[ad_1]
روش پخت کوکو کینوا، کوکوی رژیمی
کوکوی کینوا غذایی گیاهی و کاملا مقوی است داخل این دستور تخم مرغ هم هست بعضی از گیاهخواران از تخم مرغ استفاده می کنند که این غذا مناسب این اشخاص گیاهخوار است.
مواد لازم برای آماده کردن کوکو کینوا :
* کینوا پخته شده | ۱ پیمانه |
کدو رنده شده | ۱ پیمانه |
هویج رنده شده | ۱ پیمانه |
گشنیز خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
پنیر چدار رنده شده | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پیاز رنده شده و آب آن گرفته | ۱ عدد |
ادویه ایتالیایی و نمک و پودر سیر | به مقدار لازم |
* کینوا را قادر هستید از هر رنگی که دوست داشتید استفاده نمایید.
روش آماده کردن کوکو کینوا :
ابتدا کدوهای رنده شده را داخل دستمالی بپیچید تا آب آن ها گرفته شود حالا همه مواد به جز تخم مرغ و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید و با پودر سیر خوب بزنید و به مواد بیافزایید و ادویه ها را هم بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.
قالب مافین تان را چرب نمایید و از مواد داخل قالب بریزید و به زمان ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار بدهید و اجازه بدهید طلایی شوند و از داخل فر بیرون بیاورید اجازه دهید سرد شود و از قالب جدا نمایید. این کوکو را قادر هستید با هر سس یا لیمو میل نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها