لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

چوب شکلات؛ ترکیبی خوش طعم از شکلات و بیسکوییت با دستور آماده کردن آسان


چوب شکلات, شکلات چوب دار, نحوه تهیه چوب شکلات

روش آماده کردن چوب شکلات

 

چوب شکلات: دستور العمل ساده و راحت برای یک خوراکی شیرین خوش طعم

این میله های شکلاتی را با هر چیزی که دوست دارید قادر هستید آذین نمایید! درست کردن آنها آسان و سرگرم کننده است و ایده آل برای جمع های دوستانه و جشن های شما است. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این میله های خوش طعم و زیبا آشنا می نماییم.

در صورتی که در پی یک میان وعده خوش طعم هستید، دستور العمل های ساده و سریعی برای آماده کردن میله های شکلاتی را برای شما آماده کردن نموده ایم. با این دستور، نیازی به خرج کردن پول برای خرید آب نبات های بیسکویتی با روکش شکلاتی ندارید.

 

ابتدا بیسکویت ها را پخته تا ترد شوند، سپس آنها را در شکلات ذوب شده فرو می بریم. نتیجه این است که یک بیسکوییت ترد با روکش شکلاتی غنی و آماده برای خوردن در هر زمان و مکان بوجود می‌آید. این خوراکی خیلی مناسب برای افرادی است که در پی یک تنقلات شیرین هستند، همچنین می‌توان آنها را به عنوان میان وعده یا تنقلات فیلم استفاده نمود. همچنین می‌توانید آنها را به عنوان هدیه به دوستان و خانواده تقدیم نمایید یا در جعبه غذای بچه ها برای تنقلات و یا برای جشن ها و میهمانی ها آماده نمود.

 

چوب شکلات, شکلات چوب دار, بیسکویت با روکش شکلاتی

بیسکویت با روکش شکلاتی

 

چوب شکلات روش اول

مواد لازم آماده کردن چوب شکلات  

 کره بدون نمک 113 گرم (½ فنجان) 
 پودر قند 85 گرم (¾ فنجان) 
 تخم مرغ  1 عدد
 عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
 آرد کیک 300 گرم (2⅓ فنجان)
 آرد بادام 30 گرم (¼ فنجان)
نمک  1 پیمانه
 شکلات سفید 200 گرم
شکلات تلخ200 گرم
تاپینگ های مختلف (اسمارتیز، آبنبات ، ژله لوبیا وترافل های رنگی)به میزان لازم

 

روش آماده کردن چوب شکلات

1. کره و شکر را با هم خوب مخلوط نمایید.

2. تخم مرغ را به آرامی هم بزنید سپس آن را به تدریج به همراه وانیل به مخلوط کره بیافزایید. پس از هر افزودن فقط تا زمانی که ترکیب شود مخلوط نمایید.

3. آرد را الک نمایید. آرد بادام و نمک را بیافزایید. آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.

4. خمیر را بین دو ورق پلاستیک یا کاغذ روغنی قرار دهید. به شکل مستطیل نازک (با قطر حدود 7 میلی متر) رول نمایید. اندازه کلی 24×30 سانتی متر است. به زمان 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود، فریز نمایید.

 

چوب شکلات, شکلات چوب دار, برش خمیر برای چوبهای شکلاتی

برش خمیر برای چوبهای شکلاتی

 

5. خمیر را با اندازه هایی که برای هر چوب کوکی می خواهید نشانه بزنید. من هر کدام را به اندازه 12×1 سانتی متر برش دادم. آنها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید، منتقل نمایید.

6. در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) به زمان 20 دقیقه بپزید. بگذارید روی توری سیمی کاملا خنک شود.

7. شکلات سفید و شکلات تلخ را جداگانه با قرار دادن هر کدام در کاسه خود ذوب نمایید. هر کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید. به آرامی حرارت دهید تا شکلات ذوب شود.

8. هر چوب کوکی را با فرو بردن آن در شکلات ذوب شده بپوشانید. ته کوکی را در امتداد قسمت داخلی لبه های کاسه بکشید تا شکلات اضافی گرفته شود. روی کاغذ روغنی قرار دهید و رویه را قبل از اینکه شکلات ببندد تزیین نمایید.

 

چوب شکلات, شکلات چوب دار, چوب های شکلاتی با شکلات تلخ

چوب های شکلاتی با شکلات تلخ

 

چوب شکلات روش دوم 

مواد لازم چوب شکلات 

 آرد شیرینی  1 فنجان
بیکینگ پودر  1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره بدون نمک (در دمای اتاق مانده)1/2 فنجان
 شکر دانه ریز 1/2 فنجان 
تخم مرغ بزرگ 1 عدد 
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری 
شکلات چیپسی نیمه شیرین 1/2 فنجان 
خامه غلیظ1/4 فنجان 

 

دستور آماده کردن چوب شکلات 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم نمایید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید.

3. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود.

4. تخم مرغ و عصاره وانیل را بیافزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

5. مخلوط آرد را کم کم به مخلوط کره بیافزایید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

6.خمیر را به شکل میله های کوچک به طول حدود 2 اینچ و قطر 1/2 اینچ در آورید. میله ها را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید و حدود 1 اینچ فاصله بین آنها بگذارید.

 

چوب شکلات, شکلات چوب دار, خمیرها را روی سینی فر قرار دهید

خمیرها را روی سینی فر قرار دهید

 

7. به زمان 12 تا 15 دقیقه بپزید.

8. در حالی که چوب های شکلات در حال پخت هستند، چیپس های شکلات و خامه غلیظ را در یک ظرفی که روی آبجوش قرار دارد یا در مایکروویو ذوب نمایید و هم بزنید تا یکدست شود.

9. بعد از آماده شدن بیسکویت ها، آنها را از فر خارج نموده و اجازه دهید به زمان 5 دقیقه روی سینی فر خنک شوند.

10. هر چوب را در مخلوط شکلات ذوب شده فرو نمایید و آن را به طور یکنواخت بپوشانید. چوب های روکش شده را روی توری سیمی قرار دهید و روی آنها را با مواد دلخواه تزیین نمایید در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

 

چوب شکلات, شکلات چوب دار, میله های بیسکویت را در شکلات فرو کنید

میله های بیسکویت را در شکلات فرو نمایید

 

11. بعد از سفت شدن شکلات، میله های شکلاتی آماده سرو هستند. قادر هستید آنها را در ظرف دربسته در دمای خنک نگهداشتن نمایید.

از چوب های شکلات خانگی خوش طعم خود لذت ببرید!

 

نکته های آماده کردن چوب های شکلات:

– اگر ترکیب شکلات و نعناع را دوست دارید ، عصاره نعناع را به خمیر یا شکلات خود بیافزایید و شکلات های آغشته شده را با آب نباتی نعناعی تزیین نمایید.

– قادر هستید قبل از قرار دادن در یخچال، قادر هستید روس میله هایی که با شکلات آغشته شده مغزهای خرد شده بپاشید.

– میزان شیرینی چوب های شکلاتی را با استفاده از شکلات تغییر دهید. برای شیرینی زیادتر، از شکلات سفید استفاده نمایید و اگر می خواهید کمتر شیرین شود ، از شکلات تلخ استفاده نمایید.

– با استفاده از آرد بدون گلوتن چوب های شکلاتی بدون گلوتن درست نمایید.

– چوب های شکلات را در ظرف دربسته (در دمای اتاق) تا 2 هفته نگهداشتن نمایید. اگر محل زندگی شما گرم است، خوبتر است آنها را در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

چوب شکلات, شکلات چوب دار, تزیین چوب شکلات با ترافل

تزیین چوب شکلات با ترافل  

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها