[ad_1]
رسپی مربا چوک بری
روش آماده کردن مربای چوک بری خانگی خوش طعم
چوک بری ( به انگلیسی : chokeberry) ، نوعی توت سیاه است که شکل و مزه متنوعی دارد که از دید خواص هم متفاوت هستند. چوک بری رسیده را در اواسط پاییز برداشت میکنند. میوه های آن گرد و بنفش تیره است و در انواع مربا و مارمالاد و دسر از آن استفاده می گردد.
شما میتوانید چوک بری را به صورت یخ زده ، خشک ، پخته ، در ترکیب غذا و به عنوان دمنوش استفاده کنید.
بعضی از توت های وحشی مزه تلخی دارند که برای از بین بردن تلخی آن از مقدار زیادتری شکر ( حدود ۱.۵ برابر ) برای آماده کردن مربا استفاده می گردد.
برای آماده کردن مربا می بایست از توت های کاملا رسیده استفاده نمایید.
برای از بین بردن سفتی توت ها میتوانید قبل از پخت آن ها را دخل آب جوش بریزید تا نرم شوند. برای بهبود مزه مربا میتوانید از سیب یا میوه ای دیگر در ترکیب آن استفاده کنید.
مربا چوک بری
مواد لازم مربا چوک بری
توت وحشی | ۱ کیلو گرم |
شکر | ۱ کیلو گرم |
آب | نیم لیتر |
روش آماده کردن مربا چوک بری
توت ها را پاکیزه نمایید و برگ و شاخه هایش را جدا کنید و سپس بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافه اش کشیده شود.
در قابلمه ای دیگر ۱ کیلو شکر و نیم لیتر آب را روی حرارت بگذارید تا شربت به جوش آید و شکر حل شود.
توت ها را به شربت اضافه نموده و با حرارت کم حدود ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و حدود ۸ – ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید بماند.
از آنجا که چوک بری خیلی سفت است می بایست از روشی ویژه برای آماده کردن مربای آن استفاده نمایید.
پس از این می بایست مربا را دوباره روی حرارت بگذارید به نقطه جوش برسانید و سپس به زمان ۱۵ – ۲۰ دقیقه پس از روی حرارت بردارید.
این کار را ۴ – ۵ بار تکرار نمایید.
پس از خنک شدن مربا را در شیشه های پاکیزه بریزید و در شیشه را ببندید و در یخچال نگهداشتن کنید.
دستور آماده کردن مربا چوک بری
روش آماده کردن مربای چوک بری بدون شکر
توت ها را پاکیزه نمایید و بشویید و پس از آبکش کردن روی پارچه ای نخی بریزید تا کاملا خشک شود سپس داخل شیشه های استریل را با توت پر نمایید.
آب جوشیده ولرم داخل شیشه ها بریزید تا رویشان را بپوشاند سپس در شیشه ها را ببندید و داخل قابلمه بچینید مقداری آب جوش به قابلمه بیافزایید و ۲۰ دقیقه بجوشانید تا استریل شود.
صبرکنید خنک شود و در یخچال نگهداشتن کنید.
مربا چوک بری و گردو
مواد لازم مربا چوک بری و گردو
چوک بری | ۱.۵ کیلوگرم |
آب جوش | ۵۰۰ میلی لیتر |
شکر | ۱ کیلو گرم |
گردو خرد شده | ۲۵۰ گرم |
مربای چوک بری و گردو
روش آماده کردن مربا چوک بری و گردو
چوک بری را پس از این که شستید و آبکش کردید با آب جوش در یک ظرف در بسته بگذارید تا صبح روز بعد بماند. آب روی توت را به قابلمه ای دیگر منتقل نموده با شکر به زمان ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
توت ها و گردو خرد شده را بیافزایید و ۱۵ دقیق دیگر بجوشانید و اجازه دهید ۳ ساعت استراحت نماید و دوباره روی حرارت بگذارید و ۱۵ دقیقه بجوشانید و سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و دوباره ۱۵ دقیقه بجوشانید. در قابلمه را بگذارید و ۲ ساعت صبر نمایید تا کاملا خنک شود و سپس به شیشه منتقل کنید.
در صورت تمایل در انتهای پخت قادر هستید ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید.
در صورتی که مربا موقع پخت کف نمود می بایست کف آن را جدا نمایید.
بخش آشپزی و تغذیه بیتوته
"@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "3 دستور تهیه فوق العاده برای تهیه مربای چوک بری خوشمزه", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/chokeberry-jam-01.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/chokeberry-jam-02.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/chokeberry-jam-03.jpg" ], "description": "مربای چوک بری ، مربای توت سیاه وحشی ، طرز تهیه مربای چوک ، طرز تهیه مربای چوک بری ، دستور تهیه مربای چوک بری ، طرز تهیه مربای چوک بری بدون شکر ، مربای چوک بری و گردو ، مربای توت وحشی ، رسپی مربای چوک بری ، دستور مربای chokeberry ،", "keywords": "مربای چوک بری و گردو, مربای توت وحشی, رسپی مربای چوک بری, دستور مربای chokeberry, مربای چوک بری, مربای توت سیاه وحشی, طرز تهیه مربای چوک, طرز تهیه مربای چوک بری, دستور تهیه مربای چوک بری, طرز تهیه مربای چوک بری بدون شکر", "author": "@type": "Person", "name": "etgm110" , "datePublished": "2022-03-07", "prepTime": "PT30M", "cookTime": "PT60M", "totalTime": "PT90M", "recipeCategory": "dessert", "nutrition": "@type": "NutritionInformation", "calories": "300 cal"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها