[ad_1]
روش آماده کردن ماهی رژیمی
مواد لازم برای ماهی رژیمی :
لیمو ترش کوچک | ۱ عدد |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
فیله ماهی قزل آلا | ۵۵۰ گرم |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۳/۴ قاشق چایخوری |
نان آزمون سبوس دار | ۱ لایه |
سیر پوست کنده | ۶ حبه |
نعنا | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
اسفناج | ۴۵۰ گرم |
روش پخت ماهی رژیمی :
فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید، پوست لیمو را به شکل خلالی بکنید، و آن را داخل مخلوط کن قرار دهید، لیمو را به چهار قطعه تقسیم نمایید و کنار بگذارید. روی فیله ی قزل آلا یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید.
یک حبه سیر را درشت خرد نمایید و به مخلوط کن بیافزایید. باقی سیر ها را ریز خرد نمایید و کنار بگذارید. نان را تکته تکه نمایید و به مخلوط کن بیافزایید، به همراه آن نعنا، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهار قاشق چایخوری فلفل سیاه را نیز بیافزایید.
مواد را مخلوط نمایید و سپس به یک کاسه منتقل نمایید. یک قاشق چایخوری روغن به ترکیب بیافزایید و کنار بگذاریدش. دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید.
ماهی را به صورتی که پوستش رو به بالا باشد در ماهی تابه بخوابانید. ۳ دقیقه بپزید، با کفگیر ماهی را برگردانید، ترکیبی که با مخلوط کن درست کردید را روی ماهی بمالید و ماهی تابه را به فر منتقل نمایید.
به زمان ۵ دقیقه کباب نمایید. هنگامی ماهی در حال پختن است، یک قاشق چایخوری دیگر روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید.
قطعات سیر و فلفل قرمز را بیافزایید، یک دقیقه بپزید تا زمانی که سیر ها قهوه ای شوند. اسفناج ها را بیافزایید و تا زمانی که جمع شوند تفت دهید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک باقی مانده را روی اسفناج ها بریزید و بهم بزنید.
اسفناج را بین چهار بشقاب تقسیم نمایید. ماهی را نیز به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید، ماهی را روی اسفناج ها قرار دهید و با قطعات لیمو سرو نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها