لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

با آماده کردن ی انواع سوشی سبزیجات لذت آشپزی ژاپنی را تجربه نمایید!


سوشی سبزیجات

روش آماده کردن انواع سوشی سبزیجات

 

روش آماده کردن سوشی سبزیجات به انواع مختلف :

سوشی سبزیجات، یک غذای هیجان انگیز و متفاوت است که در این نوشته از بیتوته به آن پرداخته می گردد. با ترکیب هنر ژاپنی سوشی و انواع مختلف سبزیجات تازه، این دستور غذایی خوش طعم و سالمی را رقم می زند. بیابید چطور قادر هستید این ویژگی های متنوع را در سوشی سبزیجات تجربه نمایید.

دستور العمل های آماده کردن سوشی سبزیجات :

سوشی یک غذای ژاپنی از برنج سرکه ای آماده همراه با مواد دیگری مثل غذاهای دریایی، سبزیجات و بعضی وقت ها میوه های استوایی است. بیشتر با واسابی، ترشی زنجبیل و سس سویا سرو می گردد. سوشی را میتوان با انواع پرکننده ها درست نمود، اما سوشی سبزیجات یک گزینه محبوب برای گیاهخواران و وگان ها است.

 

مهم نیست که چه سبزیجاتی را انتخاب می نمایید، حتما از برنج سوشی با کیفیت بالا استفاده نمایید. برنج سوشی برنجی با دانه کوتاه است که هنگامی پخته می گردد چسبناک است. این سبب می گردد که به آسانی به رول سوشی تبدیل شود.

 

برای آماده کردن سوشی سبزیجات، به یک تشک غلاف سوشی بامبو نیز نیاز دارید. این حصیر کمک می نماید تا رول های سوشی را در کنار هم نگه دارید، در حالی که آنها را می پیچید.

 

 

دستور العمل های مختلف سوشی سبزیجات وجود دارد که قادر هستید آنها را آزمون نمایید. در اینجا چند ایده وجود دارد:

 

روش آماده کردن سوشی برنج سیاه :

سوشی برنج سیاه: این رول با برنج سیاه درست می گردد که طعمی مغزی دارد. روی آن انواع سبزیجات ترشی مثل هویج و چغندر می ریزند.

 

طرز تهیه سوشی ادامامه و هویج

روش آماده کردن سوشی برنج سیاه

 

برنج سیاه مقوی تر از برنج سفید یا قهوه ای است. هر فنجان شامل آنتی اکسیدان، فیبر و پروتئین زیادتری است. بعلاوه، رنگ سیاه مرکب آن از آنتوسیانین ها، فلاونوئیدهای قدرتمندی که  مطالعات مختلف نشان می دهد شاید محافظت در برابر بیماری های قلبی عروقی و حتی سرطان را ارائه دهد، می آید.

 

قادر هستید مرکز سوشی را با هر چیزی که دلتان می خواهد پر نمایید، اما من اینها را انتخاب کردم زیرا رنگ های پر جنب و جوش من را خوشحال می نماید. رنگ صورتی از تربچه چغندر، نارنجی از هویج و سبز از خیار است.

 

قادر هستید با افزودن جوانه، جیکاما، آووکادو یا فلفل دلمه ای، تغییرات مختلفی ایجاد نمایید.

 

مواد لازم برای آماده کردن سوشی برنج سیاه :

برنج سیاه1 فنجان
آب2 و ¼ فنجان
ورق نوری 6 ورق
سرکه برنج قهوه ای2 قاشق غذاخوری
آب1 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق چایخوری
نمک تصفیه نشده (نمک واقعی، صورتی یا سلتیک)1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای میان سوشی :

خیار1 عدد
تربچه یا چغندر مکعب شده2 عدد
هویج3 عدد
آووکادونصفی

 

روش آماده کردن سوشی برنج سیاه :

آب و برنج سیاه را به جوش بیاورید. روی آن را بپوشانید و حرارت را کم نمایید. اجازه دهید حدود 25-30 دقیقه یا تا زمانی که تمام آب جذب شود بپزد.

در همین حین مواد فیلینگ خود را فراهم کنید. خیار را از طول به چهار قسمت تقسیم نمایید، سپس با چاقو دانه ها را جدا نمایید. در مرحله بعد، هر ربع را از طول به دو یا سه نوار برش دهید.

 

برای هویج، هر کدام را از طول برش دهید، بر این اساس می بایست به اندازه نوارهای خیار باشد. (اگر از هویج غلیظ استفاده می نمایید، آن را به یک سوم یا یک چهارم برش دهید.) هویج ها را با قرار دادن آنها در یک سبد بخارپز روی آب جوش، بخارپز نمایید تا نرم شوند. درب را گذاشته و به زمان 3-4 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بخارپز نمایید.

تزو (سرکه برنج سوشی) را با ترکیب همه مواد در یک کاسه کوچک و خوب هم زدن با چنگال درست نمایید.

 

هنگامی برنج پخته شد و تمام آب آن را گرفت، در ظرفی بریزید تا خنک شود. تزو را هم بزنید و به زمان یک یا دو دقیقه خوب هم بزنید تا برنج “چسبنده تر” شود.

هنگامی برنج کاملاً خنک شد، نوری را روی یک تکه پلاستیکی قرار دهید که لبه بلند آن عمود بر شما باشد. حدود ¼ تا ½ فنجان برنج را بردارید و به طور یکنواخت در یک لایه نازک در بالای نوری پخش نمایید و یک لبه 2 اینچی در سمت راست باقی بگذارید.

 

حدود 1.5 اینچ از سمت چپ، مواد فیلینگ خود را قرار دهید تا بتوانید از چپ به راست رول نمایید. (از یک نوار هویج و خیار استفاده نمایید، یک خط تربچه ژولین شده و دو تکه آووکادو انتها به انتها درست نمایید. نمی خواهید خیلی پر شود!)

 

از انگشت شست و سبابه خود برای برداشتن پوشش پلاستیکی سمت چپ استفاده نمایید و به آرامی آغاز به چرخاندن لبه روی پرکننده های سبزیجات نمایید تا یک رول ایجاد نمایید. به رول کردن ادامه دهید تا رول کاملا بسته شود (قادر هستید دست خود را با آب خیس نمایید و آن را در امتداد لبه بکشید تا به مهر و موم شدن رول کمک نمایید.)

 

از یک چاقوی تیز مرطوب برای برش به 6 قطعه استفاده نمایید.

این کار را با باقیمانده نوری و مواد تکرار نمایید.

با تاماری (سس سویا بدون گلوتن) و ترشی زنجبیل سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سوشی سبزیجات :

طرز تهیه سوشی قارچ شیتاکه و اسفناج

روش آماده کردن سوشی سبزیجات

 

مواد لازم برای آماده کردن سوشی سبزیجات :

 برنج سفید دانه کوتاه نپخته 1 و نیم فنجان
 آب 1 و نیم فنجان
 سرکه قرمز ⅓ فنجان
 شکر سفید2 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
آووکادو پوست گرفته و نازک برش داده شدهنصف آووکادو
آبلیمو1 قاشق چایخوری
دانه کنجد¼ فنجان یا به میزان لازم
خیار پوست گرفته و خلال ریز شدهنصف خیار
فلفل دلمه ای سبز و خلال ریز شدهنصف فلفل دلمه ای
کدو سبز پوست گرفته و خلال ریز شدهنصف کدو

 

روش آماده کردن سوشی سبزیجات :

برنج و آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و حرارت را خیلی کم نمایید. با یک درب محکم بپوشانید و برنج را بجوشانید تا آب جذب شود، حدود 15 دقیقه. برنج را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به زمان 10 دقیقه سرپوشیده بماند.

 

سرکه شراب قرمز، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط نمایید تا شکر حل شود. برنج را با چنگال کرک نموده و در یک کاسه بزرگ بریزید. مخلوط سرکه را داخل برنج بریزید و هم بزنید تا برنج پوشانده شود. برنج را روی یک تکه کاغذ روغنی بزرگ مسطح نمایید و برنج را باد بزنید تا خنک شود. برنج را با دستمال کاغذی مرطوب بپوشانید.

 

برش های آووکادو را با آب لیمو در یک کاسه بپاشید.

 

یک لایه نازک از دانه های کنجد را روی یک تشک سوشی بمالید. حدود نصف فنجان برنج خنک شده را بردارید و در یک لایه یکنواخت روی حصیر سوشی قرار دهید. 1/4 خیار، برش های آووکادو، فلفل دلمه ای و کدو سبز را در یک خط وسط برنج قرار دهید.

 

لبه تشک سوشی را بردارید، لبه پایینی ورق را به سمت بالا تا بزنید و داخل آن را بپوشانید و سوشی را محکم به شکل یک استوانه ضخیم بغلتانید. هنگامی سوشی رول شد، آن را در حصیر بپیچید و به آرامی فشار دهید تا محکم شود. این کار را با بقیه مواد تکرار نمایید تا 4 رول درست شود. رول ها را در بشقاب سرو قرار دهید، هر رول را به 6 یا 8 قسمت برش دهید و تا زمان سرو با دستمال کاغذی مرطوب بپوشانید.

 

• سبزیجات سوشی قابل تغییر است شما قادر هستید از سبزیجات دلخواه خود استفاده نمایید.

 

روش آماده کردن سوشی آووکادو و خیار:

درست کردن سوشی سبزیجات

روش آماده کردن سوشی آووکادو و خیار

 

مواد لازم برای رول آووکادو و خیار :

برنج سوشی، پخته شده1 فنجان
ورق نوری1 ورق 
 آووکادو ورقه شده1 عدد<
 خیار ورقه شده1 عدد<
 سرکه برنج 1 قاشق غذاخوری
 شکر1 قاشق چایخوری<
 نمک¼ قاشق چایخوری<
 رب واسابیبرای سرو<
ترشی زنجبیلبرای سرو

 

روش آماده کردن سوشی آووکادو و خیار :

در یک کاسه کوچک، سرکه برنج، شکر و نمک را با همزن بزنید تا شکر حل شود.

برنج پخته شده را روی یک ورقه نوری پخش نمایید.

برنج را با برش های آووکادو، برش های خیار و کمی مخلوط سرکه برنج پر نمایید.

سوشی را محکم بپیچید و در صورت تمایل از یک تشک بامبو استفاده نمایید.

رول سوشی را به 8 قسمت برش دهید و با خمیر واسابی و ترشی زنجبیل سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سوشی ادامامه و هویج :

نحوه درست کردن سوشی سبزیجات

روش آماده کردن سوشی ادامامه و هویج

 

ادامامه همان لوبیا سویای سبز است.

 

مواد لازم برای سوشی ادامامه و هویج :

 برنج سوشی، پخته شده 1 فنجان
 ورق نوری 1 ورق
 ادامامه پخته شده 1 فنجان
 هویج رنده شده 1 عدد
سرکه برنج<1 قاشق غذاخوری<
شکر 1 قاشق چایخوری<
 نمک¼ قاشق چایخوری<
 رب واسابی برای سروبه مقدار لازم
ترشی زنجبیل برای سروبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن سوشی ادامامه و هویج :

در یک کاسه کوچک، سرکه برنج، شکر و نمک را با همزن بزنید تا شکر حل شود.

برنج پخته شده را روی یک ورقه نوری پخش نمایید.

روی برنج را با ادامامه، هویج و کمی مخلوط سرکه برنج پر نمایید.

سوشی را محکم بپیچید و در صورت تمایل از یک تشک بامبو استفاده نمایید.

رول سوشی را به 8 قسمت برش دهید و با خمیر واسابی و ترشی زنجبیل سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سوشی قارچ شیتاکه و اسفناج :

طرز تهیه سوشی سبزیجات

روش آماده کردن سوشی قارچ شیتاکه و اسفناج

 

مواد لازم برای سوشی قارچ شیتاکه و اسفناج :

 برنج سوشی، پخته شده 1 فنجان
 ورق نوری1 ورق 
قارچ شیتاکه ورقه شده< 1 فنجان
 برگ اسفناج شسته و آبکش شده1 فنجان<
 سرکه برنج 1 قاشق غذاخوری
 شکر1 قاشق چایخوری<
 نمک ¼ قاشق چایخوری
رب واسابی برای سروبه مقدار لازم
ترشی زنجبیل برای سروبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن سوشی قارچ شیتاکه و اسفناج :

در یک کاسه کوچک، سرکه برنج، شکر و نمک را با همزن بزنید تا شکر حل شود.

برنج پخته شده را روی یک ورقه نوری پخش نمایید.

روی برنج را با قارچ شیتاکه، برگ های اسفناج و مقداری از مخلوط سرکه برنج پر نمایید.

سوشی را محکم بپیچید و در صورت تمایل از یک تشک بامبو استفاده نمایید.

رول سوشی را به 8 قسمت برش دهید و با خمیر واسابی و ترشی زنجبیل سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سوشی انبه و آووکادو :

طرز تهیه سوشی برنج سیاه

روش آماده کردن سوشی انبه و آووکادو

 

مواد لازم برای سوشی انبه و آووکادو :

 برنج سوشی پخته شده1 فنجان<
 ورق نوری1 ورق<
 انبه ورقه شده 1 عدد
 آووکادو ورقه شده 1 عدد
 سرکه برنج 1 قاشق غذاخوری
 شکر1 قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
رب واسابی برای سروبه مقدار لازم
ترشی زنجبیل برای سروبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن سوشی انبه و آووکادو :

در یک کاسه کوچک، سرکه برنج، شکر و نمک را با همزن بزنید تا شکر حل شود.

برنج پخته شده را روی یک ورقه نوری پخش نمایید.

برنج را با برش های انبه، برش های آووکادو و کمی مخلوط سرکه برنج پر نمایید.

سوشی را محکم بپیچید و در صورت تمایل از یک تشک بامبو استفاده نمایید.

رول سوشی را به 8 قسمت برش دهید و با خمیر واسابی و ترشی زنجبیل سرو نمایید.

 

امیدوارم از این دستور العمل ها لذت ببرید!

 

نکته هایی برای درست کردن سوشی سبزیجات:

• برای آماده کردن ی انواع سوشی قادر هستید از ورق های جلبک و یا ورق های برنجی (نوری) استفاده نمایید.

 

• در هر دستوری قادر هستید از مواد دلخواه خود استفاده نمایید.

 

• برای دستورهای درست کردن سوشی سبزیجات قادر هستید از ورق های جلبک، ورق های نوری (برنجی) استفاده نمایید.

 

• برای رول کردن راحت سوشی موقع آماده کردن ی آن خوبتر است از حصیری های مخصوص آن استفاده نمایید.

 

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها