست زودتر استفاده نمایید.
روش آماده کردن آسان ترین روش درست کردن ترشی پوست هندوانه :
روش های آماده کردن ترشی پوست هندوانه
این دستور آماده کردن آسان پوست هندوانه ترشی زمان بسیاری نمی برد و راهی عالی برای از بین بردن ضایعات هندوانه در تابستان است.
مواد لازم :
پوست هندوانه ورقه شده | 4 تا 5 فنجان |
سرکه | ¾ – 1 فنجان |
آب | ½ – ¾ فنجان |
روش آماده کردن ترشی پوست هندوانه :
پوست هندوانه ها را خوب بشویید و به صورت نازک برش دهید و به یک شیشه بزرگ بیافزایید.
سرکه را به آن بیافزایید.
آب را به یک قابلمه کوچک بیافزایید و اجازه بدهید تا بجوشد.
مخلوط داغ را روی پوست هندوانه بریزید.
درب شیشه را ببندید و حداقل 6 ساعت و حداکثر 3 روز قبل از خوردن در یخچال قرار دهید.
از ترشی پوست هندوانه برای سالاد و میان وعده استفاده نمایید !!!
در این دستور قادر هستید از پوست سبز هندوانه هم استفاده نمایید و همچنین قادر هستید پوست سبز را نیز جدا نمایید.
سوالات متداول برای آماده کردن ترشی پوست هندوانه :
ترشی هندوانه برای چیست؟
ترشی پوست هندوانه نه تنها به تنهایی مزه خوبی دارد، بلکه افزودنی عالی برای سالاد یا سالاد است.
خاستگاه پوست هندوانه ترشی کجاست؟
پتسی راندولف، یک آمریکایی آفریقایی تبار، مفهوم ترشی کردن پوست هندوانه را در دوران رکود بزرگ خلق نمود. او پوسته ها را از دست فروشان خیابانی جمع آوری نمود و آنها را به ترشی هایی تبدیل نمود که می فروخت.
آیا قادر هستم پوست هندوانه را فریز کنم تا بعدا ترشی شود؟
کاملا. آنها را به دلخواه برش داده یا مکعب نمایید و در سینی فر فریز نمایید، بعد از یخ زدن، آنها را در کیسه یا ظرف فریزر قرار دهید تا زمانی که آماده استفاده شوید.
نکته :
برای آماده کردن ترشی پوست هندوانه، قادر هستید پوست های سفید هندوانه را به صورت خلالی درشت و یا مکعب های بزرگ خرد نمایید.
آخرین دیدگاهها