لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن شیرینی هلال خامه؛ شیرینی سنتی ایرانی


دستور تهیه شیرینی هلال خامه ,شیرینی هلال خامه وانیلی

رسپی شیرینی هلال خامه

 

دستور آماده کردن شیرینی هلال خامه خیلی لذیذ و آسان

شیرنی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که به علت وجود خامه در خمیرش بافتی نرم و لطیف دارد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این شیرینی خوش طعم و آسان آشنا می نماییم.

شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که با خامه درست می گردد به همین علت بافت نسبتا لطیفی دارد. برای آذین روی شیرینی هلال خامه  به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ میتوانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر نمایید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافل های رنگی تزئینش کنید. 

 

شیرینی هلال خامه

مواد لازم شیرینی هلال خامه  

خامه 100 گرم
 آرد به میزان لازم 
کره 100 گرم 
پودر شکر  100 گرم 
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
 مواد لازم برای رومال 
 زرده تخم مرغ  1 عدد 
 زعفران دم نموده یک چهارم قاشق چای خوری
 پودر شکر 1 قاشق چای خوری
  روغن مایع  1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی هلال خامه, شیرینی هلال ماه با طعم خامه, شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد

شیرینی هلال خامه کاکائویی

 

روش آماده کردن شیرینی هلال خامه

شیر ، تخم مرغ ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده هم بزنید یکدست شود. 

خامه را اضافه نموده و مخلوط نمایید. 

آرد را الک نموده به تدریج تا جایی بیافزایید که خمیر لطیفی درست شود ، خمیر را در پلاستیک بپیچید و 1 ساعت در یخچال استراحت بدهید.

خمیر را بین دو کاغذ روغنی به قطر 4 – 5 میلی متر مسطح نمایید و با کاتر هلالی ، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.

 

مواد رومال را مخلوط نموده با قلم مو روی شیرینی ها بکشید. 

شیرینی  ها را به زمان 10 – 12 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد ، سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینی ها را با کاردک از سینی جدا نمایید و در ظرف دلخواهتان بچینید. 

در صورت استفاده از وانیل شکری ، مقدارش را دو برابر نمایید. 

 

شیرینی هلال خامه کاکائویی , رسپی شیرینی هلال خامه , مراحل تهیه شیرینی هلال خامه

دستور آماده کردن شیرینی هلال خامه

 

شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد

مواد لازم شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد  

کره۲۰۰ گرم
 پودر شکر۲۰۰ گرم یک و یک‌ سوم پیمانه
وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌ خوری
 پودر کاستارد۱ قاشق سوپ‌ خوری
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
 بیکینگ‌پودریک‌دوم قاشق چای‌ خوری
مواد لازم برای روی شیرینی 
زرده تخم‌مرغ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق چای‌ خوری
پودر شکر۱ قاشق چای‌ خوری
رنگ خوراکی زردیک قطره
پودر پسته و شکر رنگیبرای آذین

 

شیرینی هلال ماه با طعم خامه , شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد , شیرینی هلال

شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد

 

روش آماده کردن شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد

کره را با پودر شکر و وانیل به زمان 3 دقیقه با همزن برقی ، بزنید.

زرده های تخم مرغ را اضافه نموده 3 دقیقه دیگر هم بزنید. 

خامه را اضافه نموده و مخلوط نمایید. 

پودر کاستارد و بکینگ پودر را بیافزایید و مخلوط کنید. 

 

آرد را به تدریج تا جایی بیافزایید که خمیر نرم و لطیفی درست شود. این خمیر نباید ورز داده شود و بلافاصله پس از برگه گرفتن در  کیسه پلاستیکی بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس به قطر نیم سانتی متر مسطح نموده و قالب بزنید و درسینی فر بچینید. 

مواد رومال را مخلوط نموده با قلم مو روی شیرینی ها بزنید و رویشان کمی پودر پسته یا شکر رنگی بپاشید و به زمان 10 – 12 دقیقه در فری که با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید تا بپزد.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها