لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن ترشی فلفل کبابی؛ چاشنی خوش طعم در کنار انواع غذا


طرز تهیه ترشی فلفل تند کبابی, ترشی فلفل کبابی ترکیه, ترشی فلفل تند

رسپی ترشی فلفل کبابی

 

روش آماده کردن ترشی فلفل کبابی خوش طعم و مخصوص 

ترشی فلفل کبابی مزه بی نظیری در کنار انواع غذا ایجاد می نماید ، اگر میخواهید ترشی فلفل کبابی شما خوش طعم تر شود و مزه اصیل خودش را حفظ نماید، فلفل ها را روی منقل زغالی کباب نمایید.

ترشی فلفل کبابی خوبتر است با فلفل های تازه با پوست صاف و بدون لک آماده کردن شود . تندی فلفل ها پس از کباب کردن ، کم می گردد.  

برای آماده کردن ترشی فلفل کبابی می بایست از قبل فلفل ها را به سیخ بکشید و روی شعله گاز یا زغال کباب نمایید یا این که میتوانید روی توری فلزی بچینید و همه طرفش را روی حرارت کباب کنید یا این که روی توری فر بچینید و با دمای 200 درجه به زمان 6 – 8 دقیقه کبابشان کنید. 

 

ترشی فلفل کبابی همدان و ترشی فلفل کبابی ترکیه خیلی معروف هستند و در هر کدام از سبزیجات معطر به اضافه سیر برای خوش طعم تر شدن ترشی استفاده می  شود. 

کباب کردن فلفل روی منقل زغالی مزه بهتری به ترشی شما می دهد. 

 

ترشی فلفل کبابی ترکیه 

مواد لازم ترشی فلفل کبابی ترکیه  

فلفل تند یا دلمه ای  ۳ کیلو گرم
سیر۱ بوته
نمک۲ قاشق غذا خوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ فنجان
جعفری۱۰۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق غذا خوری

 

ترشی فلفل کبابی, طرز تهیه ترشی فلفل کبابی, طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی

ترشی فلفل کبابی ترکیه 

 

روش آماده کردن ترشی فلفل کبابی ترکیه

اگر میخواهید ترشی فلفل شما ، مزه تندی داشته باشد از فلفل تند و اگر میخواهید مزه ملایم داشته باشد از  فلفل دلمه در کنار 1 – 2 عدد فلفل تند استفاده نمایید.

فلفل ها را به سیخ بکشید و روی حرارت شعله گاز یا زغال به طور کامل کباب نمایید تا پوستشان سیاه شود.

 

فلفل های کباب شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و رویشان را بپوشانید تا خنک شود سپس پوست فلفل ها را جدا نمایید.

در صورت نیاز فلفل ها را بپوشیید تا پوست سیاه رنگ کاملا از آن ها جدا شود و سپس از وسط برش بزنید و تخم فلفل ها را در اورید. 

فلفل ها را به صورت نگینی درشت خرد نمایید.

 

حبه های سیر را خرد نمایید و به همراه جعفری خرد شده به فلفل بیافزایید. 

سرکه را به همراه نعنا خشک ، نمک و روغن زیتون بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید و در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیوفتد.

 

دستور تهیه ترشی فلفل کبابی, رسپی ترشی فلفل کبابی, ترشی فلفل سبز کبابی

ترشی فلفل کبابی همدان

 

ترشی فلفل کبابی همدان

مواد لازم ترشی فلفل کبابی همدان  

فلفل سبزیک کیلو
نمک  یک قاشق غذا خوری سر پر
سرکهحدود یک و نیم لیوان
 آب جوشیده سرد ( در صورت تمایل )یک لیوان
 سبزیجات معطر ( ترخون ، مرزه ، نعنا )یا ( ترخون ، شوید ) از هر کدام چند برگ
سیرچند حبه

 

رسپی ترشی فلفل کبابی, ترشی فلفل سبز کبابی, ترشی فلفل کبابی

دستور ترشی فلفل کبابی

 

روش آماده کردن ترشی فلفل کبابی همدان

فلفل ها را به سیخ بکشید و کباب نمایید یا روی شعله پخش کن روی گاز کبابی کنید. 

برای فلفل های درشت کبابی شده خوبتر است رویشان را با پارچه ای مرطوب بپوشانید تا خنک شوند و پوستشان راحت تر جدا شود. 

فلفل ها را در ظرف شیشه ای بریزید و لابه لای آن ها سیر و سبزیجات معطر قرار دهید. 

در آخر نمک اضافه نموده و مخلوط سرکه و آب سرد را تا جایی که روی مواد را بپوشاند ، داخل شیشه بریزید و درش را ببندید و در یخچال بگذارید.

ترشی فلفل کبابی بلافاصله قابل استفاده است ولی اگر میخواهید زیادتر جا بیوفتد میتوانید 10 – 14 روز صبر نمایید.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها