دستور آماده کردن املت بادمجان رژیمی خوش طعم و کم کالری

[ad_1]

پخت املت بادمجان, غذای رژیمی با بادمجان, املت بادمجان رژیمی در فر

رسپی املت بادمجان رژیمی

 

دستور پخت املت بادمجان بدون روغن (رژیمی)

برای آماده کردن املت بادمجان رژیمی ، بادمجان را سرخ نمی کنیم بر این اساس کالری خیلی پایینی خواهد داشت. اگر میخواهید یک غذای رژیمی خوش طعم بخورید ، املت بادمجان رژیمی یک پیشنهاد مناسب برای شما است. 

املت بادمجان رژیمی یک شام خوش طعم ، حاضری و کم کالری است که میتواند انتخاب خوبی برای رژیم لاغری باشد. شما میتوانید برای آماده کردن بادمجان بدون روغن و رژیمی به جای سرخ کردن بادمجان در روغن ، آن را در فر بپزید تا جذب روغن سبب پرکالری شدن شامتان نشود. 

 

روش اول پخت املت بادمجان رژیمی

مواد لازم املت بادمجان رژیمی

بادمجان۲ عدد
تخم مرغ  ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

املت بادمجان رژیمی, پخت املت بادمجان رژیمی, املت بادمجان

دستور آماده کردن املت بادمجان رژیمی 

 

روش آماده کردن املت بادمجان رژیمی

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید.

بادمجان ها را به زمان ۳۰ – ۴۰ دقیقه در ظرفی مناسب قرار داده داخل فر بگذارید تا کاملا نرم شوند. 

اگر بادمجان درشت استفاده نمایید احتمال این که زمان زیادتری برای پخت لازم داشته باشند وجود دارد.

 

بادمجان کباب شده را از فر بیرون آورید و پس از ۱۰ دقیقه که از حرارت افتاد پوستشان را جدا نمایید ولی سرشان را نگه دارید.

با کمک فشار چنگال بادمجان ها را مسطح نمایید و رویشان نمک و فلفل بپاشید. 

 

کف تابه رژیمی را کمی چرب نمایید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف نماید. 

بادمجان را داخل تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید و دوطرفش را  برشته نمایید.

 

روش دوم پخت املت بادمجان رژیمی

مواد لازم املت بادمجان رژیمی در فر

برای ۲ نفر 

 

 زعفران آب نموده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۳ عدد
بادمجان ( درشت )۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

املت بادمجان رژیمی در فر, طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی رژیمی, املت بادمجان بدون روغن

املت بادمجان رژیمی در فر 

 

روش آماده کردن املت بادمجان رژیمی در فر

بادمجان ها را پاکیزه بشویید و شعله پخش کن را روی شعله متوسط رو به کم گاز بگذارید و بادمجان را روی شعله پخش کن بگذارید و همه طف آن را کاملا کباب نمایید تا پوستش بسوزد. 

بادمجان ها را زیر شیر آب سر بگیرید و پوستشان را کاملا بکنید. 

بادمجان را از قسمت سر در دست بگیرید و روی سطحی صاف با چنگال بدنه اش را کاملا باز نمایید.

 

تابه رژیمی را چرب نمایید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بادمجان ها را داخلش بچینید. 

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف نماید. 

نمک ، فلفل ، زعفران و ادویه دلخواه را به تخم مرغ بیافزایید و داخل تابه روی بادمجان ها بریزید  ۱۰ دقیقه در فری که  از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده ،  قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها