روش آماده کردن ماهی رژیمی

[ad_1]

 

ماهی رژیمی,پخت ماهی رژیمی

روش آماده کردن ماهی رژیمی

 

مواد لازم برای ماهی رژیمی :

 لیمو ترش کوچک۱ عدد 
 فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری 
فیله ماهی قزل آلا  ۵۵۰ گرم
 فلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوری 
نمک۳/۴ قاشق چایخوری
نان آزمون سبوس دار۱ لایه
سیر پوست کنده۶ حبه
نعنا۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
اسفناج۴۵۰ گرم

 

 روش پخت ماهی رژیمی :

فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید، پوست لیمو را به شکل خلالی بکنید، و آن را داخل مخلوط کن قرار دهید، لیمو را به چهار قطعه تقسیم نمایید و کنار بگذارید. روی فیله ی قزل آلا یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید.

 

 یک حبه سیر را درشت خرد نمایید و به مخلوط کن بیافزایید. باقی سیر ها را ریز خرد نمایید و کنار بگذارید. نان را تکته تکه نمایید و به مخلوط کن بیافزایید، به همراه آن نعنا، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهار قاشق چایخوری فلفل سیاه را نیز بیافزایید.

 

مواد را مخلوط نمایید و سپس به یک کاسه منتقل نمایید. یک قاشق چایخوری روغن به ترکیب بیافزایید و کنار بگذاریدش. دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید.

 

ماهی را به صورتی که پوستش رو به بالا باشد در ماهی تابه بخوابانید. ۳ دقیقه بپزید، با کفگیر ماهی را برگردانید، ترکیبی که با مخلوط کن درست کردید را روی ماهی بمالید و ماهی تابه را به فر منتقل نمایید.

 

به زمان ۵ دقیقه کباب نمایید. هنگامی ماهی در حال پختن است، یک قاشق چایخوری دیگر روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید.  

قطعات سیر و فلفل قرمز را بیافزایید، یک دقیقه بپزید تا زمانی که سیر ها قهوه ای شوند. اسفناج ها را بیافزایید و تا زمانی که جمع شوند تفت دهید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک باقی مانده را روی اسفناج ها بریزید و بهم بزنید.

 

اسفناج را بین چهار بشقاب تقسیم نمایید. ماهی را نیز به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید، ماهی را روی اسفناج ها قرار دهید و با قطعات لیمو سرو نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها