[ad_1]
در عرض ۳ روز یک خیار شور خوش مزه و عالی درست نمایید
خیارشور یکی از چاشنی های خوش طعم در سفره غذایی ما ایرانی هاست. شاید درست کردن خیارشور شاید زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض ۳ روز قادر هستید یک خیارشور خوش مزه و عالی درست نمایید.
چند سال قبل من در پی این بودم که دستور درست کردن چاشنیهای غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشیها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشیهای یخچالی توجهی من را جلب نمود. در آن دستور خیارها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویههای مختلف و در یخچال فقط به زمان ۳ روز قرار داده میشد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند سادهای امتحانش سخت نبود.
واقعا ترشیهای خوش طعمای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشیها هر زمان خورده میشدند خیلی لذیذ و ترد بودند.
مواد لازم برای آماده کردن خیارشور فوری :
سیر | ۲ بته |
شوید خرد شده | به مقدار لازم |
* ادویههای ترشی | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
خیار کوچک که برش داده شده باشند | ۵-۶ عدد |
سرکه سفید | نصف فنجان |
نمک دریایی یا مخصوص ترشی | یک قاشق غذاخوری |
* ادویههای ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )
روش درست کردن خیارشور فوری :
سیر، شوید، ادویههای مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها می بایست در کنار هم می بایست بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب نمایید و در یک ظرف مخصوص به زمان یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب بیافزایید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.
منبع : seemorgh.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها