روش آماده کردن نرگسی اسفناج

[ad_1]

 

نحوه ی درست کردن نرگسی اسفناج, نکاتی برای تهیه نرگسی اسفناج

روش ی پخت نرگسی اسفناج

 

روش پخت نرگسی اسفناج

نرگسی یکی از غذاهای رژیمی و سودمند است. که قادر هستید آن را در وعده ی غذایی خود بگنجانید. افرادی که اسفناج دوست دارند. عاشق این غذا می شوند.

طرزتهیه نرگسی اسفناج :

مواد لازم برای آماده کردن نرگسی اسفناج :

 اسفناج خام ۳۰۰ گرم
 پیاز بزرگ ۱ عدد
 سیر۲ حبه 
 تخم مرغ۲ عدد 
 نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم 

 

روش آماده کردن نرگسی اسفناج :

برای آماده کردن ی نرگسی اسفناج، ابتدا اسفناج ها را بشویید و آن ها را با چاقو به قطعات کوچکتر خرد نمایید.

 

سپس اسفناج ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی گاز قرار بدهید. در قابلمه را ببندید اجازه بدهید بپزند. لازم به اضافه کردن آب نیست، اسفناج ها آب می اندازند. پس ۱۰-۱۵ دقیقه می پزند.

 

در حین پخت اسفناج ها، پیازها را خرد نمایید. اگر دوست دارید مزه پیاز را در حین پخت زیر دندان حس نمایید، آن ها را خلالی خرد نمایید و اگر اینگونه دوست ندارید آن ها را نگینی ریز خرد نمایید. من ترجیح می دهم آن ها پیازها خلالی باشند. سپس آن ها را با کمی روغن تفت بدهید.

 

زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر نمود سیرهای رنده شده یا له شده را بیافزایید و با هم تفت بدهید تا سیر و پیازها طلایی شوند. مقداری زردچوبه به آن بیافزایید.

 

اسفناج های پخته شده را آبکش نمایید تا آب آن خارج شود. سپس آن ها را به پیازها بیافزایید. اسفناج ها نباید آب داشته باشند، همه ی مواد را با هم تفت بدهید. مقداری نمک و فلفل به آن ها بیافزایید. مواد می بایست با هم به طور کامل مخلوط و یکدست شوند.

 

اگر آب انداخت اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود. در پایان تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند. دقت نمایید حرارت گاز می بایست کم باشد. نرگسی اسفناج را قادر هستید با نان یا برنج به همراه ماست میل نمایید.

 

طرز تهیه نرگسی اسفناج,درست کردن نرگسی اسفناج

درست کردن نرگسی اسفناج

 

نکاتی در آماده کردن ی نرگسی :

افرادی که از مزه اسفناج بدشان می آید اجازه بدهند کمی زیادتر بپزند و آب آنها کاملا کشیده و خشکِ خشک شوند. سپس تخم مرغ را اضافه کنند فوق العاده می گردد.

 

 بعد از شکستن تخم مرغ ها بر روی اسفناج ها قادر هستید آن ها را با اسفناج ها مخلوط نمایید و یا به صورت عسلی بگذارید باقی بماند. و یا آن ها را روی اسفناج ها بشکنید و اجازه بدهید به همان صورت کاملا بپزند؛ که این به سلیقه شما بستگی دارد.

 

 برای اینکه نرگسی شما خوش طعم تر شود و ظاهر مجلسی به خود بگیرد، مقداری گردوی خرد شده را به غذا بیافزایید.

 

 قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها به تابه، قادر هستید اسفناج ها را به گوشه تابه انتقال دهید، تخم مرغ ها را در گوشه خالی تابه بشکنید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها