[ad_1]
آنتی بیوتیکی طبیعی با انار
روش آماده کردن آنتی بیوتیکی طبیعی با انار
انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین است. این شامل بسیاری از مزیت های تندرستی شگفت انگیز است. این گیاه همچنین شامل خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است به اسید فولیک انار شامل سه عدد ویتامین A و C و بعضی ویتامین ها و مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم و آهن.
در زمستان تمامی افراد به سرما خوردگی ابتلا می شوند. این آنتی بیوتیک قوی را حتما آزمون نمایید.
روش آماده کردن آنتی بیوتیک طبیعی با انار :
یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم نمایید تا به آرامی داخل آن آغاز به جوشیدن نماید و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد اجازه بدهید ۲۰ دقیقه انار بپزد.
سپس بگذارید خنک شود آن را با باز نمایید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.
این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و پس از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را ۳ شب به صورت پی در پی انجام بدهید. تاثیرات آنتی بیوتیک انار پخته را حتما می بینید.
این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می نماید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها